dr.berfu demir tüp bebek olacaklar gelin dertleşelim

Dün berfu hanım aradı ve incelemeye giden tek embriyomuzun sağlıksız olduğunu transfer yapamayacağını söyledi tekrar deneyelim dedi.
Yıkıldık tabiki okadar umutlar emekler yerle bir oldu. Bunu bizi yanına çağırmadan belgeler göstermeden telefon da söylemiş olmasi da soru işaretleri oluşturdu. Tekrar para kazanmak için mi böyle birşey oldu ticarete mi dokmusler işi artık emin değilim.

Kac yaşındasınız kac yumurta toplandı nasil ilerledirler

Neye göre sağlıksızmış?Neden bir belge sunmuyorlar?Çok garip olmuş bu durum

Kac yaşındasınız kac yumurta toplandı nasil ilerledirler
24 yaşındayım. 23 yumurta toplandı 11 i dollendi 3 güne kadar gitti 5.gune 1 embriyo kaldı oda genetik incelemeye gitti onun içinde ödeme yaptık tabi. Onun dışında ekstra bir tedavi yapılmadı . Eşimin kromozom bozukluğu var onu dikkate almadılar üroloji Dr da önemli birşey olmadığını söyledi ama embriyomuzda da aynı hastalık bulunmus

Nasıl göz ardı ederler anlamıyorum ya onca emek onca para,ürolog merkez bünyesinde mi?

Ayriyetten eşimin sperm sayısında az yumurta toplama günü örnek verdi gerek olursa ikinci kez örnek alicaz dediler. Ama gerek olmadığını yeterli sayıda sperm bulduklarını söylediler sevindik. Sonradan öğreniyoruz ki 2 3 adet canlı sperm varmış diğerleri cansizmis. Madem öyle neden ikinci örneği istemiyorsun niye riske atıyorsun. Çok ihmalkar davrandıklarını ciddiye almadıklarını düşünüyorum. Kromozom bozukluğuyla ilgili de ek bir önlem tedavi yapilmadi. Kolay bir süreçten gecmiyoruz maddi manevi insanı tüketen yıkan bı surec gerekli kadar ciddiye almadılar bence. Bugün eşimi arayıp transfer ücretini isterseniz iade etmeyelim ikinci denemenizde kullanalım diyorlar dalga geçerler gibi 20 bine yakın para ödedik tek olsun da varimiz yogumuz canımız feda olsun ama böyle de umarsız olmasinlar . Gerisi tabiki takdir i ilahi . İkinci deneme için de kararsız kaldik farklı bir merkeze mi gidelim diye salı günü randevu aldık tekrar berfu hanıma farklı tedavi yöntemleri uygularsa daha tedbirli ilerlerse ikinci denemeyi de orda yapabiliriz yada aklımızda anatolia tüp bebek merkezi var Dr Hakan Yarali. Çok kararsız bilmiyorum kafamız durdu artık . Biz ilk denemede bukadar yiprandik rabbim defalarca deneyen bebeğini kucağına almayanlara yardım etsin gerçekten çok zormuş.

23 te 1 bile kalmadı mi
Bence bu durum kesinlikle labratuvardan kaynaklı yaa inanmıyorum ben baska türlü

İşinize karışmak gibi olmasın bence yüz yüze görüşün ve sonra başka merkezle arzu ederseniz devam edin.Yüzünüze bakarak açıklama yapsınlar.Kolay değil elbette Allah’In ol demesiyle oluyor ama yani göz göre göre de olmaz bazı şeyler.Çok üzgünüm adınıza.Umarım bir sonraki denemeniz unutturur hepsini

Haklisin canim ben de yarin memorial ile görüşmeye gideceğim Aygül hocaya onunla ilgili hep guzel seyler duydum ama bakalım hayırlısı dogru merkezdir bu kez umarım..

benim bahceci labratuvarina embriyologlarina güvenim kalmadı...ha berfu hocaya birsey diyemem iyi bir dr ama icimde şüpheler var iken tekrar oraya gitmek istemiyorum.

Evet Dr Salih bey . İlgili uzun uzun anlattı konuştu ama kötü bı durum değil daha kötulerini gördüm sperm çıkarsa bı sorun olmaz dedi

Senin adına çok üzüldüm. Berfu hanımı hic sevmemistim tedavim boyunca ilgisizdi eşime iki kez örnek alacağız dediler bir kez aldilar direk gelin tese yapacağız dediler. Ornek verdi sonuç nasil dedik. Bakılıyor dediler ve apar topar teseye aldilar çok pişmanım. Sonuç olumsuz olunca berfu hoca aradi beni o kadar alakasiz ilgisiz konustu ki. Bir deger ver de konus ya anlat 3.denememdi yıprandık. Asla orda devam etmem. Genarta başlayacağım nasip olursa. Ve bahceciden hala ödeme alamadık.

Çok teşekkür ederim amin inşallah hapimizin yüzü gülsün dualarımız kabul olsun

Bende görüştükten sonra karar vereceğim benimde içime sinmiyor artik

Benim 6 da 1 kaldi 6.günü beklettiler negatif...sonra berfu hoca aradı aslında genetiği göndermek gerekirdi ama sayi cok az olduğu için yapmak gereksizdi dedi...sizin de 1 tane kalmış ama göndermişler

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. İnşallah güzel sonuçlar alirsiniz oradan bilgilendirin bizide

Benim 6 da 1 kaldi 6.günü beklettiler negatif...sonra berfu hoca aradı aslında genetiği göndermek gerekirdi ama sayi cok az olduğu için yapmak gereksizdi dedi...sizin de 1 tane kalmış ama göndermişler
Evet bizim genetiğe gideceği en başından beri belliydi sayı kaç olursa olsun gidecekti. Biz pek taraftar değildik 1 tane olduğu için direk transfer olsun dedik ama genetiğe gitmesi lazım dedi. Biz kötü sonucu alınca da bu şekilde transfer olsun dedik ama anormal sağlıksız transfer yapamam dedi bizimki de 6.gunu bekledi

Memorial a görüşmeye gittinmi canm nasıl gecti

Memorial a görüşmeye gittinmi canm nasıl gecti
Merhaba gittim ve Aygül hocanın ilgisinden cok mmenun kaldim canim.. önümüzdeki adetle tekrar görmek istedi beni godecegim kısmetse de ocakta başlıyoruz Aygül hoca.ile..

5 6 Vitamin verdi basladim..Berfu hocanın aksine yaşımın daha genç ve çocuk için geç olmadığını söyledi.. Bana hep zor ve ileri yas vakalar gelir ve sen onların arasında gençsin dedi moralimi yükseltti
.

Canım selam ben de bahçecide Selen hocada tedaviye başladım sen hangi iğneyi kullandın acaba ? Bana gonal f 450 mg verdi ben 1 kutusunu 500e aldım eczanenin yerini biraz daha açık tarif eder misin rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…