canım ne durumdasın merak ettim ?? yarını iple çekiyorm okdr çok sorum var ki barışbeye soracağım.
sennde çok mu kalkık mı hala?? ne zaman inicek kalkıklığı? kızlar bişeyler söyleyin ya kafayı yemek üzereyimm
yok cnm benim çok fazla kalkık deil sadece kanama oluyo fazla yarın görüşcez ztn sende görürsün nasıl olduğunu barış beyde bilgilendirir ztn seni iyi seler sölicek merak etme sen keske benimde kalkık olsaydı çünkü sonradan baya iniyo kalkıklığı bence hiç korkma cnm ..
umarım hemen iner kalkıklığı hiç alışamadm ya aynaya bakıyrm sanki farklı bi ben var karşmda :/
bnm kanama fln kalmadı 2.günden itibaren..ama işte çok şiş hala üst dudağım ve yanaklarım..
inşallah güzel şeyler olur yarın haftaya işe bşlıcam hiç gidesm yok resmen..nie böyle oldum bilmiyorm
pskolojik cnm hepsi güzel olcak merak etme sen :) barış beyde demiş hem tam istediği gibi oldu die güven ona en iyi doktora emanet ettik kendimizi okadar tatlı surat kandırırmı hiç bizi o ne diyosa öle olucak güven sen hayatım ne düşünürsen o olur bak gör yarın okadar rahatlicaksin ki üzüldüğün bu bikaç güne çok pişman olucaksın boşuna kasmışım die . sakın pişmanlıkta geçmesin aklından . ben şu üç günde çektiğimi hiç bizman çekmemiştim ve 1 kere bile pişman olmadım yine olsa yine olurum diyorum okadar yani içini rahat tut eminim abarttığın gbide deil burnun yarın koparıcam o güzel burnunu senin :):)
kızlar kalkıklığı sorun etmeyin bence. benimde başta önden bakınca çok kalkık gibi geliyodu ama bu konuda kafayıyemişdüşler ve oralet beni uyarmıştı. kafayıyemişdüşlerin burnunun şuanki kalkıklığı süper mesela ama o bile diyoki zamanla iniyo keşke inmese...benim daha 2 hafta oldu.bandaj çıkarttıktan sonra baya indi önü. nasıl oldu bilmiyorum ama önden bakınca kalkık değil.yandan bakınca kalkık. barış bey nasıl başardı hala aklım almıyor
kalkıklık geçiyorda benim başım şişlik ve sivilcelerle dertte
yüzümde hiç şişlik yok ama burnum önden bakınca kocamaaann gözüküyo. ve üstünde o kadar çok sivilce ve siyah nokta varki onlar daha da büyük gözükmesini sağlıyor. inşallah çabucak geçer :97:
yani 1 ayda çoğu iniyo diyolar da inanamıyorum birtürlü
vala burnumdaki şişliği geçtim resmen kalkıklığa takmış durumdayım :)) insin insin bnm için daha iyi.bide şey sorucam yaa gülmeniz ne durumda?? ben gülemiyorum da bunuda sorucam yarın barış beye.eskisi gibi gülebilicek miyim diye..ayy ne kadarda çok dert ettim herşeyi yaa..
bnmde profilden fln çok güzel o konuda hiçbi sorunum yok ama önden bakınca burun deliklerim görünmesin ve gülüşüm eskisi gibi olsun istiyorum hemeeennn:))
vala burnumdaki şişliği geçtim resmen kalkıklığa takmış durumdayım :)) insin insin bnm için daha iyi.bide şey sorucam yaa gülmeniz ne durumda?? ben gülemiyorum da bunuda sorucam yarın barış beye.eskisi gibi gülebilicek miyim diye..ayy ne kadarda çok dert ettim herşeyi yaa..
bnmde profilden fln çok güzel o konuda hiçbi sorunum yok ama önden bakınca burun deliklerim görünmesin ve gülüşüm eskisi gibi olsun istiyorum hemeeennn:))
ya bide bişe sorcam tamponlar alınırken acı oluyomu ve rahatlama nası oluyo anlatırmısınız ..
ben alçılıyken maykıl ceksın (!) gibiydim. sonra alçı çıkıp bandaj takılınca yine gözüküyodu deliklerim ama ilk günküler kadar değildi. şimdi ise nerdeyse hiç gözükmüyo. keşke daha kalkık olsamıydı diyorum ama etrafımdakilerde yandan bakınca yeterince kalkık diyolar :)
canım anlıyorum seni. bu dönemde benim kafama taktığım şeyleri bi görsen gülermisin ağlarmısın
ama bence içini rahat tut. bunu gayet inanarak söylüyorumki türkiyede doğallık konusunda %100 güvenebileceğin en iyi doktora ameliyat oldun. hatta ben bu kadar doğallık yanlısı olduğu için ameliyattan önce baya dil döktüm barış beye. olmuşken kalkık olsun havalı olsun diye. benimki bile o kadar inatla kalkık istememe rağmen vee ameliyat olalı daha sadece 2 hafta olmuşken " kalkık değil" . bu nedenle sen hiiiççç bozma moralini
canım sen resimlerini ne zaman koyucaksın ?? önden de koyar mısın rica etsem çok merak ettim çünküü ..ameliyat öncesi ve sonrası için ayrı ayrı koyabilir msn?? ya da msnden fln gönderebilirsin hepsi bende kalır merak etme :)
canım resim koymayı düşünüyorum. özellikle önden resim koymaya dikkat ederim çünkü araştırma yaparken bu konuda çok sıkıntı yaşamıştım. burda gördüğüm resimlerle karar verebildim. sürekli fotoğraf çekiyorum ama çok kötü çıkıyorlar. zaten burnum şuan pek iyi değil ama fotoğraflarda çıktığından daha iyi olduğunu en azından ben kendim görebiliyorum. ameliyat öncesi fotoğraflarımıda toparlarsam bi albüm yapıcam.
bu arada benimde üst dudağım alt dudağımdan şiş ve öndeydi. ağzım kapanmıyodu resmen.herkes atlatıyo bu dönemi. ben çok çabuk atlattım çok şükür. şimdi dışardan bakan biri ameliyat olduğumu ben söylemesem anlayamaz. ama ben eskiden burnumun önden çok daha ince göründüğünü bildiğim için şimdi aşırı geniş ve şiş geliyor. tek sorunum bu. seninkilerde en kısa sürede geçicektir. eminim buna
yani ben acı oluyo diye biliyorum ama tabi kişinin acı eşiğine de bağlı :))
beni burnumdan tabi tanırsın fareye benziyorum resmen :/ üst dudağımda alt dudağmdan büyük olduu için ve yanaklarm şiş olduğu için bölr görünüyorum.artık yrn sen de görücen canım :))
anladım canım hemen hemen aynı problemleri yaşıyoruz iyileşme süreci umarım hızlı olur benim çünkü dediğim gibi haftaya işe başlıyorum:)) bakalm benm en fazla şişliğim şuan yanaklarımda anlatamam yanii sanki 20lik diş çekilmiş gibi..
tmm canım resimlerini bekliyorum en kısa zamanda:))
tamponlar alınırken nasıl bir acı oluyor yavaş mı çekiyor barış bey yoksa hızlı mı :))
benim tampon yoktu.tam olarak bişey söyleyemem ama ben ameliyat olmadan 1 hafta önce görüşmeye gittiğimde bi kızın tamponlarını aldı. bende çok korkuyorum tampondan dedim. kıza dönüp sordu acıdımı diye. kız acımadığını söyledi. valla ben onun yalancısıyım :))
ama ağrı sızı bunlar çabuk geçiy. hemencecik unutuyosun. ilk başlarda gözünde büyüttüğün şeyler sonra çok küçük geliyo gözüne. ben sivilceleri şişlikleri takıyorum ama ilerde boşuna kendimi yormuşum dicem eminim :)
benim yanaklarım çok şişmişti. indiğinde annem üzüldü baya. çünkü ben çok zayıfım bu şişlik mutlu etmişti onu. şimdi ödem atmak için içtiğim çayları görüp kızıyı bana. ne güzel tombik olmuştun tekrar zayıflayacaksın diyo
haftaya işe başlamakta problem yaşayacağını sanmıyorum çünkü ben alçılarım çıktığı gün mutlu mesut istanbul turu yapmıştım. kimsede uzaylı gibi bakmamıştı bana :82:
kızlar bayadır bosladım sizi kusura bakmayın hastaydım cok daha yeni kalkabildim ayaga bu arada bazı arkadaslar ameliyat olmus hepsine geçmiş olsun, yeni burunları hayırlı ugurlu olsun, güle güle kullansınlar inş.
paprica ayrıca resimlerini cok merak ediorum bir an evvel koy lütfen, kardeşinin ufak darbesinden de bişi olmamış bak evrene pozitif enerji yaydın olumlu sonuc aldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?