dr.berfu demir tüp bebek olacaklar gelin dertleşelim

Merhaba canim bemde 22 eylul de berfu hocada muayene oldum

İnşallah canım umutlarimiz boşa çıkmasın detaylı inceleme derken ne gibi testler istedi.

Şuan bahcecideyim kızlar dua edin şimdi kan verdim sonuçlara göre iğne başlayacağız sonucun çıkmasını bekliyorum sizde ne gelişmeler vae

Şuan bahcecideyim kızlar dua edin şimdi kan verdim sonuçlara göre iğne başlayacağız sonucun çıkmasını bekliyorum sizde ne gelişmeler vae
Ben istediği tahlilleri cuma günü yaptırdım sonuç ! hafta sonra çıkacak. Haftaya planlama yapacağız:) Hayırlı olsun. Sonuçlarınız güzel olsun inşallah:)

İnşallah canım umutlarimiz boşa çıkmasın detaylı inceleme derken ne gibi testler istedi.
Tahlillerimdeki en ufak ayrıntıyı bile es geçmedi. Olabilecek en doğru yöntemi nedenleri ile birlikte çok güzel açıkladı. Bana en doğruyu yaptığı konusunda çok güven verdi.

Ben istediği tahlilleri cuma günü yaptırdım sonuç ! hafta sonra çıkacak. Haftaya planlama yapacağız:) Hayırlı olsun. Sonuçlarınız güzel olsun inşallah:)
Teşekkür ederim canm inşallah seninde güzel sonuclar alirsin. Rabbim dileyen isteyen hakeden herkese hayırlısıyla tattdirsin bu duyguyu güzel haberlerimizi alalimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…