- 6 Şubat 2013
- 1.168
- 1.011
- 408
- Konu Sahibi esma_kavak1907
-
Canim ben adetmi oluyorum doktoru aradim bekliyordum dedi korkma dedi adetin ilk gunu gel dedi ama bugun olduysam adet bu degildir dimi niye erken oldum ya en son ayin 22 ekimde olmustum 5 yumurtam yasamis 5. Gun bugun dondrmuslar
İnsallah canim sende guzel haberlerle gelirsin insallah yarin bidaha ariyim gece sabaha kadar yogun olursam ararim bidaha bakalim sana ne diycek merak ediyorum senin icin dua ediyorum canimHadi bakalim maşallah cnm ben pzt kontrole gidicem bakalim
yok geçerde pregoston hap verdi bugün başladım 10 gün kullan sonra adet olunca gel bakıyım dedi ama şimdiki kanamam adetse hap bittince hemen adet olmamki kafamı karıştıran bu yarına kadar çok yoğun olursam tekrar arayıp sorarım artık ne yapıyım belki ara kanamadır bilmiyorum ama damla şeklinde değil biraz fazla gelince artık ped koydum bakalmSagol canim benim inan bende senin butun bekleyenlerin kucagini rabbim doldursun diye dua ediyorum geçer cnm sonucta bi operasyon oldun benimde opudan sonra 3 gun cok agrim olmustu
yok geçerde pregoston hap verdi bugün başladım 10 gün kullan sonra adet olunca gel bakıyım dedi ama şimdiki kanamam adetse hap bittince hemen adet olmamki kafamı karıştıran bu yarına kadar çok yoğun olursam tekrar arayıp sorarım artık ne yapıyım belki ara kanamadır bilmiyorum ama damla şeklinde değil biraz fazla gelince artık ped koydum bakalm
inşallah oyledir ya sorma daha ben şimdiden strese başladım yok niye böyle yok niye şöyle diye birazda evhamlıyımda elimde deil inşallah pozitif sonuçlar alırızBence ara kanama cnm 10 gun sonra gelir gercek reglin rahat ol sana diyorum ama zaman yaklaştıkça gece uykularim gitgide kisaliyor
Cnm gectimi kanaman bende cnm cok stresliyim valla ya sorma ne olacaksa bu halimizinşallah oyledir ya sorma daha ben şimdiden strese başladım yok niye böyle yok niye şöyle diye birazda evhamlıyımda elimde deil inşallah pozitif sonuçlar alırız
sabaha kadar oldum şimdi yine geliyor az az doktoru aradım adet olarak mı sayıcaz dedim yok dedi korkulucak bir şey yok dedi beklediğim birsey dedi peki hap bitince ya adet olmazsam dedim almazsanda gelip tedaviye baslıycaz dedi hapın bitince ara dedi bilmiyorum stresten bıktım artık kafaya takmaktan vallaCnm gectimi kanaman bende cnm cok stresliyim valla ya sorma ne olacaksa bu halimiz
Sizin sorununuz neydi cnm tüp bebek içinsabaha kadar oldum şimdi yine geliyor az az doktoru aradım adet olarak mı sayıcaz dedim yok dedi korkulucak bir şey yok dedi beklediğim birsey dedi peki hap bitince ya adet olmazsam dedim almazsanda gelip tedaviye baslıycaz dedi hapın bitince ara dedi bilmiyorum stresten bıktım artık kafaya takmaktan valla
Sebepsiz infertilite dediler en zoruda bu ne oldugunu bulamiyorlar anlamadim gitti sizinSizin sorununuz neydi cnm tüp bebek için
Sebepsiz infertilite dediler en zoruda bu ne oldugunu bulamiyorlar anlamadim gitti sizin
Cnm bem tam iki sene hamile kaldim ama erken dogumla 33 gun yasadi sonra kaybettim ondan sonra 7 ay hamile kalamayinca dr gittim esimin spermi biraz dusuk asilama falanda ben istemedim direk tupe geçtik bakalim kismet hayırlısı
canım geçmiş olsun başın sağolsun rabbim birdaha yaşamaın inşallah bu acıları ne güzel ama sonuçta kendiliğinden hamile kalabilmişsinCnm bem tam iki sene hamile kaldim ama erken dogumla 33 gun yasadi sonra kaybettim ondan sonra 7 ay hamile kalamayinca dr gittim esimin spermi biraz dusuk asilama falanda ben istemedim direk tupe geçtik bakalim kismet hayırlısı
Cnm simdi dr dan geldim ise şimdilik rahim kalinligim iyi per dondurulmus kuzulari cozup 5. Gune gitmeleri beklencek sonrada arada iyi olan 2 tanesi transfer edilcek allahin izniyle cumartesi sabah cok heyecanlandim yaaacanım geçmiş olsun başın sağolsun rabbim birdaha yaşamaın inşallah bu acıları ne güzel ama sonuçta kendiliğinden hamile kalabilmişsin
ay hadi hayırlısı çok sevindim inşallah herşey güzel olur rabbim yüzümüzü güldürsün benim lekelenmeler devam ediyor doktor 10 gün sonra adet olmazsanda devam etcez tedaviye demişti olurmuki acaba adet olmadan neden bende böyle oldu anlamadım senin adına çok sevindim arkadaşımCnm simdi dr dan geldim ise şimdilik rahim kalinligim iyi per dondurulmus kuzulari cozup 5. Gune gitmeleri beklencek sonrada arada iyi olan 2 tanesi transfer edilcek allahin izniyle cumartesi sabah cok heyecanlandim yaaa
Canim banada ara kanamalarn olabilir demisti onlari dikkate alma adetini olunca gelceksin diye olabilir demekkiay hadi hayırlısı çok sevindim inşallah herşey güzel olur rabbim yüzümüzü güldürsün benim lekelenmeler devam ediyor doktor 10 gün sonra adet olmazsanda devam etcez tedaviye demişti olurmuki acaba adet olmadan neden bende böyle oldu anlamadım senin adına çok sevindim arkadaşım
Bu arada sagol cnm hep birlikte guzel sonuclar insalalhhhhhCnm
Canim banada ara kanamalarn olabilir demisti onlari dikkate alma adetini olunca gelceksin diye olabilir demekki
İnsallah canim insallah ara kanamadir gun yaklastikca daha cok strese giriyorum heycan korku hepsi var inan allah yardimcimiz olsunBu arada sagol cnm hep birlikte guzel sonuclar insalalhhhhh
İyiyim canim sen nasilsin ben hala hapa devam pazar bitticek pazartesi ararim doktoru kacgundur yikaniyorum hala suruluyor lekelenmem bu adet kani degil herhalde cunku adet alti gun diyince bittiyor bugun altinci gun hala lekeler suruluyor hayirlisi sen ne yapiyonCnm naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?