Doyumsuz....

Beynel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
1.747
376
123
Doyumsuz bir kisiligim var sanırım mutlu olamıyorum ne yaparsam yapayim.

Kendi imkanlarım doğrultusunda olabildiginin en üstünde tutmaya çalışıyorum isteklerimi ama yinede mutlu olamıyorum.sanki hep bir şey eksik gibi sevemiyorum sevsem bir süre sonra tinsinmeye başlıyorum.😣😒😏

Böyle durumlarda kendinizden daha zor durumda olan insanları düşünün

Doyumsuz bir kisiligim var sanırım mutlu olamıyorum ne yaparsam yapayim.

Kendi imkanlarım doğrultusunda olabildiginin en üstünde tutmaya çalışıyorum isteklerimi ama yinede mutlu olamıyorum.sanki hep bir şey eksik gibi sevemiyorum sevsem bir süre sonra tinsinmeye başlıyorum.😣😒😏
Gerçekten karşına sevebileceğin biri çıkmadığındamdır belki de. Olduğun duruma şükret, belkide şükürdür hayatında eksik olan. Böyle olup şükretmeyince daha beter bir hale dönüyor hayat. Al sana mutluluk der gibi.

Bende öyleydim piskolojik olarak cok yiprandigim bir dönemedi ve zamanla gecti senin de sikintilarin oldumu cnm merak ettim

Gerçekten karşına sevebileceğin biri çıkmadığındamdır belki de. Olduğun duruma şükret, belkide şükürdür hayatında eksik olan. Böyle olup şükretmeyince daha beter bir hale dönüyor hayat. Al sana mutluluk der gibi.
Sevemiyorum. Beni seven saygı duyan sahiplenen benim için heraeyinden vazgeçen biride oldu hayatımda ama vazgeçtim ondan. Evet din bilgileri konusunda biraz geri kaldım kendimi saldım sanırım o yüzden olabilir mi

Mutlu olmak, doyumlu olmak her şeye sahip olmakla değil, sahip oldugun kadarını her sey yapmakla olunur.

Daha fazlası icin her zaman cabalanmalı. Bu insana azim sağlar, amaç salar. Ama değerini kaybettikten sonra anlayacağın şeyler için de şükür etmek gerekir diye düşünüyorum. En basitinden sağlık gibi. Grip olduğumuzda bile dünyamız başımıza yıkılıyor, her gün kalıcı hastalıklarla yaşayanlar neler hissediyordur, durup anlamak lazım biraz.

Mutlu olmak, doyumlu olmak her şeye sahip olmakla değil, sahip oldugun kadarını her sey yapmakla olunur.

Daha fazlası icin her zaman cabalanmalı. Bu insana azim sağlar, amaç salar. Ama değerini kaybettikten sonra anlayacağın şeyler için de şükür etmek gerekir diye düşünüyorum. En basitinden sağlık gibi. Grip olduğumuzda bile dünyamız başımıza yıkılıyor, her gün kalıcı hastalıklarla yaşayanlar neler hissediyordur, durup anlamak lazım biraz.
Sorun burda mutlu olamadigim için doyumsuzum. Sahip olduklarına birşey yapmaya da çalışmıyorum.

Çaba harcamiyorum daha fazlası icin. Belkide çaba harcamadigim için. Çok şükür sagligim yerinde ama normal birey gibi hareket edemiyorum. Vücudumda platinler olduğu icin. Yada kafam stres kaldırmıyor başım ağrıyor hemen. Ama beni mutlu edecek birşey bulamıyorum. Yanlizken de sıkılıyorum etrafımda insanlar olduğunda da

Sevemiyorum. Beni seven saygı duyan sahiplenen benim için heraeyinden vazgeçen biride oldu hayatımda ama vazgeçtim ondan. Evet din bilgileri konusunda biraz geri kaldım kendimi saldım sanırım o yüzden olabilir mi
Şükür etmeyi öğrenmeden kimseyi tanıma. İlk görüşte aşka inanmıyorum ben insan tanıdığını sever, sahiplenir bana göre.Onun dışındakiler gelip geçici. Sevgi karşılıklıdır, rabbim onu senin karşısına hayırlı biri olarak çıkarsaydı içinde ona karşı birşeyler hissederdin. Maneviyatında eksiklik hissediyorsun belki. Takviye yap, oku öğren. Kendini geliştir. Diğer herşey kendiliğinden gelir :)

az seylerle mutlu olmayi dene, daha fazlasina ihtiyacin olmadigini anla, mutlulugu arama, mutluluk icimde, sadece onu yasa, duygularini sal, kendini sartlama

Back
X