Dpo 16 ve Gebelik testi

Canım sen yumurtlamayı gördükten sonra teste devam ettin mi? Acaba yeniden yumurtlamış olabilir misin, belki o yüzden yeni belli olmuştır testte
canım ben devam ettim 3 ekime kadar ovü testini sonra kalan 1 testim daha vardı 6 ekimde bir daha yaptım yine koyuluk görmüştüm. bak böyleydi testlerim hatırlarsın muhtemelen atınca. Burdakikerde yapay zekada 6sının pik olmadığını söyledi

Eklentiler

• IMG_D7AD5FC4-B6A4-4CED-B492-6FF54084DC94.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_136737E6-88AD-4193-A97F-710A638D5655.webp
    57,7 KB · Görüntüleme: 7
ah seni o kadar iyi anlıyorum ki , ben de şuan çok korkuyorum aynılarını yaşamaktan

ah seni o kadar iyi anlıyorum ki , ben de şuan çok korkuyorum aynılarını yaşamaktan
Korkma artık inşallah sağlıkla ilerleyecek seninki herkeste bebek aynı zamanda tutunacak diye bir şey yok belli ki seninki geç tutunmuş. 6-10 arası yerleşme oluyormuş belki de senin ki 10 da yerleşti bilemezsin ondan geç belli oldu.

inşallah öyle olmuş olur yoksa çok zor bir süreç umarım seninde vardır güzel haberler alırsın çok çok dua ediyorum

Canım bende 3 ekimde iğne oldum 12 sinde bej leke geldi tek seferlik şuan dpo11 deyim ama testler negatif dünden beri sinir hali duygu dalgalanmaso ve göğüs hassasiyeti var negatifti görünce sürekli ağlayasım geliyor modum çok düşük

Eğer iğne gününü sayarsak dpo13 oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…