Down sendromlu cocuk anneleri var mı?

arkadaslar cp tanısı ve otistik tanısı koyulan bebekleri olan annelerin dikkatine ben oğlumun ayagı için fizik tedaviye giderken orada ögrendim doktorumuz yapıyor bir bakın belki birşeyler ögrenirsiniz hepinize allah kolaylık wersin * REFLEKSOLOJİ TÜRKİYE * | Facebook

mrb.dün yazılarınızı okudum çok hoşuma gitti ve üye oldum.özellikle aselim senin yaşadıkların beni çok etkiledi.benimde downlu bir bebeğim var.bende senin gibi isyan etmedim.ama bazen keşke dediğim oluyor.keşke normal olsaydı.kendim için diil onun için..merak ettiğim tüm yazılarda hala yok kesin down sendromu çıktı mı?

ne güzel yazışmalar var die girdim ama site terkedilmiş galiba....

aynı seyleri banada sölediler arkadaşlar 17 hafalıkken risk altında oldugumu ve amniyosentez yapılması gerketiğini ama ben onu bile kabul etmedim rabbim ne verirse razıyız yeterki kaldırabilme gücünüde yanında versin

peki sonuç ne oldu arkadaşım.bu arada o yazışanlar 2010dan beri yazmıyolar.kimse cvp yazmıyo

arkadaşlar ben yazılarınızı beğendim deneyimlerinizi öğreneyim bende deneyimlerimi paylaşayım diye üye oldum

bide böyle parça parça yazıyorum ki 25 yorumda resimlere bakabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…