- 26 Ocak 2014
- 1.494
- 874
- 198
- 35
- Konu Sahibi esma_kavak1907
-
Yok canim ben bugun basladim obur actigim konu killitlenmis giremedim yenden konu actim basladim bugun igneye dun adet oldum sen oldunmuHayirdir cnm senin pek icine sinmedi herhalde
Yok onceki tedavimde kullandigim icin baska igne verdi puregon 300 diye 225 doz vuruyorum pazartesi kontrolum var yanliz doktor dediki bu ay yumurtalarini toplayip dondurucam dedi vucudunu dinlendirip oyle transfer edicem dedi dahami iyi oluyor bilmiyorumBen daha olmadim ama bugun yarin olurum ne igne verdi gonal f mi kac vuruyosun
Demek ki dinlenmis vucut daha iyi oluyor ay insallah bizde hamile kaliriz ne kadar ara veriyor doktor arkadasina sana ne kadar ara verdi allahim ne olur insallah bizde senle birlikte hamile kaliriz aminBanada oyle yapti cnm arkadasimda tup bebekle hamile simdi 5 aylik onada oyle yapti ben transfer icin reglimi bekliyorun
Anladim canim o zaman benimde kasim adetinde transfer olur insallah1 regl olcak cnm arada kismetse bu eylul regli ile tedaviye basladim ekim regliylr transfer kismetse bakalim
Amun cnm bende bugun regl oldum bakalim yarin sabah arayim soyleyim aliosman beye bakalim beni neler bekliyor insalalh cnm insallah arka arkaya guzel haberlerimizi verelim[/QUOTE
amiiiiiiiiin inşallah hadi hayırlısı haberlerini bekliyorum benimde yarın randevum var 4 iğnemi vurdum şimdi bakalım ne diycek yarın
inşallah karşılaşırız canımSali giderim bende yda car calisiyosa oz aman bigun karsilasiriz belki
canım ne alemdesin merak ettim hangi aşamadasınAmun cnm bende bugun regl oldum bakalim yarin sabah arayim soyleyim aliosman beye bakalim beni neler bekliyor insalalh cnm insallah arka arkaya guzel haberlerimizi verelim
hadi hayırlısı benim pazar günü toplandı 21 tane bugün aradılar 14 bölünmeye başlamış yarın tekrar haber vericz dediler ali osman hoca sana hangi ilçları verdi adetinde transfere kadar ne kullanıyorsuncnm ilac kullaniyorum ayin 10unda kismetse kontrolum var bakalim sen ne asmadasin opun oldumu kac yumoscukun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?