- 4 Aralık 2017
- 1.061
- 619
- 38
- Konu Sahibi Pink_Flamingo
-
Evet tribal vardı benimkinde zaten bazı dövmeleri çok kötü ama yinede duruyor:)dövmenin acısı düşünülecek en son şeyi bence,
ağda ya da lazer epilasyon, dövmeden daha çok acıyor, bunları yaptırabilen bir kadın dövmeyi şarkı söyleyerek yaptırır,
ki dediğim gibi benim cover dövmem bile var dolu dolu çalışılmış bişey...
ama kötü/yanlış dövme, kötü burun estetiği gibi, öyle gözünüze batar, öyle bedeninizden soğutur.
Yani haklısınız ne bileyim işte...
Sildiriliyor ama ameliyatla diye biliyorum:)Yani kapattırabilir bilmiyorum ki :) hiç yaptırmadım
Sonucta zorla yaptırmadım ki sordum ve hemen kabul etti yanikusura bakmayın da önünü ardını düşünmeden şımarıkça bir talep olmuş sizinki.
ben nişanlınızın yerinde olsam çok bozulurdum.
Agda yaptırdım ama sonucta o bir igne ne bileyim korkuyorum sanırımayrıca ağda lazer falan yaptırmadınız mı bugüne kadar?
Sanırım siliniyormuş:))Sildiriliyor ama ameliyatla diye biliyorum:)
Ne güzel :) seven erkek yaptırır bencedeEvet Can'ım ben eşime yeni evliyken dedim.Yüzük parmagımıza isim yazdıralım diye ertesi gün yaptırdık.Hiçbirşey demedi.Hatta 2 ismim var .Ayrı ayrı yerlere yazdırdı ismimi.Ben de yazdırdım haliyle aynı anda.Bir çekincesi olmayan insan yaptırır.Benim eşim hiç sevmezdi ama kırmamak için..
Evt öyle silinedebiliyor merak etme ama can yakıyor.Ne güzel :) seven erkek yaptırır bencede
Yani baya acıtır :/Evt öyle silinedebiliyor merak etme ama can yakıyor.
Ayrılırız diye düşünmüyorum sadece korkuyorum ve sormak istedim bukadar.Çocukça işler.
Şımarıkça ismimi yazdır diyorsunuz sonra o sende yaptır diyor e ayrılırsak diye düşünüyorsunuz böyle hesaplar falan tuhaf.
Evet zaten iyi düşünmek lazım.Benim eşim asker o yüzden yüzük takamıyor.Onun da işine geldi.Ama nişanlılıkta erken bence bu gibi şeyler.Yani baya acıtır :/
Yani ama ben zorla yaptırmadım kendide istedi :)Evet zaten iyi düşünmek lazım.Benim eşim asker o yüzden yüzük takamıyor.Onun da işine geldi.Ama nişanlılıkta erken bence bu gibi şeyler.
Ayrılırız diye düşünmüyorum sadece korkuyorum ve sormak istedim bukadar.
Bunu yazmışsınız ya ondanAynen ayrılınca ne olacak onu bende hep düşünmüşümdür:)
Düşündüm sadece ama ayrılırsak naparım diye bir korkum yok sadece merak :) o anlamda dedimBunu yazmışsınız ya ondan
E iyi o zaman üzerine yüzük de takılır.Karşılıklıysa problem yok.Kimi yüzük takamaz genelde erkekler dışarı çıkarken takıyorlar ama sonra çıkarıyorlar bazısı böyle çıkmıyor hiç.Yani ama ben zorla yaptırmadım kendide istedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?