- 28 Aralık 2016
- 1.848
- 4.640
- 133
- 40
- Konu Sahibi visne kokulu
-
Ben nişanımda, düğünümde vs dövmelerimi yüksek kapatıcılı bir fondötenle kapatıcam.Bu aralar bir sürü yüksek kapatıcılı fondötenler çıktı.Araştırırsan görürsün canımMerhaba..
Bu da dert mi demeyin bana yıllardır dert..
Benim kolumda yara izlerim var ve kapatmak icin de yakın zamanda dövme yaptırma niyetindeyim zira yoruldum artık insanlara açıklama yapmaktan buraya kadar sıkıntı yok ama düğün olucak malum..
Gelinlik ve dövme..
Kızlar ne diyosunuz çok mu kötü durur.. Kolumda ve büyük olucak. Uzun kollu gelinlik giy derseniz nişan da giydim kol bölgem hep tahriş oldu düğün günü rahat edemem napayım ki ben
Bende o kadar sıkıldım ki yaptırıp kurtulayım diyorum hani sadece düğün için değil ben şimdi de rahatsızım dövme severim ayrıca ama büyük olması biraz korkutuyoDövmeli insan oluyor da dövmeli gelin, dövmeli anne, dövmeli nine neden olmasın?
Eğer hayatınız boyunca dövmeli x olur mu diye düşünecekseniz dövme yaptırmayın...
Not. 18 imden beri dövmelerim var. Hiçbir ortamda saklamaya çalışmadım. Her biri beni yansıtıyor çünkü, ve kim ne düşünürse düşünsün çooook güzeller.
Hayır öyle birsey değil ergenlik bunalımı diyelim zararım kendime oldu
Yadırgayan oldu mu ? Ben de yara izimi görceklerine dövme mi görsünler diyorum
Hayır öyle birsey değil ergenlik bunalımı diyelim zararım kendime oldu
Beni de ikilem de bırakan bu kötü durur korkusu kolumun iç kısmında olucak yine de kötü mü durur bide öyle hayal etsekBi de dövmenin yeri önemli omuzda olsa sırtta olsa açık bir gelinlikle hoş durur ama sizce kolda yara izini kapama amaçlı yapılan dövme açık gelinlikle hoş durur mu bir hayal edin bakalım.
Biliyorum canım onları düğün de hallederim de sonrası yine aynı olucak benim için yani kaçış yokBen nişanımda, düğünümde vs dövmelerimi yüksek kapatıcılı bir fondötenle kapatıcam.Bu aralar bir sürü yüksek kapatıcılı fondötenler çıktı.Araştırırsan görürsün canım
Aynen öyle canım bende uzun giymeye çalışıyorum gömlek koleksiyonu yaptım resmen dışarı çıkınca insanların kaşına gözüne değil koluna filan bakıyorum özeniyorum kurtulmak istiyorum artıkBir arkadaşım kolundaki jilet izleri yüzünden yazın bile uzun kollu giyerdi,dövme yaptırdı rahatladı.sen de aynı durumdasın sanıyorum ,yaptır çok rahatlatıcı oluyor.
Ben kesin kararımı verebilsem eşimi önemsemem de ben de tam içime sinen şekli bulamıyorum. Yoksa çok istiyorum bir dövmem olsunAh o kocişlerbenimde nişanlım destek yaptir rahatla diyor hep bende rahatsızım yaptırcam artık
İçime sinmeyen gelinlik durumu yoksa normalde istiyorum rahatsız oluyorum bu halimden istediğim gibi de giyinemiyorum dövme de severim bayadir istediğim bi model var sıkılmam dövmemden. Aslında en iyisi o gün kapattırmak makyajla böyle rahatlicam sanki.Bence sizin içinize sinmiyor
Karyokan mı ne öyle bir marka var, ciddi yara izlerini kapatmak amaçlı kozmetik ürünleri var. Makyaja daha çok para ayırın, makyöz kolunuza da kapatıcı yapsın bu markadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?