Cok tesekkür ederim canim ictenliginden dolayi. benimde sudan kesin belli oldu ama yapcak bisey yok yinede sabirsizlikla bekliyorum oglumun kokusunu icime cekecegim günü rabbim beterinden korusun cümlemizinkini
tabiki canim rabbim neyi uygun görürse onu verecektir. Beklicez görecez. Herne olursa olsun caninindan bi can söküp atilmio atanlar var ama ben atamam. saglikli bi cocugu nasil heyecanla 9 ay bekliyosak bende suan ogluma sabizsizlaniyorum heyecanla bekliyorum
down sendromlu bebeklerde kromozun biri fazla çıkıyo
yani fazladan bir kromozomu bulunuyor aslında bizden eksiği değil fazlası bile var
ve down sendromlu bebekler hasta bebek değil özel insan olarak tanımlandırılıyor gerekli eğitimlerle
hayatta bir çok şeyi öğrenebilirler bunun için özel eğitim alması şart ve 0-6 yaş dönemi kritik dönem diye biliyorum eğitim konusunda hatta ankarada sadece down sendromlu gençlerin işlettiği bi cafe bile var
ve seni tebrik ederim arkadaşım bu konudaki düşüncelerin için annelik bu işte
yalnız bi sakıncası yoksa sormak isterim benim bildiğim bu annenin yaşıyla doğru orantılı
35 yaş üzerinde bu risk cok artıyor sen kaç yaşındasın canım
bu arada benim bi tanıdığımın cocuguna aynı şeyi söylediler bütün test sonuçları bunu gösteriyodu
ama o da aldırmadı bebeğini ve cocugu gayet sağlıklı dogdu
Allahım her şeyin hayırlısını versin
yasim 23 canim genelde 30-35 yas üzeri annelerde görünüyomus ama iste demekki bende sevcilmisim aralarindan. Rabbim kullarini tanir kaldiramicagi yükü vermez demekki ben kaldirabilirmisimki vermis.
canım benim sen çok güzel bir annesin
benım dayımın yenı kızı oldu down sendromlu.7 aylık dogdu zayıf ve kucuktu ama o durumu atlattı. kalbınde ehem delık vardı hem kalp kapakcıı yoktu kalp amelıyatı oldu 3 aylıktan 2 kere ameıyat oldu maşallah gecen hafta taburcu oldu cok uslu mazlum bı cocuk maşallah cokda guclu yaşadıkları cok zor seylerdı ben ınanıyorum buyuyncede cok seyler basaracak allah ın ıznıyle...
benim icin her anne güzeldir eminimki evladi olan bi annenin basina gelse saglam bi cocugu varken cocugunun basina bisi gelse ilk anne kendini feda etmek ister elinnden geleni yapar evladi icin buda öle bisi iste. ANNELIK COK ÖZEL COK GÜZEEL BISI ALLAHIM EVLATLARIMIZA UZUN ÖMÜRLER VERSIN !
amin canım çok doğru bende yavrum için hiç düşünmeden canımı veririm Rabbime hep dua ediyorum ona gelecek bize gelsin sıkıntı yaşamasın diye kıyamıyor ki insanın yüreğinin en içi acıyor Rabbim onların yokluğunu göstermesin uzun ömür versina.s.,
bizimde tanıdıgmız down sendromlu cocuk var yakınımızz..
3 yasında eğitime basladı haftanın sadece 3 günü gidiyor..ailesi zaten cocugun egitimi için köyde oturyorlardı tasındılar..
ve cocuk egitimle herseyi almıs ve biliyor yanı vücudundada bir sorunu yok sadece zekada..
oda eğitimle düzelirr zaten..onlar için okullar var..
herseyi biliyor.anlıyor su an 5 yasında gayette saglıklı..dogdugunda astımı vardı sadece onun dısında saglık sorunu yok
bu arada bende 24 yaşındayım canım.benimde 3 yaşında bir kızım var.ikinciye hamileydim ama malesef kalbi atmadığı için almak zorunda kaldılar.bu olayı geçen hafta yaşadım.görmemiş olsanda,çok minik olsada insanın evladından ayrılması çok zor.rabbim kimseye yaşatmasın
canım inşallah yavrun sağlıklı doğar anne karnında çok çocuğa sakat deniliyor ama çocuk sağlam doğuyor inşallah senin bebeğinde sağlıklı doğar bende ilk çocuğumda doktor bu testi yaptırmamı söylemişti özürlü olup olmadığını anlamak için dedi bende özürlüyse neyapacağını sordum oda çocuğu öldürüp alacağız dedi ben ve eşim sonuç ne olursa olsun biz aldırmayız dedik ve testte yaptırmadık allahıma şükür yavrum sağlıklı ikinciyede test yaptırmadım oda sağlıklı
inşallah senin yavrunda sağlıklı sen dua et ne olursa olsun senin canının bir parçası nasıl kıyılır rabbim yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?