gerçekten çok güzel olmuşş
bekir beye ameliyat olan arkadaşlar lütfen banada fotolarınızı atarmısınız, gerçekten çok kararsızım ve korkuyorum.. lütfen yardımcı olun voodoodoll._@hotmail.com
her ikisiyle de görüştüm çok ilgili doktorlar ama karar vermek tercih yapmak zor
Ben de Bekir Bey'e 5 gn önce ameliyat oldum hem deviasyon hem çok az kemerimiz düzeltti.Şu an daha alçılıyım dikişlerim alındı.Burnum umarım iyi olucak doktoruma güveniyorum çünkü.Gelişmeleri yazarım
bu arada okuduğunuz yorumlara dikkat edin ameliyat üzerinden 1,5 2 sene geçmiş kişilerin yorumlarına dikkat etmenizi tavsiye ederim çünkü ameliyat üzerinden en az 1 yıl geçmeden kesinlikle nefes alma artı estetik doğru anlaşılamıyor. 1, 2 sene ameliyatının üzerinden geçmiş kişlerin yorumlarını arayın ki sizlere daha sağlıklı bilgiler versin. çünkü ameliyat sonralarında burun küçük görünüyor gerçek şeklini kesinlikle yansıtmıyor buraya yazanlar ameliyatının heyacanıyla yazıyorlar eskisine göre küçüldüğü için mutlu olan kişiler o heyacanlarını paylaşmak istiyorlar fakat bu gerçeği yansıtmıyor. kesinlikle amaliyatlarının üzerinden 1, 2 sene geçmiş kilerin yorumlarını arayın bunlar size en gerçeğe yakın bilgileri verir
merhaba bende bekir beye ameliyat olucam ama çok korkuyorum acaba rica etsem fotolarınızı görebilirmiyim??
chocolate88 canım senin moralini bozmak istemem ama bana göre bnm burnumda 1 yıla kadar çok güzeldi ta ki gerçek hali ortaya cıkıncaya kadar ben sana söyleyim bak o burun kemiğinin bir kısmı gitmedi burnun küçücük olmadı şişken küçük görünüyor ama aldanma sonra her şey hayal oluyor. açıkçası arkadaşlar gidip kontrol olan kişiler biliyodur bu doktor doğal doğal olsun deyip duruyor. o yüzdende burnun boyutu aynı kalıyor ve biraz kemiğinden alıyor ucunu kaldırmıyor azcık kaldırıyor estetik oldum desenizde kimse inanmıyor gülünce ucu aşağı doğru iniyor bu kadar doğal bazen önden biraz yamukta yapıyor:) yani çok doğal isteyenler aşırı doğal isteyenler yani hayallerinde küçük kalkık burun olmayanlara tavsiye ederim gerçekten çok doğal ama benim hep hayallerimde farklı çok güzel burunlar vardı bunu gerçekleştiremiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?