dr.berfu demir tüp bebek olacaklar gelin dertleşelim

Embriyo dondurma 2.200 rahim dinlendirme 1500 liraymış.. siz ne kadar verdiniz
O fiyatlar neden böyle farklı onu bende anlamadım inanın. yani bizim anladığımız eşimle rahim dinlendirirken embriyo dondurmak için 1500 tl verilecek. kalan embriyoları dondurmak istersek 2200 tl verilecek. biz mi yanlış anladık acaba şu an kafamda deli sorular yeniden

Kesinlikle haklısın. hoşgeldiniz derken bile para veriyoruz maalesef
Imkan var çok şükür. Iste ya olmayanlar Napsin onlar için çok üzülüyorum devlete bile gidemeyen insanlar vardir eminim. Ne diyelim çok zor bi durum.

Dondurma işlemi aynı anda yapılıyor zaten... Yani transfer edilen bir iki taneyi dondururken diğerleri dışarda bekleyemezki. Çok saçma geldi banada. Centrumda dondurma ücreti 700 lira. Rahim dinlendirme ücreti diye de birşey yok. Ama dr ilgisizliğinden orda ikinciyi denemek istemiyorum. Bende gidince bunu soracağım

Imkan var çok şükür. Iste ya olmayanlar Napsin onlar için çok üzülüyorum devlete bile gidemeyen insanlar vardir eminim. Ne diyelim çok zor bi durum.
Aynen öyle maalesef. Halimize bin şükür rabbim kapı açıyor gidebiliyoruz. İmkanı olmayanlara da yardım etsin rabbim aratmasın inşallah

Rahim dinlendirme ücreti dedikleri bekleme süresi boyunca dondurulan embriyo için alınıyor. Ayriyetten embriyo dondurma farklı birşey. Ücreti ayrı oyuzden örn 3 embriyon var 1 transfer edildi kalan 2 embriyoyu bir sonraki gebeliğe kadar donduruyor

Embriyo yu genetik incelemeye gönderen oldumu. 11 embriyodan sadece 1 tanesi 5.gune geldi 10 tanesi 3 .günden sonra gelismedi. Kalan 1 embriyomu 6.gune kadar beklettik ve genetik incelemeye yolladık sonuç bekliyoruz dua edin ne olur 5gune gelen embriyoların sağlıklı olma ihtimali yüksek oluyormuş

Başlığımızı yeni gördüm kizlar ayni başlığı ben de acmistim dun 6.gunundu ve kanda negatif gördüm idrarda da öyle zaten hiç bir şey hissetmiyordum cok üzgünüm..
Ocak ayında berfu hocamdan havuz yöntemi yaptırmak istediğimi söyleyeceğim ozamana kadar da yumurta kalitesini güçlendirecek vitamin varsa kullanmak istediğimi söyleyeceğim...Temmuz ayında 1 toplama daha yaptırmak istiyorum şansım 2 ye çıksın diye..insallah sizler pozitifi gorursunuz

Canım inşaallah sağlıklı gelir transferini olursun ve pozitifi görürsün insaallahh

İnşallah o bir tane güzel haberler verir size,merkezden aradıklarında neden gelişmediklerine dair bir şey dediler mi?Yani 3.gün aradıklarında iyi gidiyor vs mi dediler?

İnşallah o bir tane güzel haberler verir size,merkezden aradıklarında neden gelişmediklerine dair bir şey dediler mi?Yani 3.gün aradıklarında iyi gidiyor vs mi dediler?
İnşallah tek duam bu 3. Gün aradıklarında 11 taneninde 3 .güne geldiğini söylediler 5. Günü bekleyeceğiz 11 i de gidebilir hiç gitmeyedebilir dediler. Zaten 3. Güne kadar annenin genleriyle gelisirmis 3gunden sonra kendi gelisirmis diye okudum ne kadar doğru bilmiyorum ama. 5 gün aradıklarında da 1 tane kaldığını diğerlerinin gelişiminin 3. Günde durduğunu soylediler ama dünya sağlık örgütünün verilerine göre 11/1 oranı normal dediler

Sizin eşinizde problem var mıydı?Umarım sebebi anlaşılır ve umarım hiç gerek kalmadan bile size tutunur

Ben simdi ne yapacağımızı hic bilmiyorum ayni merkezde mi devam etsem degistirsem mi

5 gume giden embriyo sayıları genelde az.mi merkezin bana mi öyle geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…