Merhabalar.biraz abes kaçıcak ama dövme yaptırmak istiyorum,bunun dışında namaz kıldığım için ve dinime bağlılığım olduğu için,yani bu konu aslında saçma din insanın içinde yaşaması gereken bir şey manevi,ama annem ılımlı bakmıyo.ben 10yıldır bi kolu olmayan kedimin dövmesini küçük bi şekilde bileğime yaptırmak istiyorum.fikirleriniz neler?
nasıl yaa tisörtte bile canlı insan hayvan vs resmi olsa namaz kılınmaz sen nasıl vucudundakiyle ibadet edecen kb ama anlamadımMerhabalar.biraz abes kaçıcak ama dövme yaptırmak istiyorum,bunun dışında namaz kıldığım için ve dinime bağlılığım olduğu için,yani bu konu aslında saçma din insanın içinde yaşaması gereken bir şey manevi,ama annem ılımlı bakmıyo.ben 10yıldır bi kolu olmayan kedimin dövmesini küçük bi şekilde bileğime yaptırmak istiyorum.fikirleriniz neler?
Merhabalar.biraz abes kaçıcak ama dövme yaptırmak istiyorum,bunun dışında namaz kıldığım için ve dinime bağlılığım olduğu için,yani bu konu aslında saçma din insanın içinde yaşaması gereken bir şey manevi,ama annem ılımlı bakmıyo.ben 10yıldır bi kolu olmayan kedimin dövmesini küçük bi şekilde bileğime yaptırmak istiyorum.fikirleriniz neler?
Heh sonunda düşüncemi anlayan biri çıktı,teşekkür ederim.gerçekten benim için çok değeri olduğu için sordum.sadece soruydu yanii
Ne alakası var şimdi kafir mişim gibi niçin bu soruyu soramazmışım? Fikirlerinizi sordum sadece.yaptığımız bi ton şey günah zaten,günah olduğunu biliyorumda abartılacak kadar bunu sorduğuna inanamıyorum gibi bir cümle kuracak kadar kötü bi şey değil sorduğum şey
Fikirleriniz için çok teşekkürlerimi sunarım,ben kararlı değilim düşünmem gerekiyor zaten,hadisler içinde çok sağolun,kalp ve niyetten yanayım her zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?