Dpo 16 ve Gebelik testi

Merhaba tebrik ederimm bakın varmış işte yok diye stres yapmıştınız sanki, belirtiniz var mıydı acaba?

Merhaba tebrik ederimm bakın varmış işte yok diye stres yapmıştınız sanki, belirtiniz var mıydı acaba?
merhaba canım teşekkür ederim ama geç bir dpoda öğrendiğim için kimyasal olur mu yeniden diye tereddütteyim inşallah sağlıkla ilerler

aksine hiç belirtim olmadı yumurtlama sonrasında. son 3 gündür başladı göğüs ağrım, bacaklarım sızlıyodu ben normal regl olmayı bekliyodum çünkü bat gelmeden yaptığım testler negatif çıkmıştı

Sağlıcakla gelsin iyi düşünelim.. Ben de dpo 16 dayım şu an test yapmadım bekliyorum bakalım

Bende hala test yapmadım ptesi negatifti ama bugün bat günüm adet olmadım benim de bacaklarım sızlıyor, arada adet ağrısı oluyor üç gündür ama regl gelmiyor, yarına kadar olmazsam sabah test yapacağım

işte diyolar ya burda dpo 10-12de pozitifi gördüm falan ben 16da görünce istemsiz acaba? diyorum kendime. Ben dün akşam 7 gibi test yaptım çizgim çıkmıştı istersen 2-3 saat sıvı alımını kesip dene

Cok merak ediyorum olmadı deneyim bi. Umarım ikimizinnde pozitiftir

Akıntın var mı peki. Benim kesildi tamamen kupkuruyum adet olabilirim her an sanki
benim akıntım çatlama sonrasındaki günlerde 2-3 gün kurudu sonra tekrar geri geldi çok yok akıntım ama ara ara geliyo. Bacaklarım sızlıyo 2 gündür bugünde komple belim sızlıyo

Cok merak ediyorum olmadı deneyim bi. Umarım ikimizinnde pozitiftir
inşallah canım pozitifi görürsün. ben gördüm ama umarım sağlıklıdır diye dua ediyorum pazartesiye kadar test yapmıcam direkt doktora gidicem

Verir muhtemelen de benim yapmaya cesaretim yok canım bekleyeceğim o yüzden
benimde yoktu biliyo musun dpo 12-14lerde negatifi görünce tamam olmadı artık dedim ama 16da pozitifi gördüm. Tabi 16'da öğrenmek çok geç mi onu bilmiyorum

benimde yoktu biliyo musun dpo 12-14lerde negatifi görünce tamam olmadı artık dedim ama 16da pozitifi gördüm. Tabi 16'da öğrenmek çok geç mi onu bilmiyorum
Hiç geç olmamış bence. Ya ben bir de dpo sonrası 10 da lekelenme yaşadım. Önce 2 kez kahvemsi pembemsi geldi hafif regl sancısı ile sonra kesildi aynı gün akşamı uçuk pembe açık pas şeklinde sürüntü gibi geldi akıntıyla karışık 2 gün sonra o da kesildi. Ödüm patlıyor test yapmaktan 6 ay önce de buna benzer bir şeyi regle 4 gün kala yaşadım, 4 gün boyunca devam etti doktora gittim beta baktı 1.20 sonra tarlusal verdi onu kullandım regl oldum. Şimdi korkuyorum çokca

Canım sen yumurtlamayı gördükten sonra teste devam ettin mi? Acaba yeniden yumurtlamış olabilir misin, belki o yüzden yeni belli olmuştır testte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…