- 27 Şubat 2014
- 167
- 174
- 303
- Konu Sahibi minelgaraib
-
İnsan yaşayınca nelerle baş edebiliyormuş ya. İki buçuk hafta önce bebeği yeni öğrenmiştim, çok depresif ve güçsüz hissediyordum, ne yapacağım konusunda hiçbir fikrim yoktu. O zaman bebek fikrini kabullenmekte hatrı sayılır biçimde zorluk çekmiştim. Şimdi bebeğin down sendromlu olduğunu baya kolay kabul ettim ve onu her zamankinden çok sevdiğimi hissediyorum. Sanki dünyayı sırtlayabilecek güce sahibim. Resmen eski enerjim ve neşem yerime geldi. Göründüğümüzden ne kadar eksik ve sandığımızdan ne kadar fazlayız aslında. Çekik gözlü minik kuşumla tanışmayı heyecanla bekliyorum. Umarım her şey güzel olur.
İnsan yaşayınca nelerle baş edebiliyormuş ya. İki buçuk hafta önce bebeği yeni öğrenmiştim, çok depresif ve güçsüz hissediyordum, ne yapacağım konusunda hiçbir fikrim yoktu. O zaman bebek fikrini kabullenmekte hatrı sayılır biçimde zorluk çekmiştim. Şimdi bebeğin down sendromlu olduğunu baya kolay kabul ettim ve onu her zamankinden çok sevdiğimi hissediyorum. Sanki dünyayı sırtlayabilecek güce sahibim. Resmen eski enerjim ve neşem yerime geldi. Göründüğümüzden ne kadar eksik ve sandığımızdan ne kadar fazlayız aslında. Çekik gözlü minik kuşumla tanışmayı heyecanla bekliyorum. Umarım her şey güzel olur.
Evet, plansetadan doku örneği alınarak kromozomlar inceleniyor
Hayırlısı eşimle konusucam bakalımBence bunu eşinizle çözmeniz lazım zaten. Size yardımcı bir kadın tutsalar o süre için. Siz başında durursunuz güvenilir biri olarak, bence zaten en çok güvenilcek birine emanet edebilmek önemli. Yapabileceklerinizi de siz yaparsınız.
Evet amniyosenteze benziyor ama daha hızlı sonuç alınabildiğinden ve çok daha erken haftalarda uygulanabildiğinden daha cazip bir yöntem. Bebek konusundaki karar da belli aslında, onu heyecanla bekliyoru,Amniyosentez gibi bir işlem yani.
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah. Sizin sınavınız da buymuş demek ki..
Yorumların hepsini okumadım bebeğiniz hakkında kararınızı bilmiyorum, ama şunu unutmayın bizim dert diye gördüğümüz şeylerde bir sürü mucize gizlidir..
Hayırlısı eşimle konusucam bakalım
bebeğiniz sizin gibi bir annesi olduğu için çok şanslı.Herkese güzel dilekleri ve destekleri için çok teşekkür ederim. Konudaki cevapların tamamına bakınca farklı görüşlerden dolayı polemikler meydana gelmiş çok üzüldüm. Bu yüzden artık konunun kapanması gerektiğini düşünüyorum. Her ne kadar bebekle ilgili kararı vermiş olsak da doğal olarak bazı yorumlar beni üzüyor ki bu amaçla yorum yapmadığınızı da biliyorum. Bu yüzden artık bu konunun kapanmasının ve bir süreliğine buradan uzaklaşmamın daha sağlıklı olacağına inanıyorum. Tekrar teşekkürler, sağlıkla kalın.
Çok teşekkür ederim ❤bebeğiniz sizin gibi bir annesi olduğu için çok şanslı.
Evet amniyosenteze benziyor ama daha hızlı sonuç alınabildiğinden ve çok daha erken haftalarda uygulanabildiğinden daha cazip bir yöntem. Bebek konusundaki karar da belli aslında, onu heyecanla bekliyoru,
Herkese güzel dilekleri ve destekleri için çok teşekkür ederim. Konudaki cevapların tamamına bakınca farklı görüşlerden dolayı polemikler meydana gelmiş çok üzüldüm. Bu yüzden artık konunun kapanması gerektiğini düşünüyorum. Her ne kadar bebekle ilgili kararı vermiş olsak da doğal olarak bazı yorumlar beni üzüyor ki bu amaçla yorum yapmadığınızı da biliyorum. Bu yüzden artık bu konunun kapanmasının ve bir süreliğine buradan uzaklaşmamın daha sağlıklı olacağına inanıyorum. Tekrar teşekkürler, sağlıkla kalın.
Teşekkür ederim ❤Yolunuz açık olsun :)
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştırHerkese güzel dilekleri ve destekleri için çok teşekkür ederim. Konudaki cevapların tamamına bakınca farklı görüşlerden dolayı polemikler meydana gelmiş çok üzüldüm. Bu yüzden artık konunun kapanması gerektiğini düşünüyorum. Her ne kadar bebekle ilgili kararı vermiş olsak da doğal olarak bazı yorumlar beni üzüyor ki bu amaçla yorum yapmadığınızı da biliyorum. Bu yüzden artık bu konunun kapanmasının ve bir süreliğine buradan uzaklaşmamın daha sağlıklı olacağına inanıyorum. Tekrar teşekkürler, sağlıkla kalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?