Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba dr Aral bey şimdiye kadar tanıdığım bildiğim en iyi kadın doğumcu iki doğumunda da takibimi o yaptı ve tabiki doğumumu da Aral bey yaptırdı tüp bebek konusunda da çok tecrübeli kesinlikle tavsiye ederim o konuda senelerce bebek sahibi olamayan iki üç yakınımı yönlendirdim ve suan hepsi bebek sahibi darısı isteyen herkesin başına inşallahİrenbeden ayrıldı aral bey. Şuan nerede acaba
Zaten farkındayım. Muayene mi açtı acaba diye merak ettimMerhaba dr Aral bey şimdiye kadar tanıdığım bildiğim en iyi kadın doğumcu iki doğumunda da takibimi o yaptı ve tabiki doğumumu da Aral bey yaptırdı tüp bebek konusunda da çok tecrübeli kesinlikle tavsiye ederim o konuda senelerce bebek sahibi olamayan iki üç yakınımı yönlendirdim ve suan hepsi bebek sahibi darısı isteyen herkesin başına inşallah
siz gidiyormuydunuz ? özel muayenesi var şimdi.İrenbeden ayrıldı aral bey. Şuan nerede acaba
teşekkür edrim bilgi için..o yakınlarnızın sorunları neydi acaba ? benim amh düşükMerhaba dr Aral bey şimdiye kadar tanıdığım bildiğim en iyi kadın doğumcu iki doğumunda da takibimi o yaptı ve tabiki doğumumu da Aral bey yaptırdı tüp bebek konusunda da çok tecrübeli kesinlikle tavsiye ederim o konuda senelerce bebek sahibi olamayan iki üç yakınımı yönlendirdim ve suan hepsi bebek sahibi darısı isteyen herkesin başına inşallah
evet cnm muaye açmış..Zaten farkındayım. Muayene mi açtı acaba diye merak ettim
Peki yeri Nerede biliyor musunuz acaba. Telefon numarası var mıevet cnm muaye açmış..
Var cnm. ..alsancakda muayenesi irenbeye yakinmisPeki yeri Nerede biliyor musunuz acaba. Telefon numarası var mı
TeşekkürlerVar cnm. ..alsancakda muayenesi irenbeye yakinmis
rica ederim canım..düşünüyormusun gitmeyi? ne zaman gidersin gitceksen ?Teşekkürler
Çok kararsızım. Muayeneye gitmek ilaç ve ilaç raporu konusunda çok zor oluyor. Tahir özgüderin muayenesine gidiyorumdum. Ekstra masraflari çok oluyordu. Hastane ortamı bu yönden avantaj. Aral beyden irenbeden ayrılmış. Mart nisan gibi tüp bebek düşünüyorum. O zamana kadar karar veririm inşallahrica ederim canım..düşünüyormusun gitmeyi? ne zaman gidersin gitceksen ?
irenbe olsada ilaç vs.dışardan alcakdın.ssk anlaşması yokmuş irenbeninde..Çok kararsızım. Muayeneye gitmek ilaç ve ilaç raporu konusunda çok zor oluyor. Tahir özgüderin muayenesine gidiyorumdum. Ekstra masraflari çok oluyordu. Hastane ortamı bu yönden avantaj. Aral beyden irenbeden ayrılmış. Mart nisan gibi tüp bebek düşünüyorum. O zamana kadar karar veririm inşallah
teşekkür ederim cnm..sizdeki sorun neydi nasıl tedavi görüyorsunuz ?merhaba biz 3 aydır gidiyoruz aral beye çok ilgili bir doktor insanın içini her konuda rahatlatıyor eğer gitmeyi düşünüorsanız içiniz rahat olsun tel no: 0232 464 65 66
Birinciyi nerede yaptırdınızmerhaba arkadaşlar ben Yen'i üye oldum Dr Aral beye giden arkadaşlar nasıl memnun kaldınız mı? Yardm gideceğini söylemişsin aral beye gittin mi? Bende tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim2.tüp bebek olucak ..benimde amh düşük fsh yüksek ve rahim inceliği var
Hayır gitmedim..inşallah hayırlı sonuç alırsınız.merhaba arkadaşlar ben Yen'i üye oldum Dr Aral beye giden arkadaşlar nasıl memnun kaldınız mı? Yardm gideceğini söylemişsin aral beye gittin mi? Bende tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim2.tüp bebek olucak ..benimde amh düşük fsh yüksek ve rahim inceliği var