Dr. Bekir Oksay Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

evet uzunmuş eskiden burnun.burun ucun sivriymiş bi e.şimdi küçük ve ucu yuvarlak olacak anladıgım kadarıyla:) inşaalh istedigin gibi çok güzel olur.şuan nefes almandan bi problem var mı canım

bugün 3. günüm dün itibariyle sızıntılar kesildi fakat içerde kurudukları için ve bende çıkartaadığım için nefes alamıyorum sprey verdidokrm onnuda kullanıyrm ama sdece etkisi yarım saatliğne okadar sonra yine tıkalı morluklarım iyilşmeye başladı fakat onun yerine şişlerim en yüksek seviyeye çıktı yarın dikişlerim alınacak baklım doktorm görüşleri nsıl olacak:))peki ya senin ameliyatın nsıl geçti evdesn sanrım şimdi sanad geçiş olsun durumla ilgili bilgileri yazrsan sevnirim...

merhaba arkadaslar bnde bu sabah cıktım şuan evdeyim tıkanıyor burnum ama sislerim azaldı biraz seklini cok merak ediyorummm . kanın rengi açıldı yarın kesilir umarım

hadi bakalım geçmiş olsun......umarım istediiğin gibi olmuştur mailime fotgraflarını atabilirnmisin.benmde yarın sabah dikişlerim alınıyor şişlerim inmeye başladı morluklarımda gidiyor akıntım kesildi sanırım normale dönemeye başladı herşey görüşmek üzere.............

canım rıca etsem maılıme fotolarını atarmısın cok merak edıyorum bende yazın olucam ecceecce26@windowslive.com

yanlız yazzın yapılan ameliyatlarda yüzde oluşan şişlikler ve morluklar daha uzun sürede iyilşme gösteriyormuş şişlerin inme süreci 1 ayı bulabilyrmuş doktorlar pek tavsiye etmiyor bide sıcaga bağlı kanamalr olşuyrmuş bence yazın olma fikrini tekrar düşünün iyilşme süreci geç oluyormuş bilgiize...........

bugün 8.günüm ve herşey yolunda cumayı iple çekiyorum.....yeşeren morluklarım sarıya döndü her sabah uyandığımda koşuyorum aynanın karşısına ne durumdaalar diye çünkü artık biran önce dışarı çıkmak istiyorum çok sıkldım evde durmaqktan bu ameliyatın en sinir bozucu yanı beklemek keşke gerçek hayattta da ileri geri tuşları olsa :))))

doğru diyosun canım beklemek zordur..alçın çıktıktan sonra fotoları mailime atar mısın yine :) çok merak ediyorum da.

evet en ssonunda alçımda çıktı halen elimi götürmeye korkuyorum ama istetiğim gibi olmuş şekliyle ilgili bir sıkıntım yok sadece şiş onlarda 2 aya yavaş yavaş inermiş neyse bukadarıını aqtlattımmya gerisi çokta sıkıntı değil:)))

Banada foto gönderirsen çok sevinirim inanın sizin kadar heyecanlıyım şuan bu yaz bende olmayı düşünüyorum , inşallah istediğin gibi olmuştur

kızlar benim bekir beye ameliyat olalı 3 ay olucak.merak ettiklerinizi sorabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…