Down sendromlu cocuk anneleri var mı?

saol canim allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin!

sagol canim dediklerine aynen katiliyorum. Allah seninde kalbine gonlune gore versin. Sanada tattirsin bellimi olur belkide bidahakine olur rabbimin isine bellimi olur.

öyle tabi canım... eşin var ablası var, akrabaların var. maşallah. aslında şimdiden o eğitim verilen yerlere gitsen gözlemlesen. mesela ordakı cocukların aileleriyle konuşsan, bana tavsıye edebileceğiniz bişeyler olabilirmi diye. işte burda herkes fikrini soyleyınce insanın siniri bozuluyor. bizim bile bozulmusken kimbilir sen nasıl olmuşsundur. en kesin yol bence o eğitim yerlerindeki ailelelerle konusup orda bire bir gözlemlemek olabilir.

benim arkadaşımın ablasının vardı ama çocuk 4 yaşında lenf kanserinden öldü. o da çok seviyordu yavrusunu downsuz olsaydı ancak bu kadar severdi. ama ölünce iyiki öldü demedi keşke yaşasaydı da downlu olsaydı dedi. onları yıkan lenf kanseri olmasıydı.

var canim downlu cocuk aileleri cok var ama ben hamileyken gidip konusmak istemedim doktorum dedi istersen arim termin yapim seve seve konusurlar senle evlerine alirlar seni dedi ama ben gitmedim. Moralim bozulmuo canim tabiki bole yorumlar yazanlarda olcak ben o yazanin ne oldugunu ogrendim zaten takmam bile olelerini burda hizini alamadi bana ozel mesaj yolluo kalk biras klavye basindanda egit kendini dio. cahil insanlar cok malesef. neden takimki. allah yardimcisi olsun onunda

sizeKelimelerin Ötesinde Bir Otizm Hikayesi
Kelimelerin Ötesinde Bir Otizm Hikayesi, Pınar Küçükaras

öneririm çok güzel bir kitap otizim hikayesi ama ailesi o kadar uğraşıyo ki oğlu ömer için bence okumalısın ben çoçuğum olmadı halde çok ağladım kitapı okurken çok güzel bir mücadele hikayesi

buna uzuldum iste
Basi saolsun allah kimseye evlat acisi yasatmasin y acok kotu bisi

ey allahım ya ne rahatsız bı tip.
o zaman bekleyıp yasamaktan baska çağremiz yok, zaten devlet sahip cıkar hayatta bırakmaz oralarda. almanyadasın galıba. tabı şartlar cok farklı:) sen onları boşver, ablası sevınıyormu kardeşinin geleceğine:))) isim belirledinizmi?

canım valla o özelden atan kıza ben çok üzüldüm.ciddi anlamda sorunları var rahatsız bir tip.allah kimseyi akıl noksanı etmesin.muhattap olma onla.normal değil ki.

tatlim sen canini sikma sen dogru olani yapmissin zaten senin cok iyi bir anne olacagin yaptigin fedakarliktan belli yüce allah hic kimseye cekemeyecegi yükü vermez buda senin imtihanin rabbim o yolda sana kolayliklar versin ve öyle nice annelerede

sevinmezmi o suan iki yasinda ama o bile bilio babasi karnimi seviyo hemen oda gelio bebi bebi dio karnimi tutuyo sonra kendi karnini tutuyo menim bebi yooook dio.. karnimi aciyo opuyo karnimi bebis bebis dio. kurban olurum ikisinede. avusturyadayim canim. isim belirledik canim sedat olcak kizimin asel oglumun sedat!!! hayirlisiyla bi gelse 2 bucuk ay kaldi hadi 3 ay diyelim.

bebi bebi he :))) oy yerım ben onu, ismiyle yasasın yawrun :)) hadı 3 ayın kalmış, normal doğummu olacak?

saol cnaim aminnn zaten butun anneler fedakar degilmi. rabbim herkesi dogru yoldan ayirmasinki dogru kararlar verilsin.

bebi bebi bebek bebek dio yani :))
ilki normaldi simdikide insallah normal olur hersey yolunda suan bi degisiklik olmassa yine normal olacaktir.

olsun napalım kader bu onemlı olan o canı tasımak. doğumuna 3 ay kalmış, ay kıpır kıpırdır içinde o şimdi:))))))))))))) tekmeler falan :)

olsun napalım kader bu onemlı olan o canı tasımak. doğumuna 3 ay kalmış, ay kıpır kıpırdır içinde o şimdi:))))))))))))) tekmeler falan :)

aynen ole canim tekmeleri hic durmuo kipir kipir hele gece olunca daha cok cosuyo. bide gunler azaldikca ne yaptigi daha cok belli oluo. karnimda donuyo kafasi nerde poposu nerde hissediom hep bazen acitiyoda ama ole aciya can feda. insallah sanada nasip olulr en kisa surede canim umut bu demi hicbizaman kesilmez rabbim kalbine goresini versin insallah

Ben yapamazdım. Anneliği anlıyorum ama, bile bile yapamazdım. Bu evreden sonra kolaylıklar diliyorum. Yapacak bir şey yok artık çünkü. Bekleyip göreceksiniz.

allah sana bol sabrın yanında kolaylıklar versin.verdiğin karara saygı duyuyorum......doğru bir karar vermişsin umarım sorunsuz bebeğini kucagına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…