cnm seni tebrik ederim.bebeğini dünya ya getirmekte kararlı olduğun için.
inşallah rabbim yüzüne güler,bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip eder.
okuunca bende etkilendim inşallah bebğin sağlığına kavuşur bende tebrik edrim düşüncelerinde dolayı sizin gibi güzel ve evladını üşünen bi ailiesi oldukça yaşam onun için daha güzel olur bundan emiminim Allah yardımcınız olsun
merhaba canım
öncelikle sağ salim bebeğini kucağına almak nasip etsin rabbim...
benim ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı 4. ayda,
ikinci hamileliğimde ense kalınlığından süphelenildiği için tahlil yaptırdık
tahlil sonucu risk vardı amniyosentez yapılması gerekti...
ben hep dua ettim rabbim ilk bebeğimi aldın ikinciye birşey olmasına izin verme diye
çünkü eşim ve yakın akarabalar aldırılması taraftarıydı ban asormadan..
ilerisini düşün bakımı zor vs vs
ama yalvardım Allah ıma öyle birşey olmasına izin verme diye..
sonunda prof a gittik dediki ultrason sonucuna göre ve tahlil sonucuna göre 35 kişide bir ihtimal var dedi
yaşım daha 22 iydi.. bu yaşta çok görülmez vs vs
neyse amniyosente yapıldı sonuç gelesiye yavrum 5 aylık oldu...
kıyarmı anne evladına..büyümüş kuzum içimde. çok şükür tahliler sonuç temz geldi.. sağlıkıl bir bebeğim var
Allah ım herşeyin hayırılısın versin. öylede olsa insan tereddüt yaşıyor ilk başta yaptıramam aldıramam vs vs şimdi yine hamile kalsam bu defa hiç amniyosentez falan yaptırmam.. rabbim herkese hayırlısını versin... şimdi kızıma birşey olsa sokağa mı atacağım.. bana birşey olsa annem beni öyle mi bırakır? nasıl kıyılrı bu kuzulara... Allah herkese hayırlı evlatlar versin...
sizede sağlıklı doğumlar.. içini ferah tut canım... takipteyiz seni. habersiz bırakma.. oğlunu sağ salim kucağına alırsın inşallah Allah büyüktür...
drydeniss sana denilenler banada cok dendi tanidiklar tarafindan. bakimi cok zor olur senin icin zor olur bak bi kizin daha var allah bidaha verir vs aldirmam icin bi cok sey dendi. en basta kayinvalidem dedi aldir muhakkak diye ona cok üzülmüstüm ben desteklemesini beklerken o kösteklemisti. Benim tek cevabim ne biliosun anne ücüncünün dördüncününde öle olmicani dedim ne biliosunki saglam kizimin basina bisey gelmiceni dedim o zaman o baska dio bence hicbi fark yok oda evlat buda evlat onuda veren rabbim bunuda veren rabbim dedim. ondan sonra hocaya danismis kayinvalidem hocada demis sakin aldirmayin diye. birden konusmalari degisiverdi bu sefer olsun bakarsiniz demeye basladi...
inanirmisin haciya gitmis gelmis insanlar var onlar bile celiskide kaliolar acaba aldirsan günahmi olur diye ya. Olmaz olurmu ya resmen bi cinayet hemde öz evladini öldürüosun can tasio ya. düsündükce duyduklarimi yasadigim o günleri icim kötü oluyo aradan bi kac ay gecti ama hala sinirleniorum öle diyenlere.. Ben rabbimin emanetine ihanetlik etmem tek söledigim bu oldu herkese..
harikasin Şeniz allahim seni de yavrularini da nazarlardan korusun.. cok ozel bir cocuk olacak ve sen de cok ozel bir anne olmussun zaten daha onu dunyaya getirmeden.. iste o bebegin onu boyle heyecanla, mutlulukla bekleyen bir anneye ihtiyaci var.. iyi ki sizin bebeginiz olmus :1hug:
2 sene once cok yakın aile dostumuzu (karı-koca) trafik kazasında kaybettik. ogulları vardı down sendromlu 14 yasında..Anneye cok duskundu, kazadan sonra cok hırçınlaştı. Anne ilgileniyodu herseyiyle, anne gidince kimse bakamadı cocuga..Herkese saldırmaya basladı, okula verdiler ama kafayı duvarlara yerlere vurmaya basladı..Kan revan icinde kalıyodu cocuk okula gitmek istemediginden..Yasli bir babaannesi vardı ama o da yetişemedi hep evden kacıyodu..Herkese saldırıyodu..Yani eger boyle bir cocugu dunyaya getiriyosan, senden baska o cocugun sorumlulugunu kim alabilir bence onu da dusunmelisin. Allah sana uzun ömürler versin..Herkes geride kalan normal bir cocuga bakabilir ama iste saldırgan olunca ne yazık ki kimse bakamadı..Cok da guclu oluyolar..Ben bile almayı dusundum hatta bu cocugu bizim eve ama oglum var kucuk, ona bisey yapmasından korktum..Allah yardımcın olsun..
çok merak ediyorum seni dogdumu bebiş inşallah sende bebişte saglıklıdır bende oglumu dogurdugumda bi kızım vardı ama bi gerçek va ki deyişik saglık pıroblemleri oluyo hep çok saglam olmalısın benım evliligimde bitmişti şimdi tekrar bi yuva kurdum bi kızım daha var 4 buçuk aylık
Arkadaşım seni çok takdir ettim çok güçlü buldum.allah gönlüne göre versin.hakkında hayırlısın versin.
ilk öncelikle şunu söyleyim sana hayran kaldım.bütün olumsuzlukları bi kenara bırakıp evledın için ne yapabilirim die düşünüyosun.bi oğlum var27 aylık testlerim 180 de bir çıkmıştı dr aminiyosentez önerdi yaptırmadım bile senin gibi düşündüm down sendromlu olsa ne yapacaktım sanki o benim bebeğimdi canımdı nsl kıyardım ona.ama rabbime binlerce şükür ki sağlıklı doğdu.ama ben hep acabalarla yaşadığım için neler hissettiğini çok iyi anlıyorum.ayrıca bekarken bi komşumuz var dı kızı down sendromlu doğdu.çok düştüler üstüne şimdi 15 16 yaşında olması lazım en son 3 sene evvel gördüm.harika bi çocuk acayip sosyal akıllı insanın yiyesi geliyo.
casım canım canım... ne diyim bu olgunluğuna ve duruşuna bilmem ki. bence sen her zaman annelerin en güzeli olucaksın, annelik biraz da layık olmaktır çünkü. öncelikle bir yakınımızın kardeşi hamileydi bebeğin downlı olacak dediler, aldırmadı şimdi bebişi sağlıklı. yani öyle dedi doktorlar ama öyle olmayabilir. benim kuzenim downlı, adı serkan. o benim aşkım. bi kere hayatımda gördüğüm en temiz insan. dolabı kitap gibidir, her şey yerli yerinde mis gibidir yatağı topludur. tuvalet ihtiyacından sora hortumu takar musluğa bi güzel yıkar oraları, elleri kendi mis gibidir. bi titizlik hastalığından bahsetmiyorum son derece normal. bu arada her denileni %100 anlar, ne istersen yapar, çok iyi ve yardımseverdir acayip centilmendir ha bi okadar da uyanıktır işine gelmezse hemen offf der.hep benimle evlenmek istiyordu babamdan beni istiyordu ama ben başkasıyla evlenince küstü bana, bırak onu diyo eşimi de tehdit ediyor mahsusdan ama en son barıştılar ve geçenlerde eşime bi kaç basket taktiği çizdi, isimleri yazarak. konuşmakta zorluk çekiyor ama biz anlıyoruz zaten öyle güzel anlatıyor ki. geçen sene tatili beraber yaptık hayatımın en güzel tatiliydi ki zaten o yüzme birincisi.kız kardeşi var ikisi birbirine o kadar bağlılar ki normal kardeşlerde yok öyle bi bağlılık. eğitimine gelince halam çok ilgilendi onunla terapileri, özel okulları çok koşturdu. ödevlerine yardım etti okuldaki öğrettiklerinin defalarca üstünden geçti. şimdi gördüğü yazıları ve sevdiklerinin adını birebir yazıyor. o hepimizin gülü çok özledim onu yılbaşında gidiyorum görmeye. çok uzun yazdım ama biliyorum ki okurken sıkılmayacaksın. sevgilerimle....
MashAllah taktir ediyorum sizi inancinizdan sabrinizdan dolayi rabbim tamamina erdiirsin inshAllah....Allah'in izni ile yavrucak sapsaglikli dogucak.. belki size sunulan bir imtihan,belki deneniyorsunuz kim bilir keske herkez sizin gibi olabilse dunyadaki pislikler,kotulukler olmaz....Asla isyan etmemek lazim her gelen Allah'tan..!
a.s.
yok canim sikilirmiyim bende bole yorumlari okudukca icim kipir kipir ediyo mutlu oluyorum kac yasinda kuzenin onu yazmamissin. insallah bende yeterince sevgimi ona gosterebilirim yada insallah doktorlar yanilir yada ne bilim ne olursa olsun ragziyim zaten. suan 6ci ayini doldurdu ve bi gorsen kipir kipir karnimda hic durmuo karnim bi o tarafa bi bu tarafa.. ozaman bile duygulaniorum gel artik diyorum gelde bi gorim yuzunu.. ilk cocugumda bile bu kadar heycan olmamisti sanki bende.. yilbasinda gittiginde serkani benim yerimede bi op olurmu? a.s.
canım benim şu anda 27 yaşında. ama biz onu bildik bileli aynen yazdığım gibiydi. severim senin göbüşünü ben. inşallah doğum haberlerini de alırız bebişinin fotosunu da görürüz. öpmem mi hiç opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?