- 2 Temmuz 2016
- 2.166
- 3.957
- 83
- Konu Sahibi minelgaraib
-
Hay ağzına sağlık ya canım .Tam yazacaktım ki sen yazmıssın.Arkadaşım biopsi biopsi. Test değil yapılan. Bi okuyun da ona göre yazın. İhtimal yok yani. Tanı kesin.
Allah verdi canı kul alsın yani?bence aldırılması daha mantıklı gibi.
çünkü eminim ki siz anne baba olarak onun için tüm fedakarlığı yaparsınız doğduğu andan itibaren. buna eminim.
fakat malesef bu toplum sizi her zaman yaralayacak, bakışlarıyla, sorularıyla vs... işte o zaman çocuğunuz için çok üzüleceksiniz.normalde bile bir çocuğa güzel bir gelecek sağlamak artık çok zorlaşmışken bu şekilde ekstra zor olur.
tabii ki çok zor bir karar. her türlüsü zor. ama dünyaya gelmesi de çok zor değil mi?Allah verdi canı kul alsın yani?
Yorum istemese konu açmazdı herhalde kimse sizi dinlemez herkes istediği yorumu yazar. Konu sahibi Allah öyle bir mucize verirki bakamam dediğiniz bebeğin bi imtihanı kim bilir belki sağlıklı bir bebektir %1 ihtimali bile varsalütfen kimse o senin evladin mecbur doguracaksin seveceksin baskilarina girmesin hanimlar. bu öyle bi konu ki konu sahibi disinda hic kimse karar vermemeli. allah kimseyi böyle bir secip yapmak zorunda birakmasin.
konu sahibi allah sabir versin, eminim ki her ne olursa olsun seciminiz cok zor olacak sabir ve kolaylik diliyorum. ne olur kendinizden baska kimseyi dinlemeyin.
Zaten oğlum sakat değil down sendromluBence önce bi doğsun sakat denilip sağlıklı doğan birsürü bebeğe şahit oldum
Sağlıklı doğan herkes engelli adayı değilmi zaten? Evlatlarımıza bişey olsa engelli olsa öldürmek mi çözüm olacak? Çok çok zor bişey elbette ama Allah sabır, kolaylık versintabii ki çok zor bir karar. her türlüsü zor. ama dünyaya gelmesi de çok zor değil mi?
Yalnızca ikili test değil koryon vilus biyopsisi yapıldı tanı kesin yani. Kesinlikle down sendromluMerhaba,kuzenim de ikili test yaptırmıştı ,pozitif çıktı yine de bebeğini aldırmak istemedi tabii 9 ay stresle geçti.Dogum gerçekleşti ve bebek down sendromlu değildi,olabiliyor tabii böyle olaylar yine de karar sizin
Hayır örnek verdim sadece kuzenim için ayakları ters dendi yemek borusu kısa dendi ama şu an koşup oynayan 3 yaşında bir çocuk. Hani öyle bile denip sağlıklı doğan varken Allahtan hep umut vardır.Zaten oğlum sakat değil down sendromlu
Şimdi biliyorum tepki alacağim ama... Herkes olumsuz yorumlar yapıyor. Konu sahibi belki çocuğunu doğurmaya karar verecek ve ya başka down sendromlu çocuğu olan anneler de burayı okuyor olabilir. Ayrıca bu ülkede yaşayamaz ne demek. 2 yorumdan biri bu. Haberlere bakarsak bu ülkede çocuk da yaşayamaz, kadın da yaşayamaz. Kadınların başına bir sürü şey geliyor kız çocuğuna hamile olanlara bunları mi diyoruz.
Anne babalar ölümsüz olmadigi icin dunyaya zihinsel engelli cocuk getirmek korkunc bir hata.
Baskalarinin cahilligi yuzunden kariyerden, ideallerden, mutluluktan vazgecmeye deger mi ?
Dogurmasaydi! Davranislarin sonuclari vardir. Ona buna guvenerek evlat sahibi mi olunur.
Ortadogu batakliginda taciz ve tecavuz siradan.
Öldün gittin mezarinda rahat rahat yat. O zihinsel engelli garibim de tecavuze ugrasin. E ben ne yapayim Allah boyle istedi imtihan dunyasi de gec. Azicik vicdan yahu.
Kimse kimseye de katlanmak zorunda degil. Dunyaya çile cekmeye gelmedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?