- 4 Haziran 2020
- 267
- 106
- 23
- 33
Merhaba canim bemde 22 eylul de berfu hocada muayene oldumMerhabalar
Ben de 22 Eylülde Berfu hanıma gittim. Herkes gibi benim de farklı bir hikayem var. Bakalım hayırlısı ile inşallah hepbirlikte güzel sonuçlar alırız. Çok detaylı bir inceleme yapması ve herseyi tek tek değerlendirmesi, güven vermesi bana çok iyi geldi. İnşallah sonu da çok hayırlı olur. :)
Belki karşılaşmışızdır. saat 17.00 da ordaydım ben :)Merhaba canim bemde 22 eylul de berfu hocada muayene oldum
Aynem o saatlerde de oradaydim :) senin nasil gecti görüşmenBelki karşılaşmışızdır. saat 17.00 da ordaydım ben :)
Ben kendisini çok samimi ve kararlı buldum. Olurları ve olmazları detaylı bir şekilde anlattı. Yanımda oturan Eşli olan senmiydin yoksa :)Aynem o saatlerde de oradaydim :) senin nasil gecti görüşmen
Tarif etsene biraz :)Ben kendisini çok samimi ve kararlı buldum. Olurları ve olmazları detaylı bir şekilde anlattı. Yanımda oturan Eşli olan senmiydin yoksa :)
İnşallah canım umutlarimiz boşa çıkmasınMerhabalar
Ben de 22 Eylülde Berfu hanıma gittim. Herkes gibi benim de farklı bir hikayem var. Bakalım hayırlısı ile inşallah hepbirlikte güzel sonuçlar alırız. Çok detaylı bir inceleme yapması ve herseyi tek tek değerlendirmesi, güven vermesi bana çok iyi geldi. İnşallah sonu da çok hayırlı olur. :)
Güzel haberlerini bekliyirm canim. Endişe etme herşey güzel olacak Allahin izniyleŞuan bahcecideyim kızlar dua edin şimdi kan verdim sonuçlara göre iğne başlayacağız sonucun çıkmasını bekliyorum sizde ne gelişmeler vae
Bende haftaya basliyorim canim orada tedaviyeŞuan bahcecideyim kızlar dua edin şimdi kan verdim sonuçlara göre iğne başlayacağız sonucun çıkmasını bekliyorum sizde ne gelişmeler vae
Saat 17 civarında zaten giriş banko karşısında 1 çift bir de ben vardım:)Tarif etsene biraz :)
Ben istediği tahlilleri cuma günü yaptırdım sonuç ! hafta sonra çıkacak. Haftaya planlama yapacağız:) Hayırlı olsun. Sonuçlarınız güzel olsun inşallah:)Şuan bahcecideyim kızlar dua edin şimdi kan verdim sonuçlara göre iğne başlayacağız sonucun çıkmasını bekliyorum sizde ne gelişmeler vae
Aynen canim :) 2 hafta sonra tekrar gidocem ben tedaviye baslamayaSaat 17 civarında zaten giriş banko karşısında 1 çift bir de ben vardım:)
Tahlillerimdeki en ufak ayrıntıyı bile es geçmedi. Olabilecek en doğru yöntemi nedenleri ile birlikte çok güzel açıkladı. Bana en doğruyu yaptığı konusunda çok güven verdi.İnşallah canım umutlarimiz boşa çıkmasındetaylı inceleme derken ne gibi testler istedi.
Ben elinizdeki hastane dosyasını görünce ilgimi çekmişti. O hastanenin bulunduğu şehirde 5 yıl yaşadım:)Aynen canim :) 2 hafta sonra tekrar gidocem ben tedaviye baslamaya
Bakalim hayırlısı umarim son ankara maceramiz olur :)Ben elinizdeki hastane dosyasını görünce ilgimi çekmişti. O hastanenin bulunduğu şehirde 5 yıl yaşadım:)
Teşekkür ederim canm inşallah çok güzel olsun herşeyGüzel haberlerini bekliyirm canim. Endişe etme herşey güzel olacak Allahin izniyle
Hakkında hayırlısı olsun canm inşallah. Bebislerimize kavusalimBende haftaya basliyorim canim orada tedaviye
Hakkında hayırlısı olsun canm inşallah. Bebislerimize kavusalimBende haftaya basliyorim canim orada tedaviye
Teşekkür ederim canm inşallah seninde güzel sonuclar alirsin. Rabbim dileyen isteyen hakeden herkese hayırlısıyla tattdirsin bu duyguyuBen istediği tahlilleri cuma günü yaptırdım sonuç ! hafta sonra çıkacak. Haftaya planlama yapacağız:) Hayırlı olsun. Sonuçlarınız güzel olsun inşallah:)
Insaallahh canım bende haftaya başlarım nasip olursaTeşekkür ederim canm inşallah çok güzel olsun herşeyheyecanlı sürecimiz başladı bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?