• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dövmeli gelin

Bence düğünden önce kesinlikle dövme yaptırma.Çok hoş kolu dantelli hatta danteli daha az yoğun tül olan gelinlik yaptır.Ayrıca bir arkadaş Birce Akalayın fotosunu örnek vermiş.Kadını her görüşümde o kolundaki berbat renkli kocaman kelebek dövmesine üzülürüm güzelim vücudunu mahvetmiş diye.Düğünden sonra istediğin şekli yaptır ama düğün öncesi güzelliğine gölge düşürme güzel kolları dantelli gelinlik giy .Eminim çok yakışacaktır.

Bi de dövmenin yeri önemli omuzda olsa sırtta olsa açık bir gelinlikle hoş durur ama sizce kolda yara izini kapama amaçlı yapılan dövme açık gelinlikle hoş durur mu bir hayal edin bakalım.

Merhaba..
Bu da dert mi demeyin bana yıllardır dert..

Benim kolumda yara izlerim var ve kapatmak icin de yakın zamanda dövme yaptırma niyetindeyim zira yoruldum artık insanlara açıklama yapmaktan buraya kadar sıkıntı yok ama düğün olucak malum..

Gelinlik ve dövme..

Kızlar ne diyosunuz çok mu kötü durur.. Kolumda ve büyük olucak. Uzun kollu gelinlik giy derseniz nişan da giydim kol bölgem hep tahriş oldu düğün günü rahat edemem napayım ki ben :KK43:
Ben nişanımda, düğünümde vs dövmelerimi yüksek kapatıcılı bir fondötenle kapatıcam.Bu aralar bir sürü yüksek kapatıcılı fondötenler çıktı.Araştırırsan görürsün canım

Dövmeli insan oluyor da dövmeli gelin, dövmeli anne, dövmeli nine neden olmasın?
Eğer hayatınız boyunca dövmeli x olur mu diye düşünecekseniz dövme yaptırmayın...
Not. 18 imden beri dövmelerim var. Hiçbir ortamda saklamaya çalışmadım. Her biri beni yansıtıyor çünkü, ve kim ne düşünürse düşünsün çooook güzeller.
Bende o kadar sıkıldım ki yaptırıp kurtulayım diyorum hani sadece düğün için değil ben şimdi de rahatsızım dövme severim ayrıca ama büyük olması biraz korkutuyo

Dövmenin tuhaf durup durmamasından ziyade sırf yara izini kapatmak için yaptırmayın. Dövmenin içinize sinmesi önemli, zaten öyle olursa gelinliğe yakışmış yakışmamış önemsemeden açar gösterirsiniz.

Bir arkadaşım kolundaki jilet izleri yüzünden yazın bile uzun kollu giyerdi,dövme yaptırdı rahatladı.sen de aynı durumdasın sanıyorum ,yaptır çok rahatlatıcı oluyor.

Bence sizin içinize sinmiyor
Karyokan mı ne öyle bir marka var, ciddi yara izlerini kapatmak amaçlı kozmetik ürünleri var. Makyaja daha çok para ayırın, makyöz kolunuza da kapatıcı yapsın bu markadan.

Bi de dövmenin yeri önemli omuzda olsa sırtta olsa açık bir gelinlikle hoş durur ama sizce kolda yara izini kapama amaçlı yapılan dövme açık gelinlikle hoş durur mu bir hayal edin bakalım.
Beni de ikilem de bırakan bu kötü durur korkusu kolumun iç kısmında olucak yine de kötü mü durur bide öyle hayal etsek

Ben nişanımda, düğünümde vs dövmelerimi yüksek kapatıcılı bir fondötenle kapatıcam.Bu aralar bir sürü yüksek kapatıcılı fondötenler çıktı.Araştırırsan görürsün canım
Biliyorum canım onları düğün de hallederim de sonrası yine aynı olucak benim için yani kaçış yok

Bir arkadaşım kolundaki jilet izleri yüzünden yazın bile uzun kollu giyerdi,dövme yaptırdı rahatladı.sen de aynı durumdasın sanıyorum ,yaptır çok rahatlatıcı oluyor.
Aynen öyle canım bende uzun giymeye çalışıyorum gömlek koleksiyonu yaptım resmen dışarı çıkınca insanların kaşına gözüne değil koluna filan bakıyorum özeniyorum kurtulmak istiyorum artık

Bence sizin içinize sinmiyor
Karyokan mı ne öyle bir marka var, ciddi yara izlerini kapatmak amaçlı kozmetik ürünleri var. Makyaja daha çok para ayırın, makyöz kolunuza da kapatıcı yapsın bu markadan.
İçime sinmeyen gelinlik durumu yoksa normalde istiyorum rahatsız oluyorum bu halimden istediğim gibi de giyinemiyorum dövme de severim bayadir istediğim bi model var sıkılmam dövmemden. Aslında en iyisi o gün kapattırmak makyajla böyle rahatlicam sanki.

Back
X