Dövme.

napak kanka kibleyek geçek madem

Nureddin Yıldız çok büyük bir alimdir yalnız arkadaşım. İlahiyat okuyorum demişsin ya, o yüzden yazayım dedim yanlış anlama lütfen.

Yazınızın geneline bir lafım elbette yok, zaten konu da bu değil. Ama sadece tek bir noktaya takıldım. İnternet üzerinden fetva verilmesini eleştirmişsiniz. Sizce fetva ne şekilde verilmeli? Bence çok iyi bir hizmet. En basiti burada bir konu olduğunda bile günah mı değil mi diye hemen açıp bakıyoruz. :26:

Üslubunuz çok sert ve itici. Konu sahibi işin dini boyutunu sormadığını söyledi, bu kadar üye de yaptığınızı eleştiriyor. Keşke devam etmeseniz tartışmaya...

hanımlar ben yalnızca ileride iş hayatımda sorun yaşar mıyım diye bilgilenmek için sormuştum. kibarca fikrini bildiren herkese çok teşekkür ederim. sayenizde dövme konusunu bir süre daha düşünmeye karar verdim şimdilik. çünkü görünmeyen herhangi bir yerimde küçük bir dövme değil, büyük kolumun yarısını kaplayan bir dövme istiyorum.
ama konu o kadar farklı yerlere sapmış ki çok üzüldüm. her konu dine gelmek zorunda mı? müslüman olup olmadığımı bile kimse bilmeden yorumlar yapılmış. üstelik dinen uygun mu diye sormadım diye belirtmeme rağmen ''seni engelliyorum sus bana yorum yazma'' gibi laflarda bulunulmuş. bu çok kaba.
yine de teşekkürler.

Cnm bende günah diye yazdım ama bunu kötü amaçla yazmadım benim esimde dövme yaptırmıştı ama şu an pisman sildirmek için ugrasiyor seninde bilmenin ve iyi dusunmen için yazdım

Üslubunuz çok sert ve itici. Konu sahibi işin dini boyutunu sormadığını söyledi, bu kadar üye de yaptığınızı eleştiriyor. Keşke devam etmeseniz tartışmaya...
Dini boyutunu sormadıysa ama ben bunu söylediysem okuyup geçebilirdi.
Ben herkese hak ettiği tarzda yanıt veriyorum.
Bu kadar üye neyi eleştiriyor?
Size söver gibi yazanlara yumuşacık yanıtlar veremezsiniz.
Neden diğer mesajlarımda sert ve itici değilim?

Konu sahibi arkadaşım, devlet memurunun vakarına yakışmayan tutum ve davranışta bulunmak diye bir madde var ve bence ucu çok açık. Belki kafaya takan bir amirin olursa uğraşır ama yaptırımı uyarı zaten. Mülakat falan olursa da üzerini fondotenle kapatıver. Ama bence çok büyük bir şey yaptırma. Sonra pişman olma ihtimalin de var çünkü.

ablam sen nerden çıktın,burası dövme konusu..

kendı konunu kendı baslıgında konuşmalısın:)

benım peşime dolanıp,bana anlatmayacaksın..

bence koluna küçük bir dövme yaptırmalısın ki ilerde bişeyle kapatma şansın olsun.Riske atma ilerdeki meslek durumunu derim ben :)))

Kızlar böyle her konuya atlayıp fetva verenlere cevap vermezseniz azalarak biterler bence. Görmezden gelmek en iyisi.

Bu güzel cevap için teşekkürler.Bugüne kadar hep merak etmiştim okuyan biri sayesinde iyi bilgilendim.

Büyük dövme sorun olabilir canım,bence üzerinde biraz daha düşün.

Mune'nin yokluğu ne kadar belli,maşallah millet coşmuş.

Şu kk'da bi günde açılan konu dine getirilmese olmaz mı yahu
Konu sahibi dini açıdan sorsaydı zaten belirtildi, gereksiz yere konu uzamış valla

Abim kamuda.Öğretmen.Her iki kolunda da(dirsek aşağısı kolun iç tarafında ) dövmesi var.Gömleğini de kıvırıyor.Şu güne kadar hiç sıkıntı yaşamadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…