Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Kizlar selamlar,

Kusura bakmayin inanilmaz bir yogunluk var uzerimde. Sorusu olan varsa lutfen beni durtsun. Oyle genel bir baktim yazilanlara, hizla cevap yaziym:

1) Daha ilk gunlerden, hele hele de alci cikmadan, burnunuzun kalkik, kucuk, buyuk vs oldugu konusunda yorum hichic yapmayin sakin. Sonradan inanilmazzz degisecek. Benim 2 ay oldu henuz yeni yeni indi. e haliyle indikce, ucu da indi. Sakin skmayin caninizi boyle birseyle. Ki alci cikinca bile son halinden cok farkli oluyor. Ah keske daha kalkik olsa bile diyebilirsiniz bile!

2) Dudakla burun arasindaki 1 kilometreye varan mesafe cok normaldir DUzeliyor

3) Iki kasinizin arasindaki aslan gibi ilerde duran bolge iniyor. Normal burun oluyor.

4) Tamponlar benim canimi feci yakti. Ama yapacak birsey yok, disinizi skip katlanicaksiniz. Tampon ve alci ciktigi gunlerde, en az 20 dk muayenehaneden cikmayin (bayilma riski var, ben fena olmustum

5) Burnunuz mukemmel olsa dahi, gozunuzun alismasi icin biraz sure verin. 20-30 yil ayni yuze bakip sonra bir anda degisince garip bir his oluyor.

6) Cok fazla aynalara yapismayin. Yavas yavas alisin. Aynaya yapisirsaniz, olur olmadik seyleri kafaya takip psikolojinizi bozarsiniz. Ama sabahlari bir kere uzaktan sacinizi yaparken gorurseniz, ruhsal olarak daha rahat kaldirabilirsiniz durumu.

7) Insanlarin yorum yapmasina izin vermeyin. Kafaniz net degilse, zaten ameliyat olmayin. Ameliyat sonrasi yorum yapanlar da.... neyse!! Bana hicbirsey degismedi filan diyen cok oldu. Herhalde yeni bir yuz satin almadik burun yaptirdik!

Hepinizi opuyorum. Cok gecmis olsun. :82:

Son düzenleme:

canım çok güzel özetlemişsin..zamana bırakmak lazım ki zaten zamanla gözümüzde alışıcak..ameliyat öncesinde de zaten aynalara yapışık değildik bundan sonrada alışmak uğruna çok aynalara yakın olmak doğru deil..çünk ben her baktığımda herseferinde frklı bi insan görüyorum gibi oluyor :)) bizi sürekli görenler karşımızdaki insanlar çünkü..
ben daha tampon çıkmadan alçım hala yüzümdeyken panik yaptım ve hala daha yapıyorum biraz fevriyim ve sabırsızım ..bian önce herşey olp btsin istiyorum,böyle bi yapım var napiyim:))
uzaktan zaten aynaya bakınca çok güzel görünüyor ama yakınlaştıkça yüzümdeki alçı beni sinirlendiriyor :)))

ilerleyen günlerde alçı çıkınca ve şişliklerm inince fotoğraflarımı paylaşıcam sizlerle..
kendinize iyi bakın 1 saat sonra tamponu çıkartmaya gidiyorum CONCERS ile birlikte :))
öptm hepinizii sağlıklı kalınn

Canım ortadaki tasarımın seni 3560 derece değiştirecek :)) Herkesin çevresindeki ilk tepkisi sanırım bu ne gerek var repliği :) Güzel bir ameliyat süreci dilerim sana, şimdiden geçmiş olsun :)

Canım geçmiş olsun burnuna gelsin bu nazarcık :))

Yüzün 4.gün inişe geçmeye başlayacak daha rahat olursun o zaman. Bol sıvı tüket anestezi etkilerini daha çabuk atarsın vucuttan. Bir de dudak ile burun arasındaki mesafe yüzündeki ödemden kaynaklanıyor alçılar çıkana kadar daha da toparlanmış olur. Tamamen ödemden kaynaklanıyor tabiki düzelecek :)

İlk günler kanama olması normal concersciğim. Bir iki güne kadar o da açık renkli bir akıntıya dönüşecek. Sende işlemde çokmuş artık iyileşme sürecin hız alır rahat ol sen. Senin nefes almana engel olan burun etlerini temizlemiş Barış Bey, bende de aynı durum vardı.
Tamponlar çıkınca daha rahat edeceksin. Şu an tamponun baskısından da kaynaklanıyor. Gerçi ben cevap verene kadar senin tamponlar çıkmış olmalı :) Şimdi nasılsın bakalım :)

Tır çarpmış gibi tabiri bende çok duymuştum çevremden ama bu tamamen yapanla alakalı bence

Ben yine sözlerimin arkasındayım ağrı yok - sızı yok. Kapalı teknik ameliyatın etkisi büyük bunda.
Kanama denilen burun kanaması gibi değil oluk oluk hiç değil, içerisi malum ameliyat geçirdi ve yaralı bir bölge oluyor ve nefes alıyorsun orası hiç kuru kalmıyor haliyle ince ince özellikle başın aşağıda durduğunda kanamaya başlıyor ikinci günden sonra rengi değişmeye açılmaya başlıyor 3.gün sarımsı bir renk alıyor ve alçı çıkmadan bu akıntıda geçiyor.
Kötü olarak ne var onu düşünüyorum. Ben sakin sakin sürecin bitmesini bekledim hep hala da bekliyorum. İlk zamanlar alçılıyken dışarıda yürürken özellikle adımlarıma dikkat ediyordum düşme korkum vardı. Burnuma zarar gelir diye korkuyordum. Küçük küçük adımlarla gidip geliyordum. Kalabalıkta insanlar yüzüme çarpar diye korkuyordum. Bir de küçük çocuk kucaklamamak.
Başkada bir durum yok zamanla oturan bir ameliyat çünkü sonuçlarını hemen değil zamanla alıyorsun.

Şu an ne kadar kalkık alçı çıktıktan sonra o kadar iyi kızlar :)

Sonra bu kalkıklık böyle kalsın diye sorarsınız Barış Bey'e benden söylemesi

Tamponlardan sonra kalkıklık biraz daha iyi gelecek gözüne alçı çıktıktan sonra esas gör sen :)
Şu an alçının altındaki bantlarda burnunu sabit tutuyor.

Canı alçı çıkmadan kendinizi niye kötü hissediyorsun. Çıksın ondan sonra ilk ben soracağım yaptırmasamıydım diyor musun diye :)))

Eyvahlar olsun :)

kafayıyemişdüşler 2 :)) diyeceğim.

Kalkıklık tamponlar alındığında seni rahatlatacak kadar gidecek. Alçı çıktıktan sonra da daha da kalkık olsaymış dedirtecek. Azcık sabır yahu şu günlerini güzel geçir, iyileşmene bak. Alçı çıkana kadar pimpiriklendim kendimi üzerek geçirdim demeni istemem.

çok teşekkr ederm canım benm nazar boncuğumu çok sewdim :) bu arada ben bişi sorucam şimdi benm burnuma bakıldığında çok hafif eğri gibi duruo sağa doğru ama şöle de bşi war sağ tarafım daha şiş ondan mı kaynaklanıyodr acaba yoksa bi eğrilik olablrmi?

Kesinlikle ödemden kaynaklanan bir görüntüdür. Benim de sağ tarafımda çok fazla şlem olmuştu eğrilik vardı çıkıntı bir kemiğim vardı. Ben acaba luzumlu bir dikiş mi kopardım diye Barış Bey 'e sorduğumda sağ tarafın daha şiş ondan böyle demişti. Bu arada temizlik yaparken 3 adet dikiş ipi koparmışlığım var o yüzden temizlik yaparken dikkat et veya yapma spreyle idare et :))

Ödemler hatırı sayılır kadar indiğinde düzgünlüğünü daha rahat göreceksin. İyileşme döneminde bölgesel şişlik yaşaman normal. Sabah kalktığında -- akşam yapttığında dikkat et burnun her baktığında daha farklı gelecek sana. Tabi daha zamanı var biraz daha :)

evet cnm çıktı bugün gayet iyiyim burnum hala tıkalı rahat nefes alamıyorum ama zamanla geçer die düşünüyorum sendede olmuşmuydu kaç günde çok rahat nefes aldın

bide sey sorcam ben koku ve tat alamıyorum bu normal mi .s

canım barış bey'e kalkıklıkla ilgili sordunuzmu? benim yüzümdeki şişlikler inio yawaş yawaş da burnum çok fena şiş ve burun deliklerm bildiğin ortada...cumrtesi alçı alnır dedi sevin hanım ama sanki o zamna inmezmş gibi gelio burnuma dokunamıorm bile senin de öle mi?

Burnunu aşırı kalkık bulan arkadaşlar için benim alçı sürecimde yazdıklarımdan minik bir alıntı seti oluşturdum =) Daha fazlasını okumak isterseniz (beni o kadar ikna etmeye çalışmışlar, ama bir türlü ikna olmamışım , boşu boşuna pimpiriklenmişim, şimdi okuyunca kendime baya kızdım ) 129-133. sayfalar arası yazılanları okuyabilirsiniz =)

ben knştum işte dedim fazla kalkık olmadı die benimki dio barış bey kalkık işte daha nası olsun .) dert etme suan çok şiş dio inince çok hoş olacak dedi ve bende burnuma dokunamıyoum . peki sen koku ve tat alıyomusun nasılsın o konuda

merhaba kızlar. sonunda fotoğraf yükleyebildim. alçıdan sonraki kısma ait fotoğraflar. alçılı hallerim çok iğrenç. ben bile bakamadığım için size işkence çektirmek istemedim

papricacım
fotograflarına baktım , şu anda bile minicik, zapzarif bir burnun var
üstelik en şiş hali bu =)
inanılmaz güzel olmuş
bandajlar ne zaman çıkacak?
bandajsız halini çok merak ettim , mükemmel ötesi bir burun daha geldi =)
güle güle kullan yeni burnuşunu
nazar boncuğu nerdeee?
al , bu senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…