canım geldimi bebişin koynuna..
aselimmmmmmmmmmm paşanın resmine bakarken ne kadar tatlı olduğunu gördüm ve o cennet kokusunu hissetim allahım muhteşem güzel bir varlık bebeğin dünyayay gelmesiyle benim gözümde değerin 100 kat daha arttı rabbimin katında cenetliksin sen bize büyük ders verdin tebrikler tebrikler yazacak kelime dahi bulamıyorum sevgilerimle
canım selam , paşana maşallah ... nasıl sağlığı yerindemi. benim de %1 riskim çıktı. bana amniosentez için baskı yapıyorlar. bende düşünmüyorum
çok doğru... her ne geliyorsa Allahtan geliyor. ben şuan 37 haftalık gebeyim. hiçbir tarama testimi de yaptırmadım. Tabiki ilk isteğimiz sağlıklı ve hayırlı bir bebek olması. ama aksi bişey de olursa Allahtan deyip en yüksek seviyede sahip çıkmasını da bilmek lazım. Allah yar ve yardımcın olsun. Rabbim onu sana hayırlı evlat etsin.
aselim nasılsın iyimisin paşamız nasılll maşallah 2 aylık olmuş bile rabbim hayırlı güzel ömür versin inşallah bu arada balkızınıda öp benim için
Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Benim de downlu bir kardeşim var 8.5 yaşında. Öyle tatlı ki..Onun için bir blog yapıyorum resimlerine bakabilirsiniz:
http://melekaysegul.wordpress.com/
Canım arkadaşım Bebişin hayırlı olsun Allah sağlık sıhhat versin tüm ailenize ... Bende 7 haftalık hamileyim ikinci bebeğime... Bana da kucağıma almayı nasib etsin rabbim inşallah... Kocaman öpüyorum iki bebişini de...
Cesaretin ve hayata bakışına hayran oldum. Herkesin cesaret edemeyeceği bir şeyi yaptın. Daha önce ikili testimde %1 problem var demişti mya, dörtlüyü yaptırdık aynı %1 .lik risk ordada çıktı. Benim eşim kanser tedavisi gördüğü için ( rabbim ne bize ne başkasına versin ) tam 6 kez tüp bebek yaptırdık. En sonuncu denemede oldu. 4 embriyodan biri idi. Allahıma hamdolsun en güçlüsü oymuşki tutmuş diyorum.Ama bu doktorlar ah bu doktorların pervassızca yaklaşımı hadi yaptır yaptır demeleri ama aynı zamanda bak çok zor gebe kaldın birde böyle bir durum var diyip içime şüphe düşürmeleri beni deli ediyor. Hep HAYIR dedim amnisenteze. Çünkü ben kızımı istiyorum.. Babası kesinlikle sağlıklı yaptırmıycaz dedi.Haftaya detaylı ultrasonum var ...Çok merak ve korku içindeyim.
Aselcim ben bir şey merak ettim.. Detaylı ultrasonda farklı bir şey gördülermi..İkili testi destekleyecek fiizksel biz özellik. En nihayetinde rabbimin verdiği benim kabulümdür. Eşim hastalandığında nasıl isyan etmeyip sabırla dua ettiysek bundada öğle yapacağız.
Rabbim sana paşana,prensesine ve eşine huzur ve sağlıklı ömürler versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?