- 4 Aralık 2017
- 1.061
- 619
- 38
- Konu Sahibi Pink_Flamingo
-
Banada ömür boyu gibi geliyor...Ömür boyu basınıza kakacak gibi.
Keske adınızı yazdırmasını istemeseydiniz.
Şimdi sizde mecbursunuz yazdırmaya.
Aynen haklısınız..E iyi o zaman üzerine yüzük de takılır.Karşılıklıysa problem yok.Kimi yüzük takamaz genelde erkekler dışarı çıkarken takıyorlar ama sonra çıkarıyorlar bazısı böyle çıkmıyor hiç.
Ama onun öncesinde vardı ve ben zorla yaptırmadımkiSeven yapar demişsiniz,seviyorsanız yapın madem.
Ben olsam asla kimsenin ismini bedenime yazdırmam.
Sende ondan ısmını yazdırmasını ıstemıssın ama. O zaman sen neden ıstedım ? Onun da enden ıstemeye hakkı var. Ben olsam ne böyle bısey talep ederım ne de kendım yaptırırımSevgiliniz yada nişanlınız sizin isminizi koluna yazdırdı vede kendi isteğiylede resminizi portre olarakda omzuna yaptırdı... Sizdende ismini yazdırmanızı istedi yazdırırmıydınız... Nişanlıma ismimi yazdırmasını ben istedim evet ama resmimi yaptırmasını ben demeden kendi yaptırdı bendende ismini yazdırmamı istedi ama ben çok korkuyorum... Diğer sorum ise şu ; her tartışmamızda ben senin için yaptırdım kim yapar bunu hangi eş yapar ben sevgiliyken yaptırdım insanlar evlense bile yaptırmaz diyo bende, yoo seven yapar diyorum sizcede öylemi sizin eşiniz yaptırır mıydı veya yaptıran varmı?
Yanii..Hayatta yapmam yaptırmam oyle bi sey. Evlensek bile bosanmayacagimiz ne malum bu seferde sildirmeye ugrasir insan. Temsili bir sey olabilir ya da çift dovmesi gibi seyler.
Evet sanırım bir an düşünemedimSende ondan ısmını yazdırmasını ıstemıssın ama. O zaman sen neden ıstedım ? Onun da enden ıstemeye hakkı var. Ben olsam ne böyle bısey talep ederım ne de kendım yaptırırım
Sevgini ispat et demek zorlama gibi pek farkı yok da onun da yapması tuhaf zaten...Ama onun öncesinde vardı ve ben zorla yaptırmadımki
Evet orası öyle tabiki..Bana çok kıroca geliyo kendi yaptirsa kıroca sen istemissin yaptırmış kıro kare, portre yaptırmakla da tüy dikmis, artik evlenmeniz lazim yoksa nasıl silinecek onlar
Ben yaptırmam yapılmasını da istemem değişmeyecek şeyler vücuda kazınmalı mesela çocuğumun ismi olabilir ya da rahmetli babamın doğum tarihi hayat felsefemi gösteren bir söz, aşklar evlilikler ilişkiler bitebilir sonucta
Neden tuhaf :/ ?Sevgini ispat et demek zorlama gibi pek farkı yok da onun da yapması tuhaf zaten...
Ama onun öncesinde vardı ve ben zorla yaptırmadımki
Aynennn :))Ben yaptırmam 12 yıllık evliliğim var ona rağmen yaptırmam zaten evde yüzünü görüyorum birde bedenimde ne işi var
Kendi kendinize kaşınmışsınız isterseniz o da sizden ister işte böyle
Ama ben korkuyorum daha önce hiç yaptırmadm ki belkide yaptırırım bilmiyorum zaten sadece sordumÖnceden olması neyi değiştirir onları kendi istemiş yaptırmış
Seven yaptırır diyosun sen yaptırmıyorsun bundan ne anlamaliyiz
Farz edelim ayrıldınız?Neden tuhaf :/ ?
E tabiki orası öyle..Farz edelim ayrıldınız?
Kalıcı bir ilişki olacağına eşler bile garanti veremezken!
Agda yaptırdım ama sonucta o bir igne ne bileyim korkuyorum sanırım
Ne güzel :) seven erkek yaptırır bencede
Her sevgilinin ismini yazsaydık ohooooE tabiki orası öyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?