Dr. Bekir Oksay Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

resim merak edenlere duyrulur ekledim :) ama bu resimlerde cok yeniydi şimdi daha oturdu resimlerde 1 aylık halim:)eski halimi ekleyemedim ama kemerli bi burnm vardı ve önden yamuktu.bu kadarı olduğuna şükrediyorum tek sorunum kırık olan yerleri düzeltirken bayağı sorun çıkmıstı o tarafta hala belirgin bi şişlik var ondan dlayı tek taraftan sağlıklı nefes alamıyorum onun düzelmesi zaman alırmıs.

Kızlar öğrendiğim kadarıyla Bekir bey 2000 bin liraya yapıyormuş bu operasyonu peki hastane masraflarıyla beraber kaça malolur

arkadaşlar ben ankaradayım ama bekir bey tavsiye ediyorsanız eskişehire gelmeyi bile düşünüyorum, bekir bey ya da yakup karabağlıya ameliyat olan varsa bilgilerini paylaşabilir mi :/

bekir bey süper dierlerinin yaptığı burunlara bakıormda cok yapma duruyor benimki allaha sükür mükemmel oldu isteğim gib i daha 2 ay olmadı ama seviyorum

kızlar iki kez yüklemişim aynı resimleri tasarımla eski burnumu yan yana koydum daha rahat görün diye doktorun tasarladğyla farklı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…