Aselim hanım sizi tebrk ederim çoğu ailenin cesaret edemediği şeyii cesaret ediyosunuz ve bebeğinize çok güzel sahip çıkıyosunuz gerçekten yürekten tebrik ederim çoğu insan bunu başaramaz bence kimseye kulak asmayın kendi doğrularınızda gidin.benim kuzenimede sakat dediler kafası büyük dediler gitmediğimiz doktor kalmadı Allah'a şükür nur topu gibi ailenin maskotu.inş. hayırlısı olur sizin için
canım benım herseyden önce Rabbim dağına göre kar verir her zaman, ve unutmayalımkı her zaman bizi sınar(hayırdada şerdede) yurt dısında olmanız evet avantaj, insallah Türkiyedede devlet sahip çıkar yawrular. ne diyim rabbim bu zor yollarda yardımcınız olsun. benım hiç çocuğum olmuyor. bir kez tüp denedim oda olmadı. herşey allahtan, o çocuk doğar ve sana öyle hayırlar getirirki emin ol buna, rabbim mükafatını mutlaka karsına cıkartacaktır. Analık farklı bı duygu umarım evladınla mutlu sağlıklı gunler geçirirsin, Allah yatağa düşüren hastalık vermesin. yavrun konusacak yuruyecek kendi ihtiyacını gıderecek, büyüyüncede sana buyuk bır gurur verecek:))
benim arkadaşımın ablasının vardı ama çocuk 4 yaşında lenf kanserinden öldü. o da çok seviyordu yavrusunu downsuz olsaydı ancak bu kadar severdi. ama ölünce iyiki öldü demedi keşke yaşasaydı da downlu olsaydı dedi. onları yıkan lenf kanseri olmasıydı.
var canim downlu cocuk aileleri cok var ama ben hamileyken gidip konusmak istemedim doktorum dedi istersen arim termin yapim seve seve konusurlar senle evlerine alirlar seni dedi ama ben gitmedim. Moralim bozulmuo canim tabiki bole yorumlar yazanlarda olcak ben o yazanin ne oldugunu ogrendim zaten takmam bile olelerini burda hizini alamadi bana ozel mesaj yolluo kalk biras klavye basindanda egit kendini dio. cahil insanlar cok malesef. neden takimki. allah yardimcisi olsun onunda
var canim downlu cocuk aileleri cok var ama ben hamileyken gidip konusmak istemedim doktorum dedi istersen arim termin yapim seve seve konusurlar senle evlerine alirlar seni dedi ama ben gitmedim. Moralim bozulmuo canim tabiki bole yorumlar yazanlarda olcak ben o yazanin ne oldugunu ogrendim zaten takmam bile olelerini burda hizini alamadi bana ozel mesaj yolluo kalk biras klavye basindanda egit kendini dio. cahil insanlar cok malesef. neden takimki. allah yardimcisi olsun onunda
ey allahım ya ne rahatsız bı tip.
o zaman bekleyıp yasamaktan baska çağremiz yok, zaten devlet sahip cıkar hayatta bırakmaz oralarda. almanyadasın galıba. tabı şartlar cok farklı:) sen onları boşver, ablası sevınıyormu kardeşinin geleceğine:))) isim belirledinizmi?
canım valla o özelden atan kıza ben çok üzüldüm.ciddi anlamda sorunları var rahatsız bir tip.allah kimseyi akıl noksanı etmesin.muhattap olma onla.normal değil ki.
sevinmezmi o suan iki yasinda ama o bile bilio babasi karnimi seviyo hemen oda gelio bebi bebi dio karnimi tutuyo sonra kendi karnini tutuyo menim bebi yooook dio.. karnimi aciyo opuyo karnimi bebis bebis dio. kurban olurum ikisinede. avusturyadayim canim. isim belirledik canim sedat olcak kizimin asel oglumun sedat!!! hayirlisiyla bi gelse 2 bucuk ay kaldi hadi 3 ay diyelim.
tatlim sen canini sikma sen dogru olani yapmissin zaten senin cok iyi bir anne olacagin yaptigin fedakarliktan belli yüce allah hic kimseye cekemeyecegi yükü vermez buda senin imtihanin rabbim o yolda sana kolayliklar versin ve öyle nice annelerede
bebi bebi he :))) oy yerım ben onu, ismiyle yasasın yawrun :)) hadı 3 ayın kalmış, normal doğummu olacak?
bebi bebi bebek bebek dio yani :))
ilki normaldi simdikide insallah normal olur hersey yolunda suan bi degisiklik olmassa yine normal olacaktir.
olsun napalım kader bu onemlı olan o canı tasımak. doğumuna 3 ay kalmış, ay kıpır kıpırdır içinde o şimdi:))))))))))))) tekmeler falan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?