dr.berfu demir tüp bebek olacaklar gelin dertleşelim

Mavimsi99

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2020
169
106
23
Merhaba herkese. Bu Perşembe gününe bahçeci den prof.dr berfu demir e ilk randevumuzu aldik bakalım. Nasıl bir süreç bizi bekliyor hiçbir fikrim yok aylar süren araştırmalarım sonucu buraya karar verdik gerisi takdir i ilahi. Rabbim isteyen dileyen herkese evlatlarımızı kucağımıza alabilmeyi hayırlısıyla nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasin. Benim gibi bu sürece yeni başlayan yada başlamış kimler var yorumlarınıza düşüncelerinize tecrubelerinize ve duaniza çok ihtiyacım var . İlk tüp bebek deneyimimiz olucak inşallah hayırlı haberler alırız

Merhaba işlem ne kadar sürüyor vede maddi olarak ne kadar gidiyor

İlk randevuma dün gittim benden bir kaç kan testi ve eşimden sperm örneği istedi. Ayrıca ikimizde sigara kullandigimiz için tedaviye Ekim de baslayacagiz yani sigarayı bırakıp 2 ay vücudu temizlemek amaciyla. Ekimde verdiğimiz tahlillerde beraber gidip başlayacağız. Sonraki süreç ne kadar sürer fikrim yok kişiden kişiye değişen bir süreç soruna göre tedaviye göre değişiyor . İgneler vitaminler kullanılacak Yumurtalar toplandı embriyolar transfer edilcegi zaman kullandığın hormon ilaçları egerki rahim duvarına inceltme yapmışsa embriyolari dondurup bir iki ay daha rahim dinlendirme işlemi yapılabilirmis sağlıklı bir gebelik oluşması icin. Tabi bunlar bir ihtimal sadece . Bismillah diyerek çıktık bu yola ben uzun zamandır araştırıyorum sonunda bı cesaret gittik rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin bizede inşallah. Çok farklı bir duygu doktoru beklerken odasından ağlayarak çıkan pozitif haberi alan bı çift vardı çok değişik bir his bizede nasip olsun inşallah . Ankara'da misin canm
Maddi olarak 600 TL bana muayne ücreti ödedik bu ucret 6 ay geçerli gebelik dışı tüm muayenelerde. Benden normal vitamin şeker vs kani dışında bir de genetik araştırma için bir kan istedi (sorunumuz dan dolayı herkeste istemiyor diye biliyorum) ona 370 TL verdik. Bunun dışında tüp bebek paketi 9750 TL ilaçlar da 3000 ile 5000 arasında değişiyormuş. Biz diğer tahlil ve kanları başka hastanede yaptırıp götüreceğiz

Sizdeki problm neydi? Tabi sakncasi yoksa..bnm de ihtimallerm icersnde de burasi o yuzden..baska nereleri inceleyebldnz?

Bu tahlillerin hepsi direk merkezde yapiliyor degil mi?? Bende Berfu Hoca ve Gogsen hoca arasinda kaldim hastane cok kalabalik gbi yorunlar okudum merkezde nasil wsim daha yeni koronayi atlatti tedavi baya ertelenecek gibi ama bbilgiverirs3n sevinirim

Merhaba ben de Berfu hocanın hastasıyım.Ekim ayında tüp bebek tedavimizi başlatacağız.Salı günü hsg çektireceğim ve onun sonucuna göre tedavi süreci başlayacak.Hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah.

Merhaba,Bahçeci'ye 3 sefer gittik.2 sefer gittiğimizde hafta içiydi ve sadece eşimle ben vardık.Başka kimse yoktu.Geçen haftalarda gittiğimizde ise kalabalıktı ama şöyle söyleyeyim toplamda 7 çift vardı.Sırası gelen hemen alındı.Kalabalık gelince hep böyle mi dedik sadece Pazartesi ve Cuma günleri bu şekilde oluyor dediler.Açıkçası yoğun olsa bile süreç hızlı ilerledi.Basık kalabalık bir ortam da olmadığı için rahatsızlık duymadık.

Merhaba işlem ne kadar sürüyor vede maddi olarak ne kadar gidiyor
Bizim tedaviye başlamamız icin iki ay süre vermişti ekimde başlayalım bu sürede sigarayı bırakın demişti. Bugün doktorla görüştüm tedaviyi bu aya alacağız bu ay sonunda adetimle gidecegim. İgnelere başlayacağız sonraki süreç kişiden kişiye değişiyor maddi olarak bahçeci tüp Bebek merkezi nde 10 bine yakın bir fiyat verdiler ilaçlar hariç ilaçlar da dozuna göre 3- 5 bin arası değişiyormus . Yani en az 15 bin gidiyor dondurma rahim dinlendirme gibi ihtimaller var bunlarla fiyat artıyor bı 20bini gözden çıkarmak lazim

Sizdeki problm neydi? Tabi sakncasi yoksa..bnm de ihtimallerm icersnde de burasi o yuzden..baska nereleri inceleyebldnz?
Eşimin sperm sayısı az buna ek olarak birde kromozom bozukluğu var. Yani normal şartlarda imkansiz. Klinik olarak Diğer seçeneklerde Gürgan klinik, anatolia da Dr hakan yaralı vardı. Ama benim içime birtek burası sindi. Dünyada ki en iyi 3 tüp bebek merkezinden birisi bahçeci. Labaratuvar olarak da son teknoloji. İçim rahat bir şekilde gidiyorum Dr umda çok ilgili moral destek veren insanı rahatlatan bir Dr.

Tahlilleri istersen merkezde yapıyorlar ek ücret alarak. Yada istersen devlet Hastanesi'nde yaptırıp sonuçları gosterebilirsiniz zaten randevu alıyorsun bekleme süren 5 10 dk ama büyük bir yer olduğu için sıkıntı olmuyor

Benden hsg istemedi henüz . İnşallah rabbim cabamizi boşa cikarmasin hepimiz iyi haberler alalim

Selen hanm mi berfu hanm mi szn?

Bir de histeroskopi oldu mu? Onun fiyatini blyor msnz? Sz dger yerlerle gorustunuz mu?

Canim merhaba ne yaptin berfu hocayla görüştün mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…