Merhaba işlem ne kadar sürüyor vede maddi olarak ne kadar gidiyorMerhaba herkese. Bu Perşembe gününe bahçeci den prof.dr berfu demir e ilk randevumuzu aldik bakalım. Nasıl bir süreç bizi bekliyor hiçbir fikrim yok aylar süren araştırmalarım sonucu buraya karar verdik gerisi takdir i ilahi. Rabbim isteyen dileyen herkese evlatlarımızı kucağımıza alabilmeyi hayırlısıyla nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasin. Benim gibi bu sürece yeni başlayan yada başlamış kimler var yorumlarınıza düşüncelerinize tecrubelerinize ve duaniza çok ihtiyacım var . İlk tüp bebek deneyimimiz olucak inşallah hayırlı haberler alırız
Sizdeki problm neydi? Tabi sakncasi yoksa..bnm de ihtimallerm icersnde de burasi o yuzden..baska nereleri inceleyebldnz?Merhaba herkese. Bu Perşembe gününe bahçeci den prof.dr berfu demir e ilk randevumuzu aldik bakalım. Nasıl bir süreç bizi bekliyor hiçbir fikrim yok aylar süren araştırmalarım sonucu buraya karar verdik gerisi takdir i ilahi. Rabbim isteyen dileyen herkese evlatlarımızı kucağımıza alabilmeyi hayırlısıyla nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasin. Benim gibi bu sürece yeni başlayan yada başlamış kimler var yorumlarınıza düşüncelerinize tecrubelerinize ve duaniza çok ihtiyacım var . İlk tüp bebek deneyimimiz olucak inşallah hayırlı haberler alırız
Merhaba ben de Berfu hocanın hastasıyım.Ekim ayında tüp bebek tedavimizi başlatacağız.Salı günü hsg çektireceğim ve onun sonucuna göre tedavi süreci başlayacak.Hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah.Merhaba herkese. Bu Perşembe gününe bahçeci den prof.dr berfu demir e ilk randevumuzu aldik bakalım. Nasıl bir süreç bizi bekliyor hiçbir fikrim yok aylar süren araştırmalarım sonucu buraya karar verdik gerisi takdir i ilahi. Rabbim isteyen dileyen herkese evlatlarımızı kucağımıza alabilmeyi hayırlısıyla nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasin. Benim gibi bu sürece yeni başlayan yada başlamış kimler var yorumlarınıza düşüncelerinize tecrubelerinize ve duaniza çok ihtiyacım var . İlk tüp bebek deneyimimiz olucak inşallah hayırlı haberler alırız
Merhaba,Bahçeci'ye 3 sefer gittik.2 sefer gittiğimizde hafta içiydi ve sadece eşimle ben vardık.Başka kimse yoktu.Geçen haftalarda gittiğimizde ise kalabalıktı ama şöyle söyleyeyim toplamda 7 çift vardı.Sırası gelen hemen alındı.Kalabalık gelince hep böyle mi dedik sadece Pazartesi ve Cuma günleri bu şekilde oluyor dediler.Açıkçası yoğun olsa bile süreç hızlı ilerledi.Basık kalabalık bir ortam da olmadığı için rahatsızlık duymadık.Bu tahlillerin hepsi direk merkezde yapiliyor degil mi?? Bende Berfu Hoca ve Gogsen hoca arasinda kaldim hastane cok kalabalik gbi yorunlar okudum merkezde nasil wsim daha yeni koronayi atlattitedavi baya ertelenecek gibi ama bbilgiverirs3n sevinirim
Bizim tedaviye başlamamız icin iki ay süre vermişti ekimde başlayalım bu sürede sigarayı bırakın demişti. Bugün doktorla görüştüm tedaviyi bu aya alacağız bu ay sonunda adetimle gidecegim. İgnelere başlayacağız sonraki süreç kişiden kişiye değişiyor maddi olarak bahçeci tüp Bebek merkezi nde 10 bine yakın bir fiyat verdiler ilaçlar hariç ilaçlar da dozuna göre 3- 5 bin arası değişiyormus . Yani en az 15 bin gidiyor dondurma rahim dinlendirme gibi ihtimaller var bunlarla fiyat artıyor bı 20bini gözden çıkarmak lazimMerhaba işlem ne kadar sürüyor vede maddi olarak ne kadar gidiyor
Eşimin sperm sayısı az buna ek olarak birde kromozom bozukluğu var. Yani normal şartlarda imkansiz. Klinik olarak Diğer seçeneklerde Gürgan klinik, anatolia da Dr hakan yaralı vardı. Ama benim içime birtek burası sindi. Dünyada ki en iyi 3 tüp bebek merkezinden birisi bahçeci. Labaratuvar olarak da son teknoloji. İçim rahat bir şekilde gidiyorum Dr umda çok ilgili moral destek veren insanı rahatlatan bir Dr.Sizdeki problm neydi? Tabi sakncasi yoksa..bnm de ihtimallerm icersnde de burasi o yuzden..baska nereleri inceleyebldnz?
Tahlilleri istersen merkezde yapıyorlar ek ücret alarak. Yada istersen devlet Hastanesi'nde yaptırıp sonuçları gosterebilirsiniz zaten randevu alıyorsun bekleme süren 5 10 dk ama büyük bir yer olduğu için sıkıntı olmuyorBu tahlillerin hepsi direk merkezde yapiliyor degil mi?? Bende Berfu Hoca ve Gogsen hoca arasinda kaldim hastane cok kalabalik gbi yorunlar okudum merkezde nasil wsim daha yeni koronayi atlattitedavi baya ertelenecek gibi ama bbilgiverirs3n sevinirim
Benden hsg istemedi henüz . İnşallah rabbim cabamizi boşa cikarmasin hepimiz iyi haberler alalimMerhaba ben de Berfu hocanın hastasıyım.Ekim ayında tüp bebek tedavimizi başlatacağız.Salı günü hsg çektireceğim ve onun sonucuna göre tedavi süreci başlayacak.Hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah.
Selen hanm mi berfu hanm mi szn?Eşimin sperm sayısı az buna ek olarak birde kromozom bozukluğu var. Yani normal şartlarda imkansiz. Klinik olarak Diğer seçeneklerde Gürgan klinik, anatolia da Dr hakan yaralı vardı. Ama benim içime birtek burası sindi. Dünyada ki en iyi 3 tüp bebek merkezinden birisi bahçeci. Labaratuvar olarak da son teknoloji. İçim rahat bir şekilde gidiyorum Dr umda çok ilgili moral destek veren insanı rahatlatan bir Dr.
Bir de histeroskopi oldu mu? Onun fiyatini blyor msnz? Sz dger yerlerle gorustunuz mu?Eşimin sperm sayısı az buna ek olarak birde kromozom bozukluğu var. Yani normal şartlarda imkansiz. Klinik olarak Diğer seçeneklerde Gürgan klinik, anatolia da Dr hakan yaralı vardı. Ama benim içime birtek burası sindi. Dünyada ki en iyi 3 tüp bebek merkezinden birisi bahçeci. Labaratuvar olarak da son teknoloji. İçim rahat bir şekilde gidiyorum Dr umda çok ilgili moral destek veren insanı rahatlatan bir Dr.
İnşallah canım hepimizin kucağı bebislerimizle dolsunİnsh hayırlısı ile tutar emeklerinizin karşılığını alırsınız
Berfu demirSelen hanm mi berfu hanm mi szn?
Onu bilmiyorum canim. Ben hiç görüşmeye gitmedim başka yerlerle sadece internetten araştırdım birde gidenlerin yorumlarıyla buraya karar verdimBir de histeroskopi oldu mu? Onun fiyatini blyor msnz? Sz dger yerlerle gorustunuz mu?
Hayirlisi buradir insallah szn icin..kolayliklar diliyorumOnu bilmiyorum canim. Ben hiç görüşmeye gitmedim başka yerlerle sadece internetten araştırdım birde gidenlerin yorumlarıyla buraya karar verdim
Canim merhaba ne yaptin berfu hocayla görüştün müMerhaba herkese. Bu Perşembe gününe bahçeci den prof.dr berfu demir e ilk randevumuzu aldik bakalım. Nasıl bir süreç bizi bekliyor hiçbir fikrim yok aylar süren araştırmalarım sonucu buraya karar verdik gerisi takdir i ilahi. Rabbim isteyen dileyen herkese evlatlarımızı kucağımıza alabilmeyi hayırlısıyla nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasin. Benim gibi bu sürece yeni başlayan yada başlamış kimler var yorumlarınıza düşüncelerinize tecrubelerinize ve duaniza çok ihtiyacım var . İlk tüp bebek deneyimimiz olucak inşallah hayırlı haberler alırız
Evet canım iki hafta sonra adetimle başlayacağız tedaviye insallahCanim merhaba ne yaptin berfu hocayla görüştün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?