- 6 Şubat 2013
- 1.168
- 1.011
- 408
- Konu Sahibi esma_kavak1907
-
yumurtalarım toplanınca uyandığımda odaya geldi 10 gün sonra iğne vericem dedi adet olucan başlıycaz dedi pek anlayamadım gözümü zor acıyordum esimde öyle dedi dedi bilmiyorum lucrini ne zaman vurdu yani şimdi ilaç kullanmıyormusun ozaman iki adetmi geçirmiş oluyorsun yani toplama işleminden sonra adet oldun şimdi ikinci adetinimi bekliyor doğrumu anladımCnm benim 3. Gun donduruldular o gun gittim bir igne yapti lucrin diye baska ilac vermedi regl olana kadar sanada bekleticem bir ay dedimi
esterofem mi verdi sana beni aradılar yine cuma günü donduracaklarmış yani 5.gün dediler bende kalitesini sordum 2 tane iyi kaliteymiş diğerleri orta dediler cumaya ama yarı yumurtana düşebilir dediler 14 ya demekki 7 filan olur ama beni ali osman hoca toplama işleminden sonra hala aramadı ne zaman arıycak birde bir şey sorabilirmiyim toplama işleminden sonra genellikle ilişki olmuyor ama bizim donucağı için sakıncası olurmu doktor bu konuyla ilgili bir şey demişmiydi sana arasa sorucamda daha aramadıHayir cnm 10 ekimde yumurtalarim toplandi 13 ekim pazartesi aradilar dondurdular o gun gel dedi bi igne yapti sonra regl olunca ara dedi 26 sinda regl oldum gittim kontrole ilac verdi yine iciyorum simdi adet gunumden beri 10 kasimda simdi ultrason icin rahim kalinligina bakilcak randevum var kismetse 15 inde transferim olcak bi aksilik olmaz ise aradilarmi n3 durumda yumurtalarin
esterofem mi verdi sana beni aradılar yine cuma günü donduracaklarmış yani 5.gün dediler bende kalitesini sordum 2 tane iyi kaliteymiş diğerleri orta dediler cumaya ama yarı yumurtana düşebilir dediler 14 ya demekki 7 filan olur ama beni ali osman hoca toplama işleminden sonra hala aramadı ne zaman arıycak birde bir şey sorabilirmiyim toplama işleminden sonra genellikle ilişki olmuyor ama bizim donucağı için sakıncası olurmu doktor bu konuyla ilgili bir şey demişmiydi sana arasa sorucamda daha aramadı
Allah saglikli bir sekilde kucaginizada almayi nasip etsin gercekten iyi bir doktor iste biz tup bebek hastalari oldugumuz icin oldumu olucakmi diye sikinti ediyoruz allah bizede nasip etsin anneligiBen hamileliğimin başından beri ali Osman hocaya gidiyorum şuan 24. haftam çok memnunum.Aşırı güven verici çok ilgili hiç bir detayı atlamıyor. Muayene sonrası içim çok rahat çıkıyorum.oldukça da yoğun bir doktor kesinlikle tavsiye ediyorum.
Olsun soncta iyi embriyolarin demis doktor sonucta sana umudu var daha ben gorusmedim benim embriyolar icin ne diycek bakalim neyse cuma gunu donduracaklar dondursunlar ben arayim hocayi bu gunde bekleyeyim cok yogun oldugu icin cekiniyorum rahatsiz etmeye saol ya bilgilerin icin insallah guzel haberler veririz birbirimizeCnm 2 gün yapmayin cins3l iliski enfeksiyon kapmasin diye sonra serbest dedi benim 3. Gun dondurdular ama ben hic kalitesini sormadım biliyomusun sadece iyi donduralim bu yumurta kalitesyle hamilelik yüksek ihtimal dediler sen ara canim ben kendim ariyorum hep ali osman beyi beni bi tek ilk toplandigi gun aradi 7 yumurtandan 4 tanesi dollenmeye hazirmis dedi sonrada cok sukur 4ude 3. Gun saglikli bolunup geldiler bide 3. Gun donduruldu bugun gel dedi gittim lucrin igne vurdu adette gidince bi kam testi ve ultrasona aldi tam ay sonuydu bankaciyim ben cok yogundum tutmadan beni hemen yollasin diye aksam seni ariycam haber vercem ilaca basliycaz dedi aksam 8 de aradim cikmamis hala sonucun ben seni ararim dedi sonra aradi ilacinj yut diye
Amin canim insallah dua et bizeAmin teşekkür
ederim.Allah isteyen herkese hayırlısıyla versin.Bu konularda doktora güvenmek önemli en kısa zamanda güzel haberler almanızı dilerim.
Tamam ariycam canim yarinKismet cnm her is benim ilk hamileligimde normaldi diye hic beklemiyodu oda bende ama bu yola girdik bakalim cnm ara sen o musait olmasa bile sana musalt oldugunda dönüş yapar cekinme
Cnm ne yaptinTamam ariycam canim yarin
Kendisi aradi canim lucrin depat ignesi verdi bugun vur dedi progestan hap verdi 10 gun kullan adette gel dedi yumurtami dondurmuslar bugun iyi dedi hayirlisi artikCnm ne yaptin
ya benim bugün kanamam oluyor niye acaba opu günü 2 damla olmuştu şimdi biraz gelmiş kaçgün sonra niye böyle oldu acabaCnm ne yaptin
Aynen cnm benim gibi kac yumurtan varKendisi aradi canim lucrin depat ignesi verdi bugun vur dedi progestan hap verdi 10 gun kullan adette gel dedi yumurtami dondurmuslar bugun iyi dedi hayirlisi artik
Canim ben adetmi oluyorum doktoru aradim bekliyordum dedi korkma dedi adetin ilk gunu gel dedi ama bugun olduysam adet bu degildir dimi niye erken oldum ya en son ayin 22 ekimde olmustum 5 yumurtam yasamis 5. Gun bugun dondrmuslarAynen cnm benim gibi kac yumurtan var
Canim ben adetmi oluyorum doktoru aradim bekliyordum dedi korkma dedi adetin ilk gunu gel dedi ama bugun olduysam adet bu degildir dimi niye erken oldum ya en son ayin 22 ekimde olmustum 5 yumurtam yasamis 5. Gun bugun dondrmuslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?