arkadaşlar merhaba,
2012 mart ayında Bekir Oksay'a burun ameliyatı oldum.nefes alma problemim vardı.ve burnumda çirkin bir kemer vardı.zaten asıl ameliyat olma sebebim o kemerden kurtulmaktı.ve burnumun ucunda da düşüklük vardı.bir arkadaşımın tavsiyesiyle ve netteki yorumlara da dayanarak Bekir hocama ameliyat oldum.şuan tam bir sene geçti.bugün son kontrolüme de gitmiş bulunmaktayım.ve sizlere önerebileceğim doktor kesinlikle Bekir Oksay'dır. Eli çok hafif ameliyattan sonra çok az bir morluğum oldu onlar da 3 gün içinde kayboldu.hiç ağrı bile çekmedim.ameliyattan çıkar çıkmaz nefes aldığımı hissettim.ve şuan burnumun şekli tam oturdu.eski halimi düşününce şimdi mükemmel bir burnum var bu da doktorum Bekir hocam sayesinde oldu.ona ne kadar teşekkür etsem azdır...burnum şimdi doğal ve güzel,tam yüzüme yakışan şekilde.ameliyat olmayı düşünen arkadaşlar varsa her zaman yardımcı olabilirim.Bekir bey çok ilgili,anlayışlı ve alanında uzman bir doktor.ben doktorumdan çok memnun kaldım :)
yanlız yazzın yapılan ameliyatlarda yüzde oluşan şişlikler ve morluklar daha uzun sürede iyilşme gösteriyormuş şişlerin inme süreci 1 ayı bulabilyrmuş doktorlar pek tavsiye etmiyor bide sıcaga bağlı kanamalr olşuyrmuş bence yazın olma fikrini tekrar düşünün iyilşme süreci geç oluyormuş bilgiize...........
bekir bey süper dierlerinin yaptığı burunlara bakıormda cok yapma duruyor benimki allaha sükür mükemmel oldu isteğim gib i daha 2 ay olmadı ama seviyorum
evet kemerli uzun ve düşük bir burun yapım vrdı kimine göre çok sorun değildi belki ama benm için son derece rhtsız ediciydi ben sana önceye dair de resim atıyım farkı görnce aanlrsın.doktorumdan sadece üst kemeri almasını ve birazda burun ucuunu kaldırmsını istedm ameliyat öncesi yapmş olduğumz tasrımda gayet güzel oldu resmde gördüğn gibi henz ikinci günüm ameliyt sonrası herşey yolunda sende korkma sakın oldudaa bitti maşallah diyor herkes:))))
arkadaşlar merhaba,
2012 mart ayında Bekir Oksay'a burun ameliyatı oldum.nefes alma problemim vardı.ve burnumda çirkin bir kemer vardı.zaten asıl ameliyat olma sebebim o kemerden kurtulmaktı.ve burnumun ucunda da düşüklük vardı.bir arkadaşımın tavsiyesiyle ve netteki yorumlara da dayanarak Bekir hocama ameliyat oldum.şuan tam bir sene geçti.bugün son kontrolüme de gitmiş bulunmaktayım.ve sizlere önerebileceğim doktor kesinlikle Bekir Oksay'dır. Eli çok hafif ameliyattan sonra çok az bir morluğum oldu onlar da 3 gün içinde kayboldu.hiç ağrı bile çekmedim.ameliyattan çıkar çıkmaz nefes aldığımı hissettim.ve şuan burnumun şekli tam oturdu.eski halimi düşününce şimdi mükemmel bir burnum var bu da doktorum Bekir hocam sayesinde oldu.ona ne kadar teşekkür etsem azdır...burnum şimdi doğal ve güzel,tam yüzüme yakışan şekilde.ameliyat olmayı düşünen arkadaşlar varsa her zaman yardımcı olabilirim.Bekir bey çok ilgili,anlayışlı ve alanında uzman bir doktor.ben doktorumdan çok memnun kaldım :)
dream89, ben bir kere ameliyata çok rahat girdim, ne de olsa ben uyandığımda herşey bitmiş olcak diye.. Genel anestezi yapıldı, uyandığımda hiç ağrım yoktu. Ameliyat günü 1 gece hastanede kalıyorsun, saat başı 10 dk buz tutuyor refakatçin. 2 saatte bir de hemşire fısfıs sıkıyor burun kurumasın diye. Ben o gece hiç zorluk çekmedim, ameliyattan ilk çıktığımda çok da rahat nefes alıyordum. Bekir bey tampon kullanmıyor, o yüzden. Ama sonrasında ufak sızıntılar olduğu için burnun tıkanıyor ki bu çok normal, tampona tercih edilir en azından. Ameliyattan sonraki gün de ne ağrı kesici iğne yaptırdım, ne de doktorumun ne olur ne olmaz diye verdiği ağrıkesiciye ihtiyacım oldu. Evde de iki gece başın yüksekte yatıyorsun. Kan geldikçe siliyosun bu sızıntı 2-3 gün sürüyor, sızıntının rengi
gittikçe açılıyor ve kesiliyor. 5. gün burundaki dikiş alınıyor. 10. gün de atel çıkarılıyor. Benim her aşamam çok rahattı, şişim morum çok azdı, zaten 2. gün morlarım sarardı ve 5. gün belli belirsiz kaldı, bilmiyorum bünyeyle mi alakalı...Ameliyattan ve sonrasından korkulmamalı bence, burun ameliyatının tek zor kısmı sonrasındaki bekleme aşaması.
Bugün burun bandım çıkarıldı.... ilk etapta şok geçirdim. o kadar değişmişim ki.... Ama her şey şimdilik çok iyi yeni görüntüme alıştım bile. henüz yüzüm şiş ve ifadelerim oturmmasına rağmen gayet beğendm ama umarm bunumun ucundaki şişlik çabuk iner :)
CNm şişliklerin indikten sonra daha guzel olur. Şimdiden gülerek kullan :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
burnumun ucu şiş, kenarları da öyle. inmesi ne kadar zaman alıyor bilmiyorum ama şuan estetik olduğu gayet belli... umarım hızla iner :) çookkk teşekkğr ederimmm :)))
Canm bnim 3 ay oldu hala burnumun kenarlarında azcık var şişlik. Yani zamnla gecıoucuda böyle sabahları falan daha şiş oluo. Sonra inio
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
burnumun ucu şiş, kenarları da öyle. inmesi ne kadar zaman alıyor bilmiyorum ama şuan estetik olduğu gayet belli... umarım hızla iner :) çookkk teşekkğr ederimmm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?