Down sendromlu cocuk anneleri var mı?

Allah analı babalı büyütsün inşaallah.
beraber mutlu ve sağlıklı bir ömür sürmeniz dileğiyle.

aselimmmmmmmmmmm paşanın resmine bakarken ne kadar tatlı olduğunu gördüm ve o cennet kokusunu hissetim allahım muhteşem güzel bir varlık bebeğin dünyayay gelmesiyle benim gözümde değerin 100 kat daha arttı rabbimin katında cenetliksin sen bize büyük ders verdin tebrikler tebrikler yazacak kelime dahi bulamıyorum sevgilerimle

CANIM BENIM rabbim herkesin gönlüne göre versin insallah. bi ara msnde gösteririm bende ekliydin dimi sen valla germiom pek arada bi aciom kimse olmuo bi musyas oluo icerde pasam simdi iki aylik olcak 3kiloya geldi. Merakla bekledigim pasam artik kucagimda rabbime binlerce kez sükürler olsun. Yeni resimlerini yüklicem ama bi türlü olmuo yaaa. Benim pc demi sorun varki yoksa kkdami sorun var cözemedim nezamandir deniom olmuo.. Aselle pasamin resimlerini cektim hep size göstermek icin ama yükleyemiom

canım selam , paşana maşallah ... nasıl sağlığı yerindemi. benim de %1 riskim çıktı. bana amniosentez için baskı yapıyorlar. bende düşünmüyorum

aselim nasılsın iyimisin paşamız nasılll maşallah 2 aylık olmuş bile rabbim hayırlı güzel ömür versin inşallah bu arada balkızınıda öp benim için

amin canim rabbim kimseye kaldiramicagi yükü yüklemez hakkimizda hayirlisi olsun allah sanada hayirlisiyla kucagina almani nasip etsin...

aselim nasılsın iyimisin paşamız nasılll maşallah 2 aylık olmuş bile rabbim hayırlı güzel ömür versin inşallah bu arada balkızınıda öp benim için

iyiyim canimm saol pek giremiom cocuklarla ugrasmaktan prensesimde iyi pasamda iyi cok sükür yüklicem yeni fotolari bakarsiniz büyümüsmü büyümemismi diye :)

Canım arkadaşım Bebişin hayırlı olsun Allah sağlık sıhhat versin tüm ailenize ... Bende 7 haftalık hamileyim ikinci bebeğime... Bana da kucağıma almayı nasib etsin rabbim inşallah... Kocaman öpüyorum iki bebişini de...

SAOL CANIM ARKADASIM.
allah seninde sagsaglim kucagina versin insallah canim... Rabbimin mucizeleri hepsi bize emanet büyüyo hepsi birer melek. insallah bütün hamileligin sorunsuz gelir gecer canim bi bakmissin melegin kucaginda.. insallah... bebislerimi senin yerine öpüyorumda beni kimse öpmüyo hehehe neyse dur kizima öptürim kendimi o cok sevio öpmeyi :))

Cesaretin ve hayata bakışına hayran oldum. Herkesin cesaret edemeyeceği bir şeyi yaptın. Daha önce ikili testimde %1 problem var demişti mya, dörtlüyü yaptırdık aynı %1 .lik risk ordada çıktı. Benim eşim kanser tedavisi gördüğü için ( rabbim ne bize ne başkasına versin ) tam 6 kez tüp bebek yaptırdık. En sonuncu denemede oldu. 4 embriyodan biri idi. Allahıma hamdolsun en güçlüsü oymuşki tutmuş diyorum.Ama bu doktorlar ah bu doktorların pervassızca yaklaşımı hadi yaptır yaptır demeleri ama aynı zamanda bak çok zor gebe kaldın birde böyle bir durum var diyip içime şüphe düşürmeleri beni deli ediyor. Hep HAYIR dedim amnisenteze. Çünkü ben kızımı istiyorum.. Babası kesinlikle sağlıklı yaptırmıycaz dedi.Haftaya detaylı ultrasonum var ...Çok merak ve korku içindeyim.
Aselcim ben bir şey merak ettim.. Detaylı ultrasonda farklı bir şey gördülermi..İkili testi destekleyecek fiizksel biz özellik. En nihayetinde rabbimin verdiği benim kabulümdür. Eşim hastalandığında nasıl isyan etmeyip sabırla dua ettiysek bundada öğle yapacağız.

Rabbim sana paşana,prensesine ve eşine huzur ve sağlıklı ömürler versin.

canim amniyosentezden önce detayli bakarken ultrasonda farkettigi sey ense kalinligi idi ve bebek gereken haftasini göstermio demisti drum ondan sonra beni amniyoya göndermisti.. Rabbim esine sifa versin insallah canim her hasaligin tedafisi var herseyden önce allaha siginin ve dua edin sifa dileyin. evladinda sagsaglimm gelir hic daraltma icini. Ben verdigim karardan dolayi oglumu dünyaya getirdigimden dolayi cok ama cok mutluyum rabbimin bi armagini bi hediyesi emaneti o bana hernasil olursa olsun. Ona bakmak benim boynumun borcu.. Ne güsel demissin bak rabbimin verdigi kabulumdur diye o nedenle hicbiseyi dusunup hamileligini zehir etme kendine bol bol konus kuzunla cok degerli bi varlik tasiyosun karninda bi kulun basarmaya gücü olmayan bisey büyüyo icinde rabbimin emriyle. Dilerimki hersey gönlünce olur herseyin hayirlisi olur ! a.s.

canmm ALLAHIM analı babalı büyütsün...
sen çok kutsalbi annesin canmm a.s.

Bende yeni okudum bu topigi, cok etkilendim gercekten.

Hersey insallah istedigin gibi olur, sana ve ailene mutluluklar diliyorum

aselim hala bu sayfaya bakıyormusun bilmiyorum ama yazamadan gecemedim canım benim gözlerim dolu dolu okudum bütün sayfaları bi solukta bende 17 haftalık hamileyim ve 1.5 yıl sonra 2 düşükten sonra tedaviyle hamile kalbildim benim küçük mucizem ense kalınlığı2.2mm çımıştı ikili testimde 1/529 çıktı 250 nin altı riskmiş ama seninde riskin var dedi doktor 529 da 1de olsa ama dedimki eğer o birlik kısım bana denk gelirse rabbim vardır bi bildiği diye 4 lütest ve aurıntılı usg istedi aminosentez yaptırmadım sonuçlar daha çıkmadı ama bunları okuduktan sonra yaptırmıycam rabbim bunu bana nasip ettiyse vardır bi bildiği işaallah sağlıklı doğar onu koklamayı nasip eder rabbim sanada bebğini sağlıklı büyütmeyi işallah zaten rabbim nasip edecek olsa ilk bebeğim düşmezdi onu şimdiden o kaar çok sveiyo ve istiyorum ki ben onu öldürmeye nasıl kıyabilirm ben bunu yaparsam rabbime ne cvp verirrim bu çocukların bi tırnağını bulamaya çocuk hasretiyle yanan o kadar çok insan var ki ne olursa olsun kabulum keşke hiç birini yaptırmasaydım testlerin peki çocuğun down sendromu oldugu kesinmi işallah rabbim sağlık sıhhat mutluluk verir sana mükemmel bi insansın

merhaba benım ıkılı testımde problem çıkmadı ama ayrıntılı ultrasonda kalbinde beyaz leke var diye %1 eya 2 ihtimal down sendromlu çıkabilir dedi bende hertürlü kabulüm ben ona kıyamam dedim doktor amniyosentez önermişti hiç sormuyorum ozaman dedi o mis kokuluma nasıl kıyarım birde amniyosentezde düşme tehlikeside var allah korusun allahn dediği olur .herşeyin hayırlısı olur işallahşuan 35 haftalık hamileyim allahın izniyle az kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…