- 25 Mart 2014
- 4.536
- 2.579
- 178
- Konu Sahibi vargasabreu
-
ablam sen nerden çıktın,burası dövme konusu..
kendı konunu kendı baslıgında konuşmalısın:)
benım peşime dolanıp,bana anlatmayacaksın..
Hanımlar merhaba. Ben koluma bir dövme yaptırmayı düşünüyorum. Boyutu da biraz büyük olacak. Henüz üniversite öğrencisiyim ve çevremdeki herkes ileride iş güç durumumu belirledikten sonra buna karar vermemi söylüyor. Devlet memuru vs. olursam sıkıntı yaratacağı için. Aranızda böyle bir şey yaşayan var mı fikrinizi almak istedim. Sizce yaptırayım mı bekleyim mi, ileride bana sorun yaratır mı?
Sırta umuza yaptirabilirsin ama koluna yaptırma bence. Görülen kıyafetler felan herzaman hoş durmuyor
Birde içinde biranlik bir istek ise bir süre bekle emin ol. Ama 3-4 ay o istek geçmez ise yaptir ki.pismanlik duymayasin biranlik karar için
hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için :) ister demode olsun, ister başka şey...istediğim yer kesinlikle kol ve boyutu da büyük bir dövme. olmayacaksa da hiç yaptırmayacağım öyle görünmeyen bir yerime küçük bir dövme falan. şu an üniversitede öğrenciyim hala. iş durumumu belirleyip ondan sonra yaptırıp yaptırmayacağıma karar vereceğim. son düşüncem bu :) aydınlanttığınız için çok sağolun :)
ben lisede yaptirdim, 5 senedir dovmem var hic de pisman olmadim. hatta aksine gorunmeyen, kucuk yildiz seklindeki dovmeleri cok itici buluyorum.
umarim yaptirma sansin olur :)
Kollarımda üç tane, belimde bir tane olmak üzere 4 dövmem var, her zaman da 5. için plan yapıyorum : )hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için :) ister demode olsun, ister başka şey...istediğim yer kesinlikle kol ve boyutu da büyük bir dövme. olmayacaksa da hiç yaptırmayacağım öyle görünmeyen bir yerime küçük bir dövme falan. şu an üniversitede öğrenciyim hala. iş durumumu belirleyip ondan sonra yaptırıp yaptırmayacağıma karar vereceğim. son düşüncem bu :) aydınlanttığınız için çok sağolun :)
8 yıldır dövmem var, üstelik babam doktor. Bugüne kadar hiç kan verme gibi bir problem yaşamadım.yönetimin gidişi belliyken ilerde dövmeli memurlar çok problem yaşar demedi demeyin ..işin günahından bahsetmeyeceğim..ama sağlık yardımlarında çok bulunulmuyor diye biliyorum bende..kan verme de problemler çıkabiliyor..bi arkadaşımda öyle olmuştu en azından..
eteği gömleği giyin kapalı kalan yerlerine yaptır gitsinHanımlar merhaba. Ben koluma bir dövme yaptırmayı düşünüyorum. Boyutu da biraz büyük olacak. Henüz üniversite öğrencisiyim ve çevremdeki herkes ileride iş güç durumumu belirledikten sonra buna karar vermemi söylüyor. Devlet memuru vs. olursam sıkıntı yaratacağı için. Aranızda böyle bir şey yaşayan var mı fikrinizi almak istedim. Sizce yaptırayım mı bekleyim mi, ileride bana sorun yaratır mı?
birde 5 yıllık dövme diye birşey yok kalıcı makyajdır o ömrü 10 yıldır ve yaptıracaksan kalıcı yaptır o dövmenin her yeri aynı oranda silinmez kısım kısım silinir sıkıntı yaşarsın iyi karar ver kalıcı yaptır gitsin bende denedim yani kalıcı makyajla dövme sonrada sağı solu eksildi prtası kaldı falan kötü oldu üzerinden geçtik kalıcıya döndük daha iyi olduhepinize çok teşekkür ederim hanımlar fikirlerinizi benimle paylaştığınız için : )
kalıcı dövme işini biraz erteledim, en azından mezun olana kadar bir dursun bakalım ve hala çok çok istiyorum : (
5 yıllık falan dövmeler oluyormuş onlardan yaptırmak istedim ama hakkında olumsuz şeyler duydum. bu konu hakkında bilgisi olan var mı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?