• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DR ALPASLAN YILDIRIM A AMELİYAT OLAN VARMI

2 yıl oldu ameliyat olalı doğal burunlar yapıyor yapay durmuyor fakat benim burnumda yamukluk kaldı ilk aylarda ödem var geçecek dedi fakat geçmedi revizyon ameliyatı olacağım galiba

SLM ARKADAŞLAR BENİ BİLEN BİLİR BU FORMDA 5 YIL KADAR ÖNCE AMELİYAT OLMUŞTUM ŞİMDİ REVİZYON İÇİN DR ARAŞTIRIYORUM ARANIZDA BAGCILARDA ALPASLAN YILDIRIMA AMELİYAT OLAN VARMI FACEDE GRUBU VAR YAPTIGI BURUNLAR COK HOŞUMA GİTTİ REVİZYONDA DA BASARILI GÖRÜNÜYOR BURDAN ONU TANIYAN OLAN VARMI
Selam Selcuk Güneye yaptırdım burun estetiyimi ve nefes alma sıkıntılarım vardı. Hiç bir morarma olmadı, dikişim bile yok. 1 hafta sonra bandajı çıkardı ve inanılmaz güzel bir görüntü vardı (bide şiş hali). Şimdilik 3 haftamdayım, ve çok doğal bir görüntü var. Hiç kimse bile ameliyat olduğumu anlamıyor

2 yıl oldu ameliyat olalı doğal burunlar yapıyor yapay durmuyor fakat benim burnumda yamukluk kaldı ilk aylarda ödem var geçecek dedi fakat geçmedi revizyon ameliyatı olacağım galiba

Hep oyle derler zaten. Benimde cokme var burun ucunda gecer dediler nerdeyse bir yil gecti ama o gecmedi. Siz kimi dusunuyorsunu revizyon icin?

ucret almiyor
Tsklr bir bakim ben ama revizyon konusunda nasil?

revizyon yapan arkadasim oldu ona, cok memnun kaldi. keske ilk ameliyatimi ona yaptirsaydim dedi. hem her seyi guzelce anlatir, ic kisminada bakar. kendisi israelde calismis, zaten dunyanin en iyi doktorlari yahudiler sayilir

millet bende hem alpaslan yildirimdan hemde bekir sivriden ameliyat tarihleri aldim ama cok kararsiz kaldim...

biriniz yardimci olsun lütfen...

millet bende hem alpaslan yildirimdan hemde bekir sivriden ameliyat tarihleri aldim ama cok kararsiz kaldim...

biriniz yardimci olsun lütfen...

Merhaba Ceren. ben Selcuk Guneyin hastasiyim cok memnun kaldim ameliyatimdan, morarma olmadi ve burnum cok dogal dikisde olmadi. tavsiye ederim. alpaslan yildirimi duymadim. bekirde bir tanidigimiza revizyon yapti, ama yapamadi, kotu oldu

Merhaba herkese revizyon düşünüyorsanız eğer Dr.Emre İlhana olmanızı tavsiye ederim ben ameliyat olmadım ama uzun zamandır takip ediyorum kendisini bugüne kadar düşünüyordum hatta randevu falan aldım ama ameliyat fiyatları çok pahalı eğer ilk olursa 16.000 revizyon olursa 18.000 gibi bir fiyat verdiler bugün tesadüf olarak Dr.Alpaslan Beyi buldum her fotoğrafı beğenmedim ama yüzle alakası olduğunu düşünüyorum bütün doktorlarda aynı şey var yorumlarınızın hepsini okudum kafam çok karıştı Eğer tanıdığınız bir doktor ya da bu doktora ameliyat olan varsa düşüncelerinizi almak isterim ve burnumda fazla bir sıkıntı yok hem iyi hem güzel biyer istiyorum herkes gibi burun çok önemli yüzümüzde olan bir şey birdaha ameliyat olmayı kimse istemez yorumlarınızı bekliyorum :110:

Merhaba herkese revizyon düşünüyorsanız eğer Dr.Emre İlhana olmanızı tavsiye ederim ben ameliyat olmadım ama uzun zamandır takip ediyorum kendisini bugüne kadar düşünüyordum hatta randevu falan aldım ama ameliyat fiyatları çok pahalı eğer ilk olursa 16.000 revizyon olursa 18.000 gibi bir fiyat verdiler bugün tesadüf olarak Dr.Alpaslan Beyi buldum her fotoğrafı beğenmedim ama yüzle alakası olduğunu düşünüyorum bütün doktorlarda aynı şey var yorumlarınızın hepsini okudum kafam çok karıştı Eğer tanıdığınız bir doktor ya da bu doktora ameliyat olan varsa düşüncelerinizi almak isterim ve burnumda fazla bir sıkıntı yok hem iyi hem güzel biyer istiyorum herkes gibi burun çok önemli yüzümüzde olan bir şey birdaha ameliyat olmayı kimse istemez yorumlarınızı bekliyorum :110:

Bende emre ilhanda 1 sene önce ameliyat tatihini falan aldim ozamanlar 10 bin di simdi ucmus son anda caydim bi arkadas sakin onda olma vs seyler dedi benide korkuttu simdise bekir sivri ile alpaslan yildirim arasindayim

Bende çok kararsızım. Alpaslan yıldırım ve reşat burak kayan ile de görüşeceğim. Kalın derili ve geniş bir burnum var. Fiyat olarak ikisi de aynı civardadır diye düşünüyorum.

Arkadaşlar eğer ilk kez ameliyat olacaksınız A lapsalan beye güvenin ne istediğinizi anların iyice ona göre burunnyapiyor ama revizyon dusunuyorsaniz o zaman iyi araştırın alpaslan beyin bazı revizyonlar iyi bazısı begenmedim.revizyon da emre ilahnnmuahhmmet dilber selçuk imanlı var fakat bayağı fiyatları yüksek.bunun dışında volkan kahya betul cengiz saban celebi bunlardan araştırmayı unutmayin

Arkadaşlar eğer ilk kez ameliyat olacaksınız A lapsalan beye güvenin ne istediğinizi anların iyice ona göre burunnyapiyor ama revizyon dusunuyorsaniz o zaman iyi araştırın alpaslan beyin bazı revizyonlar iyi bazısı begenmedim.revizyon da emre ilahnnmuahhmmet dilber selçuk imanlı var fakat bayağı fiyatları yüksek.bunun dışında volkan kahya betul cengiz saban celebi bunlardan araştırmayı unutmayin

Ya inşallah revizyona Gerek kalmaz ya 1 yılını atlatınca birşey olmuyor dimi ?

Canım merhaba 3. Aydan sonra burnuna ne oldu ? Açık mı kapalı mı yaptırmıştn ameliyatını ? Herhangi etkisi oldu mu? Bnm de en çok korktuğum ileride birşey olur mu ? Off bununla yaşanılmaz ya

Ameliyatını kapalı teknikle yaptılar bence iyi bir teknik değil tabi doktora da bağlı olabiliriyi bir doktor bulursanız korkmaniza gerek tık burun. 6 ayda sonra bozuldu benim ayda iyi bir doktirsa böyle şeyle yaşanmaz niza yok iyi araştırın eger ilk ameliyat ise aloaslan neyi saban celebi ve onerriim

Ya inşallah revizyona Gerek kalmaz ya 1 yılını atlatınca birşey olmuyor dimi ?

Merhaba. revizyon her kes iyi yapmiyor. benim arkadasim yenilikce benim burnumu gorup Selcuk Guneye yaptirdi burnunu(revision), ve cok memnun kaldi. "once sonra" konusunda benim ameliyatdan 2 hafta sonra olan resimlerim var. istersen baka bilirsin. burak beye arkadasim vardi yaptirmisti, ama fiyatlar yuksek ve memnun kalmadi pek cok. bence benim gittigim doktor daha iyidir. istersen bir kontrole git dene

Back
X