Yeni tutunmuş olabilir canım zaten en erken 14 olması lazım sanırım sen doktora git mutlaka gebelik varKızlar selam, Pcos'um ve Temmuzda kimyasal gebelik geçirdiğimde yine dpo 16da silik bir çizgiyle öğrenmiştim.
Bugün Bat günüm yine dpo 16'dayım ve yine silik bir çizgi gördüm. dpo 12-14'te hiçbir çizgi yoktu.
Tekrar kimyasal gebelik geçiriyor olma ihtimalim çok yüksek mi? Böyle dpo16'larda öğrenip sağlıklı gebelik geçiren var mı?
kimyasalda da 16'da öğrendim çok üzüldüm sonrasında bunda da aynı şeyleri yaşamak istemiyorumYeni tutunmuş olabilir canım zaten en erken 14 olması lazım sanırım sen doktora git mutlaka gebelik var
Canım üzülme inşallah tekrarlamaz sağlıkla ilerler ama testlerle anlayamazsın kimyasal olduğunu her gebelik farklı oluyormuşkimyasalda da 16'da öğrendim çok üzüldüm sonrasında bunda da aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
Kaç dk da cıktı sonuç ve testin markası neKızlar selam, Pcos'um ve Temmuzda kimyasal gebelik geçirdiğimde yine dpo 16da silik bir çizgiyle öğrenmiştim.
Bugün Bat günüm yine dpo 16'dayım ve yine silik bir çizgi gördüm. dpo 12-14'te hiçbir çizgi yoktu.
Tekrar kimyasal gebelik geçiriyor olma ihtimalim çok yüksek mi? Böyle dpo16'larda öğrenip sağlıklı gebelik geçiren var mı?
awox. 2-3dkKaç dk da cıktı sonuç ve testin markası ne
evet biliyorum ama insan yaşayınca aynı dpo'da öğrenince korkuyo inşallah sağlıklı ilerlerCanım üzülme inşallah tekrarlamaz sağlıkla ilerler ama testlerle anlayamazsın kimyasal olduğunu her gebelik farklı oluyormuş
inşallah canım. ikisini de aynı dpo'da öğrendim ve önceleri negatif olunca aynı ilerliyor yani o yüzden korkum varAwox güvenilir, inş vardır hiç olumsuzu getirme aklına
2 gündür göğüs hassasiyetim başladı , normalde daha erken başlaması lazımdı. bir de hafif hafif sancı giriyorBelirtin var mı peki
Geç döllenmedir belki bu sefer sağlıklı olsun inşallah, kana baktıracak mısın beklicek misininşallah canım. ikisini de aynı dpo'da öğrendim ve önceleri negatif olunca aynı ilerliyor yani o yüzden korkum var
pazartesi günü doktor randevum vardı beklicem o zamana kadarGeç döllenmedir belki bu sefer sağlıklı olsun inşallah, kana baktıracak mısın beklicek misin
amin canım inşallah isteyen herkeseİnşallah canım gönlünce olsun
Evet canım senin gibi çok kadın var burda zor bir süreç ya allah yardımcımız olsunevet biliyorum ama insan yaşayınca aynı dpo'da öğrenince korkuyo inşallah sağlıklı ilerler
Bende temmuzda kimyasal geçirdim bat 17 ekim testim seninki gibi silik cikti dün kan verdim bugün cikti sonucum beta 24 bende çok korkuyorum tekrar kimyasal yaşamak istemiyorum gebeliğe sevinemedim bile yarın yine kan vericem insallah artmıştir insan sevinemiyo bile böyle oluncaKızlar selam, Pcos'um ve Temmuzda kimyasal gebelik geçirdiğimde yine dpo 16da silik bir çizgiyle öğrenmiştim.
işin tuhaf tarafı benim 2-3 gün önceki testlerim negatifti bugün akşam yaptım bu şekilde çıktı. Kimyasal olduğunda da aynı dpo'da aynı şekilde öğrenmiştim. kan vermeye korkuyorum ben de sevinemedim, inşallah sağlıkla ilerlerizBende temmuzda kimyasal geçirdim bat 17 ekim testim seninki gibi silik cikti dün kan verdim bugün cikti sonucum beta 24 bende çok korkuyorum tekrar kimyasal yaşamak istemiyorum gebeliğe sevinemedim bile yarın yine kan vericem insallah artmıştir insan sevinemiyo bile böyle olunca
Ben bugün yine kan verdim sonucu yarin cikar herhalde bide hem kaset hemde erken gebelik testleriyle takip ediyorum psikolojim hic yerinde değilişin tuhaf tarafı benim 2-3 gün önceki testlerim negatifti bugün akşam yaptım bu şekilde çıktı. Kimyasal olduğunda da aynı dpo'da aynı şekilde öğrenmiştim. kan vermeye korkuyorum ben de sevinemedim, inşallah sağlıkla ilerleriz
işte ben bıraktım bakmıyorum hiç pazartesi doktor randevum var orda gidişata bakıcamBen bugün yine kan verdim sonucu yarin cikar herhalde bide hem kaset hemde erken gebelik testleriyle takip ediyorum psikolojim hic yerinde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?