Burnunu aşırı kalkık bulan arkadaşlar için benim alçı sürecimde yazdıklarımdan minik bir alıntı seti oluşturdum =) Daha fazlasını okumak isterseniz (beni o kadar ikna etmeye çalışmışlar, ama bir türlü ikna olmamışım , boşu boşuna pimpiriklenmişim, şimdi okuyunca kendime baya kızdım ) 129-133. sayfalar arası yazılanları okuyabilirsiniz =)
ben knştum işte dedim fazla kalkık olmadı die benimki dio barış bey kalkık işte daha nası olsun .) dert etme suan çok şiş dio inince çok hoş olacak dedi ve bende burnuma dokunamıyoum . peki sen koku ve tat alıyomusun nasılsın o konuda
merhaba kızlar. sonunda fotoğraf yükleyebildim. alçıdan sonraki kısma ait fotoğraflar. alçılı hallerim çok iğrenç. ben bile bakamadığım için size işkence çektirmek istemedim
merhaba kızlar. sonunda fotoğraf yükleyebildim. alçıdan sonraki kısma ait fotoğraflar. alçılı hallerim çok iğrenç. ben bile bakamadığım için size işkence çektirmek istemedim
canım barış bey'e kalkıklıkla ilgili sordunuzmu? benim yüzümdeki şişlikler inio yawaş yawaş da burnum çok fena şiş ve burun deliklerm bildiğin ortada...cumrtesi alçı alnır dedi sevin hanım ama sanki o zamna inmezmş gibi gelio burnuma dokunamıorm bile senin de öle mi?
kızlar selam, görüşmeye gittim barış beyle.
nasıl albüm oluşturuluyor bulamadım, direkt tasarım linkini kopyalıyorum buraya. fikirlerinizi merak ediyorum!
tasarım:
http://img600.imageshack.us/img600/7849/brng.jpg
Eyvahlar olsun :)
kafayıyemişdüşler 2 :)) diyeceğim.
Kalkıklık tamponlar alındığında seni rahatlatacak kadar gidecek. Alçı çıktıktan sonra da daha da kalkık olsaymış dedirtecek. Azcık sabır yahu şu günlerini güzel geçir, iyileşmene bak. Alçı çıkana kadar pimpiriklendim kendimi üzerek geçirdim demeni istemem.
koku ve tat durumları tabiki brazcık hassas canım...ama gün geçtkçe düzelio :)alçın ne zamn çıkıck?
nasıl albüm oluşturuluyor bulamadım, direkt tasarım linkini kopyalıyorum buraya. fikirlerinizi merak ediyorum!
tasarım:
tasarım:
papricacım
fotograflarına baktım , şu anda bile minicik, zapzarif bir burnun var
üstelik en şiş hali bu =)
inanılmaz güzel olmuş
bandajlar ne zaman çıkacak?
bandajsız halini çok merak ettim , mükemmel ötesi bir burun daha geldi =)
güle güle kullan yeni burnuşunu
nazar boncuğu nerdeee?
al , bu senin
papricacım,
bu kadarını beklemiyordum,bayıldım
o büyük burun nereye gitmiş öyle , çok muntazam olmuş.
sanki başka biri olmuşsun canım.
Yeni minnoş burnuna bayıldım walla! Çok yakışmış, güle güle kullan cnm!
arkadaşlık isteğinde bulundum kabul eder misin paprica ben de görmek istiyoruuuumm..
bide sey sorcam ben koku ve tat alamıyorum bu normal mi .s
canım barış bey'e kalkıklıkla ilgili sordunuzmu? benim yüzümdeki şişlikler inio yawaş yawaş da burnum çok fena şiş ve burun deliklerm bildiğin ortada...cumrtesi alçı alnır dedi sevin hanım ama sanki o zamna inmezmş gibi gelio burnuma dokunamıorm bile senin de öle mi?
tatlım son tasarımı daha çok beğendim şahsen,daha havalı .
1. tasarım biraz daha küçük ve kavisi az.
2.tasarım 1 'e göre biraz büyük ve kavisli
anneme de gösterdim ,o da 1. tasarım diyor :)
barış bey ne diyor ?
canım ben 2 tasarımıda beğendim burda senin fikrin ve barış beyin düşüncesi önemlii..sanki 2.tasarım daha iyi gitmiş senin yüzüne. ..2sinde de kalkıklık aynı burun büyüklükleri farklı dimi??
sen ne düşündün canımm??
tasarım:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?