Dr. Bekir Oksay Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Meraba elif, bende de burun kemeri var ve bu durum beni yıllardır rahatsız ediyor.Yani belirgin bir kemer olmasaydı asla burun ameliyatı düşünmezdim ancak dışarıdan çok bariz sırıtıyo bu durum benim psikolojimi çok etkiliyor.Ameliyat olmaya kararlıyım Bekir hocanın methini çok duydum yalnız senin fotoğraflarını göremiyorum arkadaş olarak ekliyeyim kabul edersen sevinirim şimdiden teşekkürler

eskısehırde okurken bekır beyle bu forumdan okuduklarım dolayısıyla bekır beye muayeneye gıttım herkes cok cana yakın cok guven veren bır doktor oldugunu yazmıs ama ben bunların hıcbırını hıssetmedım ben bırseyden memnun kaldımmı övdükçe överım ama benı hıc tatmın etmemıstı bekır bey ben yanımda bırkac kafamda belırledgm burun fotosu goturmustum ve kesınlıkle zor olmayan normal burunlardı neyse bekır bey fotolarımı cektı ve tasarım yapmaya basladık tasarımlar gercekten cok basarısızdı erkek gıbı dık uzun bır burun.bekır bey ıkı kas arası alından ınıyo gıbı duruyo bıraz kavıs versek dıyorum oyle olmaz dıyo bıraz burun sırtına kavs versek cok sert oldu dıyorum daha fazla olmaz dıyo anlıcanz cok kotu bır tasarımdı ve hayallerım yıkılmstıresmen cok guvenszdı ve basaramıcaktı hıc tatmın olmadım ve olmadım hala amelıyat olmadım ama ankarada bır doktor buldum ve bu yıl ıcınde olmayı düşünyrm kesınlıkle karalamak ıcın yazmıyorum kımsenın vebalıne gıremem ben yasadgmı yazdm tabıkı basarılı yada basarısız sonuclar olabılr ama ınsan guven duymak ıstıyo

canım meraba bende bekır beye olmayı dusnuyorum banada atabılr mısınnız fotograflarınızı kafam cok karısık ıyı gelcegını dusnuyorum gulozturk90@gmail.com

ya istanbulda Emre İlhan var olursam ona olacağım bekir oksay la ilgili o kadar kötü yorum var ki :/

Benim burnumda da kemer var bende sadece onu aldırmak istiyorum hem nefes açısından da rahatlarm,bekır beye ne kada odedınız ve ne kadar surede dışarı cıkabıldınız amelıyattan sonra :)

Benımde burnumda kemık var kemerlı bır gorunume sebep oluyor,benımde amelıyat olmak ıstememdekı asıl amac o kemerın alınması ama yorumlar hıc bırbırını tutmuyor bıraz kafam karısmadı desem yalan olur,kemerlı kemık kısmı tamamen kayboldu mu pekı,bazılarında azcık hıssedılıyormusta senın nasıl :)

Acabaa dikişler alınırken bişey hıssettınızmı?? acı sızı ?

herkese merhaba...
1hafta önce Bekir Oksay'a burun estetiği yaptırdım. aynı zamanda kemik eğriliği düzeltidi nefes alma problemi yaşadığım için.... Hastanenin paket fiyatı 3450lira....Her şey mükemmeldi.... Doktoruma da çoookk güveniyorum. şişlerim ve morlarım geçti. hafif sarılık var sol gözümün altında o kadar. 3gün sonra burun bandım çıkarılacak. ameliyat sonrası da ters giden hiçbir şey olmadı...
Bu arada neden Bekir Oksay'ı tercih ettiğime gelince... Açıkçası bahsedilen diğer doktorların hiç birini araştırma gereği bile duymadım....
Çevremde Nefes alma problemi yaşadığı için Bekir beye ameliyat olmuş 3 kişi vardı, onların yorumları ve tabi ki en önemlisi ablamın 6sene önce bekir beye burun estetiği ameliyatı olması beni direk Bekir Oksay'a götürdü...
Ablamın çok problemli bir burnu var,küçükken kırılıp yamuk kaynadığı için haddinden fazla kemerli bir burun.... Ameliyat olduktan sonra akrabalarımız bile anlamadı sadece sende bir güzellik var ama ne dediler :)
forumda bir arkadaş durmadan ameliyatının üzerinden 1-2 sene geçmiş birinin yazdıklarını dikkate alın diyordu.... söylüyorum işte ablam ameliyat olalı 6 sene oldu ve çooookkkk memnun. aşırı doğal bir burnu var şuanda..... :)
Burun estetiğinde tereddütsüz Bekir Oksaya olabilirsiniz bence
(Bekir Oksay ile ilgili yorumumu ilgili alanlara kopyala yapıştır yapıyorum)

Bugün burun bandım çıkarıldı.... ilk etapta şok geçirdim. o kadar değişmişim ki.... Ama her şey şimdilik çok iyi yeni görüntüme alıştım bile. henüz yüzüm şiş ve ifadelerim oturmmasına rağmen gayet beğendm ama umarm bunumun ucundaki şişlik çabuk iner :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

CNm şişliklerin indikten sonra daha guzel olur. Şimdiden gülerek kullan :)

bende resim koymak istiyoruuummm... bugün burun bantlarım çıkarılalı 3gün oldu.... burnumun kavisi biraz fazla. ucu da baya şiş. yani şiştir umarım. öyle kalmaz hep... şiş olmasına razıyım hiç değilse iner :) ameliyattan önce,ilk çıkarıldığı an ve şimdiki halinin resmini paylaşmak istiyorum toplamda 3 resim olacak. mesaj sayımı doldurmak için copy paste yapıyorum kızlar kusura bakmayın

burnumun ucu şiş, kenarları da öyle. inmesi ne kadar zaman alıyor bilmiyorum ama şuan estetik olduğu gayet belli... umarım hızla iner :) çookkk teşekkğr ederimmm :)))

Canm bnim 3 ay oldu hala burnumun kenarlarında azcık var şişlik. Yani zamnla gecıo ucuda böyle sabahları falan daha şiş oluo. Sonra inio

Canm bnim 3 ay oldu hala burnumun kenarlarında azcık var şişlik. Yani zamnla gecıo ucuda böyle sabahları falan daha şiş oluo. Sonra inio

yaaa evet aynen sabah farklı akşam farklı hatta öğlen bile farklı... ama 3ay da çok fazla yaa neyse azcık insin şu domuzcuk görüntüsünden kurtulayım yeter :)

burnumun ucu şiş, kenarları da öyle. inmesi ne kadar zaman alıyor bilmiyorum ama şuan estetik olduğu gayet belli... umarım hızla iner :) çookkk teşekkğr ederimmm :)))

Resim atmışmıydın sen ? Suanki halini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…