Tüp Bebek Merkezleri DR ALİ OSMAN KOYUNCUOĞLUNA GİDEN ARKADAŞLAR BURAYA

Canim ben adetmi oluyorum doktoru aradim bekliyordum dedi korkma dedi adetin ilk gunu gel dedi ama bugun olduysam adet bu degildir dimi niye erken oldum ya en son ayin 22 ekimde olmustum 5 yumurtam yasamis 5. Gun bugun dondrmuslar

Hadi bakalim maşallah cnm ben pzt kontrole gidicem bakalim

Sagol canim benim inan bende senin butun bekleyenlerin kucagini rabbim doldursun diye dua ediyorum geçer cnm sonucta bi operasyon oldun benimde opudan sonra 3 gun cok agrim olmustu

Sagol canim benim inan bende senin butun bekleyenlerin kucagini rabbim doldursun diye dua ediyorum geçer cnm sonucta bi operasyon oldun benimde opudan sonra 3 gun cok agrim olmustu
yok geçerde pregoston hap verdi bugün başladım 10 gün kullan sonra adet olunca gel bakıyım dedi ama şimdiki kanamam adetse hap bittince hemen adet olmamki kafamı karıştıran bu yarına kadar çok yoğun olursam tekrar arayıp sorarım artık ne yapıyım belki ara kanamadır bilmiyorum ama damla şeklinde değil biraz fazla gelince artık ped koydum bakalm

Bence ara kanama cnm 10 gun sonra gelir gercek reglin rahat ol sana diyorum ama zaman yaklaştıkça gece uykularim gitgide kisaliyor

Bence ara kanama cnm 10 gun sonra gelir gercek reglin rahat ol sana diyorum ama zaman yaklaştıkça gece uykularim gitgide kisaliyor
inşallah oyledir ya sorma daha ben şimdiden strese başladım yok niye böyle yok niye şöyle diye birazda evhamlıyımda elimde deil inşallah pozitif sonuçlar alırız

Cnm gectimi kanaman bende cnm cok stresliyim valla ya sorma ne olacaksa bu halimiz
sabaha kadar oldum şimdi yine geliyor az az doktoru aradım adet olarak mı sayıcaz dedim yok dedi korkulucak bir şey yok dedi beklediğim birsey dedi peki hap bitince ya adet olmazsam dedim almazsanda gelip tedaviye baslıycaz dedi hapın bitince ara dedi bilmiyorum stresten bıktım artık kafaya takmaktan valla

Sizin sorununuz neydi cnm tüp bebek için

Sebepsiz infertilite dediler en zoruda bu ne oldugunu bulamiyorlar anlamadim gitti sizin

Cnm bem tam iki sene hamile kaldim ama erken dogumla 33 gun yasadi sonra kaybettim ondan sonra 7 ay hamile kalamayinca dr gittim esimin spermi biraz dusuk asilama falanda ben istemedim direk tupe geçtik bakalim kismet hayırlısı

Cnm bem tam iki sene hamile kaldim ama erken dogumla 33 gun yasadi sonra kaybettim ondan sonra 7 ay hamile kalamayinca dr gittim esimin spermi biraz dusuk asilama falanda ben istemedim direk tupe geçtik bakalim kismet hayırlısı
canım geçmiş olsun başın sağolsun rabbim birdaha yaşamaın inşallah bu acıları ne güzel ama sonuçta kendiliğinden hamile kalabilmişsin

canım geçmiş olsun başın sağolsun rabbim birdaha yaşamaın inşallah bu acıları ne güzel ama sonuçta kendiliğinden hamile kalabilmişsin
Cnm simdi dr dan geldim ise şimdilik rahim kalinligim iyi per dondurulmus kuzulari cozup 5. Gune gitmeleri beklencek sonrada arada iyi olan 2 tanesi transfer edilcek allahin izniyle cumartesi sabah cok heyecanlandim yaaa

Cnm simdi dr dan geldim ise şimdilik rahim kalinligim iyi per dondurulmus kuzulari cozup 5. Gune gitmeleri beklencek sonrada arada iyi olan 2 tanesi transfer edilcek allahin izniyle cumartesi sabah cok heyecanlandim yaaa
ay hadi hayırlısı çok sevindim inşallah herşey güzel olur rabbim yüzümüzü güldürsün benim lekelenmeler devam ediyor doktor 10 gün sonra adet olmazsanda devam etcez tedaviye demişti olurmuki acaba adet olmadan neden bende böyle oldu anlamadım senin adına çok sevindim arkadaşım

Cnm
Canim banada ara kanamalarn olabilir demisti onlari dikkate alma adetini olunca gelceksin diye olabilir demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…