Down sendromlu cocuk anneleri var mı?

22 haftakken ense kalınlığı saptandı 11.4mm amniosentez önerildi riskli olduğu için kabul etmedim 30.haftada prof.muayenehanesine gittim ensedeki kalınlık görülmedi fakat akciğerlerde sıvı kan akımında bozukluk ayrıca normalden 3hafta küçükmüş 1.127gram şuan doktor ya hasta yada dwv sendromlu olcağın söledi başındn böle bişeygeçen varmı yada duyan cvplrınızı bekiyorum lütfen...

yeni konu açtım downlu melekler ve anneleri diye.orayada yazabilirsniz.çünkü burdaki konunun sahibi girmiyo.

mrhaba ilk önce ense kalınlığı var dediler şimdide akciğerlerinde sıvı varmış normalde 30 haftalık olması gerkirken 27 haftalık grünüyomuş 1.127gr şuan dünyaya gldğinde ya hasta yada down sendromlu olabilirmiş haileliğinizde böle bulgular oldumu cvbınızı bekliyorum

mrb arkadaşım ben anasınıfı öğretmeniyim 6 ay zihin engelliler öğretmenliği yaptım orada bir çok dawn sendromlu çocuk vardı. hepsinin dereceleri birbirinden farklı bir tanesi okuma yazma dahi biliyoırdu. fakat bir tanesi sizi üzmek istemiyorum fakat tam konuşamıyordu. yani dawn sendremunun dereceleri birbirinden farklı oluyor. anasınıfıma da bir tane geldi zamanla diğer çocuklarla çok güzel iletişim kurmaya başladı. beim ablama da yüzde doksan dawn sendromlu bebeğin dediler fakat normal bir kızı var şu anda allah herkes için hayırlısını versin inş. ben sizin düşüncelerinize tamamen katılıyorum aldırmak konusunda.

beytyenur arkadaşım anasayfa-kadın çocuk sağlığına gir orda down sendromlu melekler ve anneleri diye..orda güzel şeyler paylaşıyoruz beklerim oraya.tüm sorularının yanıtlarını bulabilirsin umarım..

anasayfa kadın çocuk sağlığı orda...yok çok zorlanıyodu bizimkide.yapana kadar kan ter içinde kalırdı,zeytinyağı,kulak çöpü,fitille yaptırmaya çalışırdım.şimdi de katı ama kendi yapıyor.şimdi yeni bi ilaç başladı doktorumuz hem oğluma hem ona.o kabızlık bi süre sonra homoreid yapıo

kusura bakmayin valla uzun zamandir girmiodum.. arkadaslar pasam dünya tatlisi bisi olduu

sevgili aselim arkadaşım umarım yazımı burdan görürsün cvp attım ama msj sayım 100 olmadan msj atamıyorum size.tabiki size her konuda yardımcı olmaya çalışırım.istediğinizi sorabilirsiniz.isterseniz yeni bir topik açtım down sendromlu melekler ve anneleri diye orda özel eğitimde psikolojik danışmanlık yapan bi arkadaş var oda yardımcı oluyor bize yararlı olur size de.görüşmek üzere

herhalde hala msjımı görmediniz.ımarın görürsünüz görüşmek üzere

aselim hanım belki burayı görmezsiniz diye resim altınada msj yazdım görmedinizmi

ya valla ben burayi cözemiyorum buraya yazilan mesajlar niye bildirilmio bana yaa :) ben senin actigin topigide bulamadimki :)) karma karisik yaa yada ben cakozlamiom :)))

valla bebeğinin bi resminin altına yorum yaptımki bildiri olarak görürsün diye.çünkü msj atamıyorum.her konuda yardımcı olmaya çalışırım size.benim açtığım topikde çok faydalı şeyler paylaşıoduk ama bu aralar kimse girmiyor orayada.ama özel eğitimde çalışan bi bayan var psikolojik danışmanmış oda yardımcı oluyor.hala soru sorunca cvp yazıo.topiğe kadın ve çocuk sağlığı-kadın doğum-down sendromlu melekler ve anneleri.orayı bulursanızda cvp atarım burayada arada bakıorum burayada yazarım..

merhaba;
Boyle guzel bebeklere sahıp olmak gercekten zor emanetim rumuzlu bayan kendı topiğinde cok iyi anlatıyor BEN ONU OYA GİBİ İŞLEDİM ne yazıkkı bu bebekler bıraz bılgı ve egıtım ve fazla sevgıyle ayakta durabılırler egıtım olması ıcın universite bıtırmek sart degil kendını egıtmek onemlı yoksa oyle bebeklerı ilgidn mahrum bırakırsanız onları gercekten sabırla egitmeye calısmazsanız o yavruyu boyle bır dunyayaya getırmeye hakkınız yok Kimse karnına dusmus helekı 5-6 aylık bebeği gözgöre göre karnında öldürmek istemez(gercek annelik duygusuna sahip vicdanlı insanlardan bahsediyorum)
ne emeklerle anne olunuyor ama ona bakamazsanız onu yasarken olume terkedersınız ve boyle yapmaya hakkımız yok neticede onlar kac yaşana gelirse gelsin hep bakıma ılgıye muhtaclar
RUMUZ EMANETİM;
Sizi canı gonulden kutluyorum kızınız resmıne baktım ve masaallah dıyorum gercekten sızın gıbı bır anneye sahıp oldugu ıcın cok sanslı

arkadaslar bebisim emekliyoooooooooooooooo oyyy yerim benn onuuu yaaa 4 gözle bekliodum nezaman emekler acaba diye en sonunda bekledigim an geldiii ayy kuzumm yaaa tutunup kalkio acaba yürümeside yakinmikiiii :)))) cok sevincliyimmm yaaaa

hayırlısı olsun cnm kızında oğlunda çok tatlılar maşallah sen çok özel bir erkek evlada sahipsin bence allah'ın sana verdiği bir hediye o ona verdiğin her sevgi ilgi özen ve sabır inan sana kat kat dönecektir

Aselim sen süper bir annesin..
Harbi eli öpülecek kadınsın Rabbim sana sağlık sıhhat hayırlı ve bereketli bir ömür versin..
Kızına ve oğluna da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…