Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam Selcuk Güneye yaptırdım burun estetiyimi ve nefes alma sıkıntılarım vardı. Hiç bir morarma olmadı, dikişim bile yok. 1 hafta sonra bandajı çıkardı ve inanılmaz güzel bir görüntü vardı (bide şiş hali). Şimdilik 3 haftamdayım, ve çok doğal bir görüntü var. Hiç kimse bile ameliyat olduğumu anlamıyorSLM ARKADAŞLAR BENİ BİLEN BİLİR BU FORMDA 5 YIL KADAR ÖNCE AMELİYAT OLMUŞTUM ŞİMDİ REVİZYON İÇİN DR ARAŞTIRIYORUM ARANIZDA BAGCILARDA ALPASLAN YILDIRIMA AMELİYAT OLAN VARMI FACEDE GRUBU VAR YAPTIGI BURUNLAR COK HOŞUMA GİTTİ REVİZYONDA DA BASARILI GÖRÜNÜYOR BURDAN ONU TANIYAN OLAN VARMI
2 yıl oldu ameliyat olalı doğal burunlar yapıyor yapay durmuyor fakat benim burnumda yamukluk kaldı ilk aylarda ödem var geçecek dedi fakat geçmedi revizyon ameliyatı olacağım galiba
Doktorumu tavsiye ederim, ben cok memnun kaldim. Selcuk Guney, fulyda yeriHep oyle derler zaten. Benimde cokme var burun ucunda gecer dediler nerdeyse bir yil gecti ama o gecmedi. Siz kimi dusunuyorsunu revizyon icin?
Doktorumu tavsiye ederim, ben cok memnun kaldim. Selcuk Guney, fulyda yeri
Tsklr bir bakim ben ama revizyon konusunda nasil?
ucret almiyor
revizyon yapan arkadasim oldu ona, cok memnun kaldi. keske ilk ameliyatimi ona yaptirsaydim dedi. hem her seyi guzelce anlatir, ic kisminada bakar. kendisi israelde calismis, zaten dunyanin en iyi doktorlari yahudiler sayilir
instagram hesapi yok, oyle sosyal media reklamcisi digil, bence ona her kes referansla gidiyor. yanak dolgusu yaptirmaya gittim kecen, 1 hafta oncesinden randevu aldim, yogun oluyor. ama kendi websitesi var www.selcukguney.com.tr google-da yazsaniz adini cikar eyer yanlis yazdiysamInstagram dan bakayim dedim ama resim bulamadim
instagram hesapi yok, oyle sosyal media reklamcisi digil, bence ona her kes referansla gidiyor. yanak dolgusu yaptirmaya gittim kecen, 1 hafta oncesinden randevu aldim, yogun oluyor. ama kendi websitesi var www.selcukguney.com.tr google-da yazsaniz adini cikar eyer yanlis yazdiysam
millet bende hem alpaslan yildirimdan hemde bekir sivriden ameliyat tarihleri aldim ama cok kararsiz kaldim...
biriniz yardimci olsun lütfen...
Merhaba herkese revizyon düşünüyorsanız eğer Dr.Emre İlhana olmanızı tavsiye ederim ben ameliyat olmadım ama uzun zamandır takip ediyorum kendisini bugüne kadar düşünüyordum hatta randevu falan aldım ama ameliyat fiyatları çok pahalı eğer ilk olursa 16.000 revizyon olursa 18.000 gibi bir fiyat verdiler bugün tesadüf olarak Dr.Alpaslan Beyi buldum her fotoğrafı beğenmedim ama yüzle alakası olduğunu düşünüyorum bütün doktorlarda aynı şey var yorumlarınızın hepsini okudum kafam çok karıştı Eğer tanıdığınız bir doktor ya da bu doktora ameliyat olan varsa düşüncelerinizi almak isterim ve burnumda fazla bir sıkıntı yok hem iyi hem güzel biyer istiyorum herkes gibi burun çok önemli yüzümüzde olan bir şey birdaha ameliyat olmayı kimse istemez yorumlarınızı bekliyorum![]()
Ilk ameliyatibsa alpaslana ol derim revizyon ise bekir sivri ama biraz pahalidirmillet bende hem alpaslan yildirimdan hemde bekir sivriden ameliyat tarihleri aldim ama cok kararsiz kaldim...
biriniz yardimci olsun lütfen...
Arkadaşlar eğer ilk kez ameliyat olacaksınız A lapsalan beye güvenin ne istediğinizi anların iyice ona göre burunnyapiyor ama revizyon dusunuyorsaniz o zaman iyi araştırın alpaslan beyin bazı revizyonlar iyi bazısı begenmedim.revizyon da emre ilahnnmuahhmmet dilber selçuk imanlı var fakat bayağı fiyatları yüksek.bunun dışında volkan kahya betul cengiz saban celebi bunlardan araştırmayı unutmayin
Arkadaşlar eğer ilk kez ameliyat olacaksınız A lapsalan beye güvenin ne istediğinizi anların iyice ona göre burunnyapiyor ama revizyon dusunuyorsaniz o zaman iyi araştırın alpaslan beyin bazı revizyonlar iyi bazısı begenmedim.revizyon da emre ilahnnmuahhmmet dilber selçuk imanlı var fakat bayağı fiyatları yüksek.bunun dışında volkan kahya betul cengiz saban celebi bunlardan araştırmayı unutmayin
Ya inşallah revizyona Gerek kalmaz ya 1 yılını atlatınca birşey olmuyor dimi ?