• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DOYDUK DOYMADIK DEMEYİN, KARATAY DENEYİN:):):)

alalunalaluna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
36
23
38
Hadi kızlar!!!!:KK73::KK73::KK73:
Çok kez denedik, hep denedik, farklı şeyler de denedik, çok para verdik, aç kaldık....olmadı.:KK70: Bu kez olsun... Birbirimize destek verelim ki bu kez olsun. Güncel kilolar, vei,len kilolar, menüler paylaşılsın....HoppaHoppa

Ya evet ben de öle düşündüm. Öyle de yoğun bi dönem ki. Şuamda bile bir doğum günü kutlamasındayım cuma da aylar sonra annemlern yanına bir haftalığına gidicem. Hep üst üste ama gaza gelip yememem lazım onu da birlikte hakkederiz inşallah. Bu akşam pasta yemeyerek başladım

Sabah tartıda -400 gram gördümmmm pazartesi gününden beri fena sayılmaz ha güncel 73 Hadi günaydın o zaman buyrun kahvaltım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 131
Sabah tartıda -400 gram gördümmmm pazartesi gününden beri fena sayılmaz ha güncel 73 Hadi günaydın o zaman buyrun kahvaltım
Çok iyi canım ama menülerinize yapalım karatay hocanın kitabını bulamadım netten sipariş verdim tedarik süreci 2 hafta o yüzden menüleri beraber yapılmaması gerekenleri de yazalim

canım bu çok eksikleri olan bir karatay. int.den daha detaylı araştırırsan eksikleri farkedersin. kolay gelsin.

eksikler; yeşillik, mevsiminde olan havuç turp ( z.yağ gezdirilmiş olarak), avuç içiniz kadar peynir, zeytin en az 10 olmalı daha da fazla yiyebilirsiniz yine z.yağ gezdirilmeli.

eksikler; yeşillik, mevsiminde olan havuç turp ( z.yağ gezdirilmiş olarak), avuç içiniz kadar peynir, zeytin en az 10 olmalı daha da fazla yiyebilirsiniz yine z.yağ gezdirilmeli.
tamam :KK54: teşekkür ederim. bir de şu tahin olayını bilmiyorum. instagramda hep tahinle ceviz görüyorum o serbest mi :KK57::KK57::KK57:

bir hafta annemde kaldım. bebek olduğundan beri zaten doğru düzgün gidemiyordum. E bi de aşure ayına denk gelince.... çok direndim ama çok da kaçamak yaptım. Sabah tartıldım. Güncel 72.4

tamam :KK54: teşekkür ederim. bir de şu tahin olayını bilmiyorum. instagramda hep tahinle ceviz görüyorum o serbest mi :KK57::KK57::KK57:

olmaz mı :) tahin ya da tahin helvası ( 1 kibrit kutusu büyüklüğünde sade olmak kaydıyla) her balık yemeğinden sonra rahatlıkla yiyebilirsin.

Haftasonu abartıdan sonra tekrar başlıyorummm. Bu da sabah kahvaltım:kk77::kk77:400 gram daha vermişim. Ekim başından beri toplam 5:KK46:

Back
X