- Konu Sahibi minelgaraib
-
Allah senin o beyinle hesaplayamadigini rabbim hesaplamistir merak etmeDuygusalları, "ama o daha melek"çileri, yok mutluluk getirir yok vırt zırt, hepsini atın kenara. Siz ölünce ne olacak?
Evet kimin ne kadar ömrü var kimse bilmiyor. Diyelim ki rutin seyrinde ilerledi her şey, sıralı ölüm dedikleri oldu. Siz ölünce ne olacak?
Bazı durumlarda mantıkla ilerlemek gerekir.
İlerleyen haftalarda maddi yükü biraz daha fazla olan testlerden yaptırıp kesin sonuç alabilirsiniz, doktorunuz yönlendirir.
Sadece ikilis test olsaydı yoktu ama cvs ile de kesinleşti artık.Bu teslerin kesinliği yok. Bir yakınımıza da aynı şeyi söylediler çocuk gayet sağlıklı doğdu. O yüzden içinizi temiz tutun. Down sendromlu olsa bile onlar bizden daha zeki
Biyopside çıktıBiyopside mi ckkti yoksa kan testinde mi. Bende kanda cikmadi. Fakat kizim downlu dogdu. Iyikide var melegim. Ins mucize olur ve saglikli dogar.
Yav he he, ondan çocuk esirgeme kurumu diye bir kurum var, ondan sokağa atılan çocuklar var. Onların aklı senin kadar çalışmamış.Allah senin o beyinle hesaplayamadigini rabbim hesaplamistir merak etme
Ne alaka cok komiksin cocuk esirgemede saglikli cocuk var downlu degilYav he he, ondan çocuk esirgeme kurumu diye bir kurum var, ondan sokağa atılan çocuklar var. Onların aklı senin kadar çalışmamış.
Ben ölürsem ne olacak kısmından sonra koptumAllah senin o beyinle hesaplayamadigini rabbim hesaplamistir merak etme
Cahile laf anlatamam, sabrım yok. Git ötede oyna. Yolun düşerse de git bakNe alaka cok komiksin cocuk esirgemede saglikli cocuk var downlu degil
Cahile laf anlatamam, git ötede oyna. Daha yazılanı anlamaktan acizsin.Ne alaka cok komiksin cocuk esirgemede saglikli cocuk var downlu degil
Allah buyuk Allah herseyi yoluna koyar. Eskiden bende 21 yasindayken hamile oldugumda ogrensem o cahilikle aldirirdim belki bilmiyorum bilgim yoktu cunku. Ama benim kizim herseyi yavas gelisiyor bu gercek. Ama herseyide ogrenebiliyor normal cocuk olmasada onlarinda yasamaya hakki var.. iyikide allahim gostermemis bana iyikide aldirmamisim iyikide gunaha girmemisim. Iyikide.. karar sizin..Ben ölürsem ne olacak kısmından sonra koptum
Belli olmaz bence yinede. Bilemez kimse de bunu. Allah'tan başka. Lütfen iyice düşünün. Benim fikrimce ben olsam doğururdum. Herkesin imtihanı farkıdır bu dünyada. Doğurmak istemezseniz de kimsenin sizi yargılamaya hakkı yok.Sadece ikilis test olsaydı yoktu ama cvs ile de kesinleşti artık.
Belki normalde anne olmaktan bu kadar korkan bir insan olmasaydım kabul etmek daha kolay olurdu. Şimdi bir yandan bir kromozom eksik veya bir kromozom fazla, o benim oğlum diye düşünüyorum. Bir yandan da gerçekten zor, o süreçte kendimi yitirirsem diye de korkuyorum.Belli olmaz bence yinede. Bilemez kimse de bunu. Allah'tan başka. Lütfen iyice düşünün. Benim fikrimce ben olsam doğururdum. Herkesin imtihanı farkıdır bu dünyada. Doğurmak istemezseniz de kimsenin sizi yargılamaya hakkı yok.
Çok tatlılar. Onları görünce böyle minciklayip sevesim geliyor. Illa ki zorlukları vardır ama bizden zeki olduklarına eminimAllah buyuk Allah herseyi yoluna koyar. Eskiden bende 21 yasindayken hamile oldugumda ogrensem o cahilikle aldirirdim belki bilmiyorum bilgim yoktu cunku. Ama benim kizim herseyi yavas gelisiyor bu gercek. Ama herseyide ogrenebiliyor normal cocuk olmasada onlarinda yasamaya hakki var.. iyikide allahim gostermemis bana iyikide aldirmamisim iyikide gunaha girmemisim. Iyikide.. karar sizin..
Aslında down sendromu belirli bir haftadan sonra oluşmuyor sonuçta döllenmeyle birlikte var olan bir şey. Bu yüzden benim hamile olduğumu ilk öğrendiğimde bebeği istemememin, keşke olmasaydı diye düşünmemin cezası olarak oluşan bir durum değil. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Şimdi beni taşlayacaksınız ama bundan önceki konunuzda sustum ama artık susamicam.
Hamile olduğunuzu öğrendiğinizde o kadar çok isyan ettiniz ki...madem o kadar istemiyordunuz kondoma güvenmicektiniz gerekli önlemleri alacaktınız.madem almadınız hamile kaldınız o kadar isyan etmicektiniz..
Bu yorumumda oh oldu demişim gibi anlaşılmasın lütfen asla öyle bi niyetim yok inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza bebeğinizi,dualarım sizinle..Lütfen sizde af dileyip dua edin bol bol..O isterse tüm mucizeleri yaşatır
Ben bekarım sizi anlayamam. Ama çocukları çok seviyorum ve anne olmayı çok isterdim. Herkesin bir takım korkuları vardır . Anne olmak kolay bir süreç tabi ki değil. Ama ben eminim ki kucağınıza aldığınız da iyiki diyeceksiniz, o sizin bu dünyada ki yaşama sebebiniz olacak. Ve daha güçlü tutunacaksınız hayata guclendiğinizi hissedeceksiniz. Down sendromu kötü bişey değil. Zamanla öğrenirsiniz. Lütfen bakış acınızı değiştirin belki de bir psikoljik yardim almayi deneyebilirsinizBelki normalde anne olmaktan bu kadar korkan bir insan olmasaydım kabul etmek daha kolay olurdu. Şimdi bir yandan bir kromozom eksik veya bir kromozom fazla, o benim oğlum diye düşünüyorum. Bir yandan da gerçekten zor, o süreçte kendimi yitirirsem diye de korkuyorum.
Bir de Ülkemiz gercekleirni ve insanları biliyoruz .Özel eğitim gerekiyor ve bu ne kadar verilebilir ? Siz ne kadar bununla baş edebilirsiniz ? Burda herkes yazıp gidiyor ama siz onunla başbaşa olacaksınız .Ayrıca test öyle çıkıp sağlıklı doğan diyen arkadaşlar da yaptırdığınız testi bilmiyor diye düşünüyorum .Duygusalları, "ama o daha melek"çileri, yok mutluluk getirir yok vırt zırt, hepsini atın kenara. Siz ölünce ne olacak?
Evet kimin ne kadar ömrü var kimse bilmiyor. Diyelim ki rutin seyrinde ilerledi her şey, sıralı ölüm dedikleri oldu. Siz ölünce ne olacak?
Bazı durumlarda mantıkla ilerlemek gerekir.
İlerleyen haftalarda maddi yükü biraz daha fazla olan testlerden yaptırıp kesin sonuç alabilirsiniz, doktorunuz yönlendirir.
Nice cocugu olmaayan insanlar var.. nice tamamen ozurlu cocugu olan insanlar var. AllahtanBelli olmaz bence yinede. Bilemez kimse de bunu. Allah'tan başka. Lütfen iyice düşünün. Benim fikrimce ben olsam doğururdum. Herkesin imtihanı farkıdır bu dünyada. Doğurmak istemezseniz de kimsenin sizi yargılamaya hakkı yok.
Inan cok akilli rabbime sukurler olsun.. ben yine basima gelmesin diye tup bebek yaptiriyorum dusun. Cocuk aldirmaktan bukadar Allahtan korkuyorken..Çok tatlılar. Onları görünce böyle minciklayip sevesim geliyor. Illa ki zorlukları vardır ama bizden zeki olduklarına eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?