Allah sonuna kadar yardımcın olsun arkadaşım. Verdiğin karara çok saygı duyuyorum. Bunu sorgulamak, seni yargılamak hiç ama hiç kimsenin haddi değil.
Eğer doktorların dediği gibi down sendromu varsa seni ve bebeğini zor bir hayat bekliyor olacak ama sen buna hazır gibisin..
Ama belki de, Allah büyük, bakarsın sapasağlam bir yavrun olur..
Nacizane tavsiyem, bu rahatsızlıkla ilgili ne kadar çok şey öğrenebilirsen öğren şimdiden. Kitaplarını oku, down sendromlu çocuklarla vakit geçir vs. Bununla ilgili ne kadar çok şey bilirsen, o kadar çok hazır olursun. Ve tabi bebeğine bu şekilde daha fazla yardımcı olabilirsin, onu daha iyi anlayabilirsin.
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin. İnşallah sağlıkla doğsun kuzucuk..
allah sana bol sabrın yanında kolaylıklar versin.verdiğin karara saygı duyuyorum......doğru bir karar vermişsin umarım sorunsuz bebeğini kucagına alırsın
aselim günler ne çabuk geçiyor değilmi bak bebşine 3 ay kalmış dünyaya gelmesi için zaman daralmış o çok şanslı bir bebek sen gibi güçlü bir annesi var bu arada canım 2010 sana ve sevdiklerine en güzel şeyleri getirsin sen herşeyin üstesinden gelirsin ben bundan eminim sevgilerimle oğlun dünyayay gelince bizi onun tatlı resimlernden mahrum etme sevgiler
konuşmalarımıza dikkat edelim lütfen...
:roflol:şakkıdı
oyy canim benim saol.. kiz sen nerelerdesin ne zamandir sohbet kapandi kimse kimseyi gormuyo artik. ozledim kis.. oglum dogsun bi kokusunu duyim icime cekim hemen resim cekmeye baslicam. Paylasirim hepsini sizinle musyasta beklio herkes beklio. Hakkimda dusundugun tum guzellikler icin tsk ederim canim benim cok saol.
ya arkadaşım konyu dışardan okuyorum hamile arkadaşıma ve böyle özel bir bebegi dünnyaya getirmeyi göze almış arkadaşıma destek vermek istiyorum
ama siz topiği sürekli meşgul ediyor kavgalar cıkarıyorsunuz niyetiniz nedir anlamadım gercekten
hamile bir kadını ki özel durummu olan bir kadını bu denli üzme hakkınız var mı
konu sahibi istemiyor yorumunuzu işte nasıl bir anlayısa sahipsiniz hala giriyor ve tartışmalar cıkarıyorsunuz
lütfen arkadaşın topiğinden uzak durun
aselim sana ve bebeğine mutlu huzurlu bi ömür diliyorum
zor da olsa böyle yüce bir karar verdiğin için seni kutluyorum
benıde su candy le aynı kefeye koyma bıdaha sakın.aselım benm kankam.
Sevgili Aselim
Allahım sağlıkla paşanı doğurmayı nasip etsin inş..:Saruboceq:
Bu testler % 100 doğru çıkmıyor
Eşimin kuzenının çocuğuna sağlıklı dediler sendromlu doğdu
Başka bir tanıdığında sendromlu dedikleri çocuk sapasağlam maşallah
Rabbim de sana sağlıklı bir şekilde evladını doğurmayı nasip etsin inş.:Saruboceq:
Geçmiş olsun canım..
bizim komşumuz anlattı onların sokakta bı kozada downlu olacak demiş drlar oda bı hocaya sormuş aldirayimmi diye hocada sakın aldırma Allah'ın bı imtihanı demiş Allah'ın hazinesi sınırsız demiş ve kizla hel görüşmüşler ve kız sağlıklı bı cocuk dünyaya gtirmis
başka bı tanısında 8.ayında Dr downlu olabilir demiş herhalde kontorle çok sık gitmiyodu kızcağız kızları oldu 18 aylık suanda tedavi görüyor açıkcası ben cok uzun vakit geçirmedin ama ayırt edemiyorum ben çok iyi egitim alırlarsa hakketten cok seyler basarabiliyolar kaç haftalık oldunuz acaba merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?