- 9 Haziran 2016
- 155
- 301
- 18
- Konu Sahibi AlayciKus1
-
Insallah canım sızlerınde guzel yıllarınız olsun.. ınternetten sakrokoksigeal teratom yazıp gorsellerden bakabılırsın. sureklı belırtıyorum tek ıstegım umutsuz annelere umut olmak :)Rabbim bu guzel gunlerin hurmetine sifasini verir insallah..
Insallah sabrinizin sonu selamet olur,birlikte nice guzel yillar yasarsiniz beraber..
Allah yeter kı dılesın :)) dogum oykulerımde paylasmıstım ıstıyorum kı anneler yavrularından vazgecmesın sureklı ustune basa basa belırtıyorumeski konunu da okudum. cesaretinden tevekkulunden dolayi takdir ediyorum seni. dilerim bebegin sagligin kavusur. ama eminim ki hersey guzel olacak. guclu annelerin guclu kizlari olur.
Cok tesekkur ederim.Insallah canım sızlerınde guzel yıllarınız olsun.. ınternetten sakrokoksigeal teratom yazıp gorsellerden bakabılırsın. sureklı belırtıyorum tek ıstegım umutsuz annelere umut olmak :)
Coook tesekkur ederım guzel sozlerınız ıcın.. eger sız de anne ısenız emınım kı sızde oylesınızdırCok tesekkur ederim.
Siz guclu bir annesiniz,bebeginiz gercekten cok sansli..sizin gibi bir annesi oldugu icin..
Amniyo sentezden once anneden kan alip bebegin dnasindan % 99 sonuc aliniyo onu yaptir istersen. Tek basina ense kalınlığı down sendromunu belirlemeye yetmez. Icini ferah tut saglikli bi sekilde bebegini kucagina alirsin insallahMerhaba arkadaşlar.21 haftalık hamileyim,2 li ve 3 lü tarama testlerim normal çıkmıştı, bugün organ taraması yaptırdım.herşeyi normal ama ense kalınlığı 6.3 ve 6.8 çıktı.amniyo sentez önerdi.başka bir doktora sonucu msj attım.bana göre normal benim yakınım olsa amniyo sentez yaptırmam dedi.dünya başımıza yıkıldı sanki.ense kalınlığı fazla çıkıp sağlıkli bebek dünyaya getiren var mı.lütfen yardım edin iyi şeyler duymaya ihtiyacım var.risk çıksa bile kıyamam kuzuma
Amniyo sentez %100 kesin sonuc verirAmniyosentez den sonra dr aldırın dedi ama aldırmadı, sonuç gayet sağlıklı bir insan :) hic birşey yüzde yüz değildir.
Kiyma zaten benim ilk bebeğim de 7 8 cesit sorun vardi heyet raporu cikti ama ben sınavim dedim sabrettim ne olacağını ancak Allah bilir belki hicbirsey olmayacakMerhaba arkadaşlar.21 haftalık ham,2 li ve 3 lü tarama testlerim normal çıkmıştı, bugün organ taraması yaptırdım.herşeyi normal ama ense kalınlığı 6.3 ve 6.8 çıktı.amniyo sentez önerdi.başka bir doktora sonucu msj attım.bana göre normal benim yakınım olsa amniyo sentez yaptırmam dedi.dünya başımıza yıkıldı sanki.ense kalınlığı fazla çıkıp sağlıkli bebek dünyaya getiren var mı.lütfen yardım edin iyi şeyler duymaya ihtiyacım var.risk çıksa bile kıyamam kuzuma
Merhaba arkadaşlar.21 haftalık hamileyim,2 li ve 3 lü tarama testlerim normal çıkmıştı, bugün organ taraması yaptırdım.herşeyi normal ama ense kalınlığı 6.3 ve 6.8 çıktı.amniyo sentez önerdi.başka bir doktora sonucu msj attım.bana göre normal benim yakınım olsa amniyo sentez yaptırmam dedi.dünya başımıza yıkıldı sanki.ense kalınlığı fazla çıkıp sağlıkli bebek dünyaya getiren var mı.lütfen yardım edin iyi şeyler duymaya ihtiyacım var.risk çıksa bile kıyamam kuzuma
Bakın benim annemde 41 yaşında küçük kardeşime hamile olduğunu öğrendiğinde down sendromlu olur sağlıklı olmaz şu testi yaptırın onu öyle yapın diye diye kadının başının etini yediler doktorlar.Annem de yaptırmam testleri de hiçbir şeyi de bu saatten sonra ne aldırması dedi sonuç gayet sağlıklı bir kardeşim oldu.Merhaba arkadaşlar.21 haftalık hamileyim,2 li ve 3 lü tarama testlerim normal çıkmıştı, bugün organ taraması yaptırdım.herşeyi normal ama ense kalınlığı 6.3 ve 6.8 çıktı.amniyo sentez önerdi.başka bir doktora sonucu msj attım.bana göre normal benim yakınım olsa amniyo sentez yaptırmam dedi.dünya başımıza yıkıldı sanki.ense kalınlığı fazla çıkıp sağlıkli bebek dünyaya getiren var mı.lütfen yardım edin iyi şeyler duymaya ihtiyacım var.risk çıksa bile kıyamam kuzuma
Canım kızımda da solid matür teratom vardı,doğduktan sonra ameliyat oldu.Onkoloji kontrolündeyiz. Durumunuz iyidir inş,şuan nasılsınız?Kuzucum kaç yaşında?Ben 2 li 3 lü testleri yaptırmamıştım sadece ayrıntılı utrasona gırdım ve bebegımın dunyada ender gorulen sakrokoksigeal teratom adında bır hastalıgının oldugunu ogrendım. amnıyosentez yapılacagını soyledı doktorum kabul etmedım sebebı ıse dusuk rıskı olmasıydı ve ben hıcbır sekılde aldırmayı dusunmedıgım ıcın reddettım. gebelıgım boyunca bebegım ıle beraber tumor tasıdım ve bebegım tumor ıle dogdu yasaması ımkansızdı keza benım de oyle ama umudumu yıtırmedım dualarımı eksık etmedım sen de oyle yap bol dua et emın ol kı karsılıgını bulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?