• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

kızlar bişiy sorucam şmdi arkadaşm facebooktan msj atmış,benim bir kedim var ve doğal olarak evdeyken çok zaman geçiriyorum onunla..fakat bi arkadaşmda demiş ki operasyn sonrası hayvanlarla çok haşır neşir olmamak lazım diye biliyorum..böyle bişi hiç duymadım sizin bilginiz var mı?? yoksa arıycam barış beyi ya da sevin hanımı:))

aynen oraletcim yaa şmdi kafayıyemişdüşler'in eski yorumlarını okuudm da.aynı durumdaymışız resmen..
ne biliyim ya psikolojim bian kaldıramadı okdr kalkıklığı çnkü bnm eski burnum bildiğin ucu aşağı sarkıktı ve ben alışmştm doal olarak 25 yıl boyunca o burna:))
şuan kendimi gayet iyi hissediyorum.sağolsun barış beyde bgn bana ii şeyler söyledi..tamponları aldırdık bugün concersle birlikte..
hatta barış bey,ezgicim cevabını bildiğin soruları bana niye soruyosun dedii:))
çok şeker yaaa .ctesi de alçılarım alınıcak ozmn resim çekicem beğenirsem koyucam fotoları kızlar...

Hadi bakalım alçılar çıktıktan sonra daha rahat olursunuz :) Gelsin çabucak cumartesi :)

kızlaaaar selam :)

barış bey ilk etapta havalı istediği için genelde hastaları havalı bir burun tasarladı ve 2. tasarımı yaptı
ama ben alabildiğine doğal istiyorum, havalı falan değil yani, sadece görünümü daha düzgün olsun yeterli benim için. böyle isteyince ortadaki tasarım ortaya çıktı.

http://img600.imageshack.us/img600/7849/brng.jpg

açıkçası gönlüm ortadaki tasarımda. benim için en önemlisi doğal olması. bir başkasının anlamaması vs. bilirsiniz işte :)

:) Burnunla bir ömür yaşayacak olan sensin şekerim gönlün hangisini daha çok beğendiyse onu yaptır sonuç olarak ikisi de güzel ama ben biliyorum ki Barış Bey bakıldığında estetik olduğu anlaşılmayacak burunlar yapıyor. Gönül rahatlığıyla istediğin seçimi yapabilirsin :)

kızlar bişiy sorucam şmdi arkadaşm facebooktan msj atmış,benim bir kedim var ve doğal olarak evdeyken çok zaman geçiriyorum onunla..fakat bi arkadaşmda demiş ki operasyn sonrası hayvanlarla çok haşır neşir olmamak lazım diye biliyorum..böyle bişi hiç duymadım sizin bilginiz var mı?? yoksa arıycam barış beyi ya da sevin hanımı:))

Hımm teknik bir konu :)

Şöyle olabilir; ameliyat sonrası çocukları bile kucaklamayın derler ani hareketlerinden darbe almamak için aynı şeklide bu evcil hayvanlar içinde geçerli olabilir :)
Sor bakalım eğer öyleyse ameliyat sonrası sürece ekleme yaparız :))

burnun cok güzel olmus cnm güle güle kullan inş.,darısı başıma :)

kızlaaaar selam :)

barış bey ilk etapta havalı istediği için genelde hastaları havalı bir burun tasarladı ve 2. tasarımı yaptı
ama ben alabildiğine doğal istiyorum, havalı falan değil yani, sadece görünümü daha düzgün olsun yeterli benim için. böyle isteyince ortadaki tasarım ortaya çıktı.

http://img600.imageshack.us/img600/7849/brng.jpg

açıkçası gönlüm ortadaki tasarımda. benim için en önemlisi doğal olması. bir başkasının anlamaması vs. bilirsiniz işte :)

canım ozaman kesinlikle sen istediğini en iyi şekilde anlat barış beye..o zaten seni çok iyi dinler ve anlar:)) çok iyi bi doktora emanet ediyosun kendini çünkü:))
hadi bakalım karar aşamasında bol şans sanaaaa

kızlar bişey daha sorucam sizlere.benim bugün 6.günüm ve artık normal bir şekilde yatabilirm dimi geceleri?? 4 gün boyunca nerdeyse oturur vaziyette yattım artık dün gece dedim biraz daha eğik yatayım uyuştu popom nerdeyse yaa:))

bir de ödem atma ile ilgili maydanoz fln yazmışsın oraletcim,onun dışında başka bi önerin var mı??
bahçe maydanozu bulmak çok zor çünküüü:))

bir de benim öğle saatlerinde yüzüm çok sıcak oluyor,ateşim var gibi sanki bu neden kaynaklanıyo olabilir :))
ay yine çok soru sordummmm kızlarr kusura bakmayınn
öptmm hepiniziii cvpları bekliyorum :))

Papricacığım bu alçılı halin bile güzel altındaki burnun nasıl olacağını tahmin etmek zor olmuyor. Harika olacak :))

teşekür ederim oraleet :) şuan burnumda alçı bandaj falan yok. cuma günü sökmüştüm. ama bandajlardan sonra sanki biraz daha şişti. şimdi inmesi için bol bol mısır püskülü, kiraz sapı çayı içiyorum. 13 gün sonra 1 ay dolmuş olacak. o zamana kadar şişliklerin çoğu geçer diye umuyorum. çünkü önden bakınca burnum çoook geniş gözüküyo. senin 1 aylık fotoğraflarında baya inceydi. o yüzden moralimi bozmuyorum nasılsa inecek diye :97:

burnun cok güzel olmus cnm güle güle kullan inş.,darısı başıma :)

aminn berfcim :) inşallah seninkide çook güzel olacak. barış beyin yaptığı burunlardan tam tersi bişey çıkması mümkün değil çünkü :) hem senin tasarımını çok beğenmiştim ben. gerçeği tasarımdan da iyi oluyor :)

kızlar bişey daha sorucam sizlere.benim bugün 6.günüm ve artık normal bir şekilde yatabilirm dimi geceleri?? 4 gün boyunca nerdeyse oturur vaziyette yattım artık dün gece dedim biraz daha eğik yatayım uyuştu popom nerdeyse yaa:))

bir de ödem atma ile ilgili maydanoz fln yazmışsın oraletcim,onun dışında başka bi önerin var mı??
bahçe maydanozu bulmak çok zor çünküüü:))

bir de benim öğle saatlerinde yüzüm çok sıcak oluyor,ateşim var gibi sanki bu neden kaynaklanıyo olabilir :))
ay yine çok soru sordummmm kızlarr kusura bakmayınn
öptmm hepiniziii cvpları bekliyorum :))

Ben burnum yastığa değmeyecek şekilde 1 hafta dolmadan yan yatmaya başlamış olabilirim zaten oturduğum yerde başım yastığa yan gelecek şekilde yatıyordum. Bir sıkıntı olmaz sadece burnunun üzerine yatma aman :))

Isırgan otu iyi ödem söktürüyor diye biliyorum ve uygulamıştım bol bol.

Şimdi bir uzmanın ödem atmak için tavsiyelerini yazacağım :
Ananas veya ananas suyu, nar, kivi, günde iki - üç litre kadar sıvı tüketmek gerekiyor, bol miktar su (alabildiğine su diye değiştiriyorum :D ) , özellikle tarçın ve karanfille hazırlanmış çay,

Paprica gibi maydanoz ve kiraz sapını kaynatıp suyunu içebilirsiniz.

Uzak durulması gerekenler :
TUZ, meyankökü içeren yiyecekler, alkol, kola ve tatlı yiyecekler vücutta ödeme neden olabilirler.

Bunlardan uzak durmaya gayret gösterin. :)

teşekür ederim oraleet :) şuan burnumda alçı bandaj falan yok. cuma günü sökmüştüm. ama bandajlardan sonra sanki biraz daha şişti. şimdi inmesi için bol bol mısır püskülü, kiraz sapı çayı içiyorum. 13 gün sonra 1 ay dolmuş olacak. o zamana kadar şişliklerin çoğu geçer diye umuyorum. çünkü önden bakınca burnum çoook geniş gözüküyo. senin 1 aylık fotoğraflarında baya inceydi. o yüzden moralimi bozmuyorum nasılsa inecek diye :97:

:) Toparlanır seninde benim gibi derin kalın olduğu için biraz daha sabırlı bir süreçten geçeceğimizi hatırlatmak isterim :)) 1.ay kontrolunde ödemlerin çoğunu atmış olacaksın. Sakin ve rahat ol keyfini çıkar bu sürecin :) Kiraz sapı kaynattığın suya birazda maydanoz koy iyi gelir ;)

Bu normal anestezi sonrası yediğğinden bir şey anlamıyor insan. Bu da geçecek. Koku alamaman burnunun içindeki yaralarla alakalı olabilir. Tamamen temizlendiğinde geçecektir. Alçı çıktığında koku sorunun devam ederse sorarsın zaten tat durumu düzelmiş olacak.
İnsan grip bile olsa tat alamaz, koku alamaz :) Bu da bir ameliyat iyileşme döneminde kendiliğinden düzelir sen bile anlamazsın :))

ztn bugün aradım sevin hanımı gayet normal dedi içinde barış beyin göremediği kadar yukarda olan kandan dolayı olusan kalıntılar var onlar tıkıyo ve nefes alamıyosun dedi ve benimde ezgi gibi gülme kaslarımla oynamış ondan dolayıda tat flan alamazmışım devamlı deniz suyunu sık dio bakalım zamanla geçicek inş.

ezgiicim bu arada barış beye soledim video konusunu ay tamam dio izletcem sana .) bidaki görüşmemizde izlicem bakalım ama başka bi hastasınınkini bizimkileri çekmemiş istek üzerine çekio heralde ben de anlamadım ama bakalım görcez :)

ezgiicim bu arada barış beye soledim video konusunu ay tamam dio izletcem sana .) bidaki görüşmemizde izlicem bakalım ama başka bi hastasınınkini bizimkileri çekmemiş istek üzerine çekio heralde ben de anlamadım ama bakalım görcez :)

Ben kaçırmışım sanırım ameliyat sırasında mı video çekmiş yoksa ameliyat sonrasında mı :))

ben görüşmeye gittiğimde bana izletmişti bi ameliyat. öyle çok şey beklemeyin. neredeyse hiç kan görmemiştim. ne olduğu anlaşılmıodu pek. zaten barış bey de beni rahatlatmak için izletmişti :)

Back
X