Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

geçmiş olsun Mlt44 nasıl gectı amelıyatın ?

Bugun dikişlerim alındı alçı degişti küçültüldü bu sırada gördüm tabi şişlikler var daha bi hafta olmadi güzel olmuş kemer vardi bende o yok ama alt taraf biraz geniş gibi geldi üzülüyorum bilmiyorum karışık biraz

Ben yaşadıklarımı buraya yazıyorum merak eden başka hastalar varsa okusunlar diye bende sürekli siteye giren okur ama yorum yapmazdım. Malum iki gündür aöf sınavları vardi bide bende çok dikkat etmedim sürekli gezdim ufak tefek işlerle ugrastim bugün sınavdayken pat diye alçım düştü. Tabi çok panik oldum çok korktum çıktım hastaneye gidiyordum malum bugun pazar yolda Dr Bilge beyi aradim ikinci alçı oldugu icin bışı olmaz hastaneye gerek yok dedi kendin yapıştır dedi şuan öyle yaptım akıllı uslu yatıyorum. Yarın muayene var yine bakalım ne olacak yazarım yine.

Canim sen ucret odedin mi

geçmiş olsun canım benım ya :) sen kurtuldun darısı basımıza artık.benımde burumda kemer var.yaklasık 6 7 yıldır yaptırmayı düşünüyorum ama cesaret edemiyordum 23 0cak ıcın sıra aldı bende.umarım korktuğum için vazgeçmem cok agrıyomu canın arkadaşım

daha önceden amelıyat olan arkadaşların resmlerını nasıl gorebılırızzz kıssslar güzel kısslarr yardım edın bıze

ccanım en uzun zamandır düşünüyordum ama bir türlü cesaret edemiyordum sonra bi anda dr gitmeye karar verdim pazartesi gittim cuma günü ameliyat oldum eger ameliyatı erteleseydjm bi daha cesaret edip olamazdı anneme bışı söylemedim Persembe günü onu tatile yolladım cuma günü ameliyata girdim. Anestezi uzmanı Narkoz vermeden önce dedi simdi kollarda bi uyusma olacak sonra bayılacaksın uyandığında burun kapalı olacak ağızdan nefes al dedi ben duygusala bagladim çıkmak istiyorum dedim uyumuşum:)) ameliyat bitmiş yukarı çıkarken asansör önünde arkadaşımın bana seslendirdiği hatirliyorum sonra servise aldilar hiç bi yerim agrimiyordu belki Narkoz etkisininden hissetmiyordum. Sadece halsizdim ilk 6 saat yemek içmek yasak zaten canım bışı istemedi sonra meyve suyu içtim ama zorla nefes yetmiyo o pipeten onu çekmeye ama yine agrim sızım yok kardeşim sürekli gözümde duran buz balonları degişti. O balonu bırakınca bilmiyorum neden sürekli gözümden yaş geliyordu belki gözüm çok hassas oldugu icin yaş geliyordu. 24 saat buz biraktilar sürekli. Benim en zorlandigim konu sırt üstü yatmak oldu belden rahatsızim ve mecbur sırt üstü yatiyorsun çok agridi tek agrım oydu oda benim skolyoz yüzünden. Sabah dr Fatih bey geldi çıkabilecegimizi söyledi serum, krem, agri kesici ve hapşırık için ilaç yazdi sonra yapmamak gereklerissöyledi sırt üstü yat Güneşe çıkma gözlük takma ağız açık hapşırık, yıkanma dedi . Ve çıkış islemleri yapıldı herşey normaldi tam çıkarken midem bulandı ve bayılmışım geri yukarı çıkardılar hemşire dedi ameliyattan sonra odanın içinde yürümedin mi dedi hayır dedim ondan olmuş tansiyon düşmüş kendime gelince çıktık geri eczaneden ilaçları aldık düzenli kullandim fakat krem alerji yapti çok kaşındırdı o yüzden biraktim. Ve sonra hep yattım işkence gibiydi benim için sırt agrisi dışında başka şikayetim yoktu ilk iki gün kan sızarak geldi. Ameliyat üç gün sonra hastaneye gittik bilge bey bakti ön tamponu aldi (acı hissetmedim) 3 gün sonra gel dedi eve geldim sonra aşırı bi göz batması oldu akşam devlet hastanesi göz polikilinige gittik krem ve Damla verdi ameliyatan sonra böyle seyler olabilirmiş. Kremi koyunca göz Bulanik oluyor biraz sinir bozucu. Daha sonra yani üç gün sonra tekrar gittik bilge bey yeni alçı yapti şişlik biraz indigi için küçültme yapılıyormuş sonra Dr Fatih bey dikişleri aldı çok korktum ama korktuğum kadar zor olmadi hatta hoca dedi koca ameliyatı göze almıştım küçük dikişten mi korkuyorsun. Her neyse 4 gün sonra tekrar gel dediler dün gittim tamponu alacak tabi bende korku hat safada. Bilge bey önce iki dikiş vardı onları aldi sonra içerde tamponun dikişi var onu kesecem hareket etme dedi kesti acı yok sonra cılız gibi bişiyle tamponu cekip

Mesaj yarım kaldı arkadaşım tapmon çıkarke, acı hissetmedim. Ameliyata karar vermişsen ol. Abartılan gibi bişi yok.

cok gecmıs olsun canım benım sekıl konsunda korkuyorum bende kemer var burnumda ama bu halınden daha kotu olur dıye korkuyorum bılge hoca başarılı bır hekım ama yıne de ınsan korkuyo yaa

Canım benim bugun son bantlar çıktı gören herkes begendi yüzüm benim aşırı şiş aynı sekilde burnumda benimde kemerli diye oldum bilge hocaya sadece kemeri almasını istedim oda öyle yapmış biraz ucuda toparlamış güzel gibi dedigim gibi şişlik geçerse belli olacak. Rast gitmesi önemli bu herşeyde böyle ben çok ehvamlı biriyim elimin kesigine bile bakamazken bıçak altına yattım. Bende senin gibi düşünüyordum ya güzel olmasa yakın bi arkadasım dedi ki ne kadar kötü olursa olsun şuan ki halinden iyi olacak kesinlikle dogru söylemişti bunun üzerine kesin karar verdim. Sende gercekten istiyorsan ol derim. Şuan kaş miniklerim yok üst dudagim sert bunların sebebi şişlik sanırım inşallah en kısa zamanda geçer diye umut ediyorum.

canmmm cok gecmıs olsun resım beklıyorummm bende ınsallah 23 ocaka olacağım.subat tatılı başlangıcında.15 gun tatıllımız var 2 hafta da rapor alacağım sanırım 1 ayda iyleşirim .. bi cesaret inşallah vazgeçmem :) benim de canm cokkkk tatlı bu nedenle korkuyorum.umarım bende olurum 23 ocakta ve pişman olmam.ama soyledıgım gıbı resım bekliyorum cnm bır mahsuru yoksa

Tatlim bende çalışıyorum 17 gün rapor verdi bilge bey daha bi hafta daha raporum var aslında şuan işe başlayacak durumdayım şişkinlikler var ama takılıyorum. Zaten ben tamponlar çıktı bantlı haliyle gezdim tozdum yani 15 günde toparlarsın. Resim için kusura bakma canım ya atamam.

KiZlar bende bilge beyle görüştüm 5 ocağa ameliyat günü aldim fakat bilge bey burnunu görünce estetik yapmama gerek yok zaten Cok güzel yüzüne uyumlu bi burnun var dedi aslinda herkes bu fikirde küçük fakat çok az bi kemik var burnunda çok hafif bi cikinti olmasına rağmen beni rahatsız ediyor miyane sirami beklerken beni gören hastalar burnun çok hoş yaptirma dedi acikcasi olmak istiyorum fakat bilge beyin yaptigi burunlari görmek istiyorum lütfen yardimci olur musunuz bana çok az vaktim kadi karar vermem gerekiyor resim atabilir mm siniz arkadaslat

Dün ameliyattan sonra ilk iş günümdü ameliyat oldugumu bilen arkadaşlar çok begendi bilmeyenler fark etmedi o kadar ki doğal olmuş zaten sadece kemeri aldırmıştım ama suan diyorum keşke biraz kücük bi burun mu isteseymişim bilmiyorum hala şiş o yüzden mi büyük görünüyor bilmiyorum ayrıca burnum sola dogru kaymış bunu üç kişiden duydum sinirlerim bozuluyor perşembe günü kntrol var bakalım ins dr bi msaj öneriri ve düzelir

slm arkadasımm bende aynı konuda yardım beklıyorum ısrarla resım ıstıyorum :) kıslarrrrrrrr bıze resım yollayınn :)duyun sesımızı :)

özelden yazdım tatlım sana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…