Dr. Bekir Oksay Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

bekir oksaya ameliyat oldum 1,5 sene önce kesinlikle memnun değilim bende sosyal paylaşım sitelerindeki yorumlara güvenerek ameliyat oldum fakat çok yanlış yaptım size tavsiyem tanıdığınız bir kişi ameliyat olmuşsa ve siz bu ameliyat sonucunu beğenmişsseniz olan kişiylede birebir görüşmüşseniz o da memnunsa onun doktoruna olun ve ameliyat olmuş birinin ameliyatı üzerinden 3 ay 4 ay geçmişse yorumlarına güvenmeyin çünkü burun 1 sene sonra gerçek şeklini alıyor ilk zamanlar şiş oluyor fakat daha kalkık ve küçük görünüyor kesinlikle iyi düşünün çünkü ben 3. ye ameliyat olmak zorundayım aynı şeyleri sizinde yaşamanızı istemem çok zor bende çok isterdim doktor ararken bu kadar ayrıntılı bilgi verilmesini malesef kendim bulamadım en azından daha ameliyat olmamış kişilere yardımcı olmak isterim.

ben oldum kesinlikle memnun kalmadım şuan nefes almak şöyle dursun konuşamıyorum bile. iyi düşünün sadece bir burun 1 sefer ameliyat edilmeli. o zamanlar çok ağır iki sefer yaşamak zorunda kalmak kötü bende kadınlar kulübü gibi yerlerden okuduğum kadarıyla oldum fakat şuan ki aklım olsa kesinlikle beğendiğim bir burun sahibinin doktoruna olurum.
şekil olarak ise burnum önden yamuk yapıldı kemiğimin bir kısmı kaldı ve kanatlarının bir tanesi çökük bir tanesi şişkin yani berbat kesinlikle beğenmedim ve bekir oksay iyi fena değil diye biliyor böylede rahat birisi

bu arada okuduğunuz yorumlara dikkat edin ameliyat üzerinden 1,5 2 sene geçmiş kişilerin yorumlarına dikkat etmenizi tavsiye ederim çünkü ameliyat üzerinden en az 1 yıl geçmeden kesinlikle nefes alma artı estetik doğru anlaşılamıyor. 1, 2 sene ameliyatının üzerinden geçmiş kişlerin yorumlarını arayın ki sizlere daha sağlıklı bilgiler versin. çünkü ameliyat sonralarında burun küçük görünüyor gerçek şeklini kesinlikle yansıtmıyor buraya yazanlar ameliyatının heyacanıyla yazıyorlar eskisine göre küçüldüğü için mutlu olan kişiler o heyacanlarını paylaşmak istiyorlar fakat bu gerçeği yansıtmıyor. kesinlikle amaliyatlarının üzerinden 1, 2 sene geçmiş kilerin yorumlarını arayın bunlar size en gerçeğe yakın bilgileri verir

merhabalar bekir beye amileyat olalı 8 ay oluyor güzel birburun yaptı ben ve cevremdekiler beğeniyor sorunuz olursa yardımcı olabilirim

bekir beye ameliyat olmaya karar verdim ama sizin yorumunuz beni korkuttu çokmu kötü burnunuz

kesinlikle tavsiye etmiyorum ya nefes bile alamıyorum, rahat konuşamıyorum estetik görünüm ise tek cümleyle anlatayım estetik oldum dediğim de hiç kimse inanmıyor:) açıklayıcı olmuştur umarım. bekir oksay kesinlikle berbat çok iyi düşün buradaki yorumlara fazla güvenme tanıdığın bir kişinin estetik olduğu doktora olabilirsin çünkü buradaki yorumlar kendimden biliyorum ameliyat sonrası heyecan ve mutlulukla yazılmış yorumlar.

chocolate88 canım senin moralini bozmak istemem ama bana göre bnm burnumda 1 yıla kadar çok güzeldi ta ki gerçek hali ortaya cıkıncaya kadar ben sana söyleyim bak o burun kemiğinin bir kısmı gitmedi burnun küçücük olmadı şişken küçük görünüyor ama aldanma sonra her şey hayal oluyor. açıkçası arkadaşlar gidip kontrol olan kişiler biliyodur bu doktor doğal doğal olsun deyip duruyor. o yüzdende burnun boyutu aynı kalıyor ve biraz kemiğinden alıyor ucunu kaldırmıyor azcık kaldırıyor estetik oldum desenizde kimse inanmıyor gülünce ucu aşağı doğru iniyor bu kadar doğal bazen önden biraz yamukta yapıyor:) yani çok doğal isteyenler aşırı doğal isteyenler yani hayallerinde küçük kalkık burun olmayanlara tavsiye ederim gerçekten çok doğal ama benim hep hayallerimde farklı çok güzel burunlar vardı bunu gerçekleştiremiyor

ben bekir oksaya ameliyat olan biriyle tanıştım aynı ortamdaymışız sonradan arkadaş olduk ve gördüğümü anlatıyorum önden yamukluk yok nefes alma problemi yok( ameliyat öncesindede yokmuş, nefes alabiliyormuş zaten) kemiğin büyük bir kısmı kalmış ucunuda ona göre uzatmış yani hiç kavis bişey yok tam burun dudak açısı 90 derece çok çok büyük olmuş diyorum ya küçültmüyor küçük burun hayal etmeyin sadece kemiğin% 30 unu alıyor dışarıdan kemik aşırı belli olmuyor ama elleyince aynı eski kemiğinizin az küçülmüş şekli ama kemik aynı eski kemiğiniz. daha sonra çıkık kemik belli olmasın diye uç kısmını uzatıyor bakın tam anlamıyla şu şekil oluyor
" < " tamı tamına budur. kavis kesinlikle yok benim bu kadar dik değil bunun ucu düşük kemiği belli hali ama arKadaşımınki aynı bu çok uzun hazır burnu yüzüne oturtmuş gibi

sanki benim başıma gelenleri yazmış gibisin. aynen burun önden yamuk, kemiğin yarısı kalmış, ucu uzun, gülünce ucu aşağıya iniyor vs. Şişken güzeldi; şişlik gidince bunlar ortaya çıktı ne yazık ki. Benim 1 yıl oluyor nerdeyse. Ya ben aslında doğal istediğim için bekir beyi seçmiştim çünkü bazı burunlar çok fena estetk duruyor. Öyle olur diye korktum. Küçücük burun hayalimde yoktu. Kemik gitsin, uzun durmasın yeter diyordum. Sağ profilden kemik halen belli ve hala uzun. Ozaman ben neden acı çektim ki. Üzülüyorum şahsen. 2.ye de cesaret edemem gibi geliyor. Çünkü anestezi vs. tehlikeli şeyler. Doğal halinden birazcık daha iyi sadece. Ama birazcık yani. Bu kadarını normal deviasyon burun ameliyatlarında bile düzeltiyorlar. Ayrıca nefeste alamıyorum. Ben tavsiye etmem.

Bir şey daha eklemek istiyorum. Bekir Bey kıkırdağa dokunmuyor. Sadece kemiğe işlem yapıyor çökmesin diye. anladığım kadarıyla memnun olanların çoğunun küçük, orta boy ya da uzun olmayan burunları var ve memnun kalıyorlar. HAfif kaldırma ve kemerini aldırma gibi operasyonlar yaptırdıkları için. Ama burnunuz uzunsa ve büyükse; yine uzun kalacağı ve büyük kalacağı bir gerçek. çünkü kıkırdaktan almadığı için ufalma,kısalma vs. beklemeyin...

Bu başlığa başka birşey için dolaşırken girdim ama yazılanları okuyunca yazmadan duramadım. Arkadaşlar ben yıllarca ameliyat hemşiresi olarak çalıştım ve size kısaca şunu söyleyebilirim. Ameliyat olmak çok gerekli değilse ameliyat olmayın. Burun estetik ameliyatından sonra herkes aradığını bulamaz. Burun hamurdan yapılmamış ki eğip büküp hayalimizdeki hale getirilsin. Başlangıçta ne biçimde olduğu, iyileşme sırasında kıkırdağın kemiğin kendisini tamir için yaptığı yenileme bir dolu şey sonucu etkiliyor. Ne kadar iddialı olursa olsun hiçbir cerrah sonucu yüzde yüz belirleyemez. Valla ben içinde kemik kıkırdak deri şu bu binbir türlü malzeme olmayan, gayet sert ölü doku olan, şekilendirilmesi teorikte daha kolay olması gereken saçlarıma istediğim biçimi verebilen kuaför bile bulamadım.
Benim kişisel tecrübeme gelince üç yıl kadar önce septum deviasyonu ameliyatı olmam gerektiğinde gözümü karartıp kemerimi de aldırdım. Ameliyatımı dr Bekir Oksay yaptı. Ben memnun kaldım. Ameliyat sonrası sıkıntım fazla olmadı. Nefes alabiliyorum. Önceki haline göre de daha estetik gözüküyor. Görenlerin ameliyat olduğumu anlamamasından da ayrıca memnunum. Frapan bir burun zaten istemiyordum :) yaptığı bir kaç burunu görmüştüm. Ama ben işin içinde olduğum için başka doktorların fikrini alarak bu doktoru seçtim. Gerçektende dürüst, işini ciddiye alan iyi güvenilir bir hekim. Benden sonra iki tanıdığımı daha ameliyat etti. Onlarda memnunlar. Bu şekilde karalamaya maruz kalmasına gerçekten şaşırdım.
Sonuç olarak burun ameliyatı olacaksanız iki kere düşünün. Saçınızın kesimi istediğiniz gibi olmadığınızda ne kadar canınızın sıkıldığını hatırlayın. Şehrin en iyi kuaförünün birinci kerede kestiği saçı ikinci gidişinizde aynısını kesemediğini de hatırlayın.(evet bu aralar buna takıldım ben. saç konusnda burunda olduğum kadar şanslı değilim )
Ama ameliyat olmakta karalıysanız ve doğal bir görünüm istiyorsanız ben Dr. Bekir bey'i tavsiye ediyorum.

Merhabalar,
öncelikle forumda tecrübelerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim çünkü bende iki ay önce bekir hocaya septorinoplasti ameliyatı oldum ve bekir hocada karar kılmamda sizlerin katkısı büyüktü :) bekir hoca hakkındaki olumsuz yorumlara inanamadım ki zaten sürekli aynı kişi tarafından yazılan yorumlar olduğu için karalama kampanyası olduğunu düşündüm bu yüzden etkilenmedim ve ameliyatımı bekir hocaya olarak hayatımın en doğru kararlarından birini vermiş olduğumu düşünüyorum. Şuan bu ameliyatı olmak isteyen arkadaşlarım farklı şehirlerde yaşamalarına rağmen bekir hocaya olmak istiyorlar (her ne kadar ben onlara işin ciddiyetini yani en az 10 gün istirahat etmek gerektiği vb.. anlatmaya çalışsam da "biz senin burnunu gördük ya ne zorluk olursa katlanırız diyorlar). Prensip gereği fotoğraf koymuyorum ama yüzüme çok yakışan, kavisli bir burnum var :) ameliyatıma dair birkaç şey söylemem gerekirse; burada size düşen tek şey doktorunuzu iyi seçmek çünkü ameliyat genel anestezi altında olduğu için hiçbir acı hissetmiyorsunuz, ameliyat sonrası ağrım da hiç olmadı diyebilirim. ameliyatın 2. ve 3. günü yüzümde şişlikler gözaltlarımda morluklar oluştu biraz da zayıf kiloda olduğum ve anestezi ağır geldiği için olabilir göz altı morluklarımı çok kafaya taktım çünkü tam olarak iyileşmesi 1 ayı buldu ama yine bu süreçte doktorum sürekli motive ederek beni çok rahatlattı, hem teşhisi, ameliyatı hem de hastalarına olan ilgisi çok iyi. belki görür düşüncesiyle bir de buradan teşekkür ediyorum kendisine. ve bu ameliyatı olmayı düşünen herkese çok kolaylıklar şimdiden.

arkadaşlar merhaba,
2012 mart ayında Bekir Oksay'a burun ameliyatı oldum.nefes alma problemim vardı.ve burnumda çirkin bir kemer vardı.zaten asıl ameliyat olma sebebim o kemerden kurtulmaktı.ve burnumun ucunda da düşüklük vardı.bir arkadaşımın tavsiyesiyle ve netteki yorumlara da dayanarak Bekir hocama ameliyat oldum.şuan tam bir sene geçti.bugün son kontrolüme de gitmiş bulunmaktayım.ve sizlere önerebileceğim doktor kesinlikle Bekir Oksay'dır. Eli çok hafif ameliyattan sonra çok az bir morluğum oldu onlar da 3 gün içinde kayboldu.hiç ağrı bile çekmedim.ameliyattan çıkar çıkmaz nefes aldığımı hissettim.ve şuan burnumun şekli tam oturdu.eski halimi düşününce şimdi mükemmel bir burnum var bu da doktorum Bekir hocam sayesinde oldu.ona ne kadar teşekkür etsem azdır...burnum şimdi doğal ve güzel,tam yüzüme yakışan şekilde.ameliyat olmayı düşünen arkadaşlar varsa her zaman yardımcı olabilirim.Bekir bey çok ilgili,anlayışlı ve alanında uzman bir doktor.ben doktorumdan çok memnun kaldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…