Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

Evet bende kendısıne kötü niyetlisin şöylesin böylesin barındıran cümleler kurmadım.Sorun şu kı neden müdahale ediyor olumsuz bi iletiye ona ne ki ?
Yardım mı etmek istiyor ,ki ediyorda soru sorana yardım bekleyene elinden geleni yapsın ama sanki bi markanın pazarlamacısı gibi her postu alıntı yapıp kendı fikrini söylemesin bu sayfa kendısıne ait değil. Ve bu sayfada matmazelin yaşadığı süreç değil
Bilge Türk Bilen hasta yorumları başlığın adı konuyu saptırıp farklı yerlere de sürüklemeyin yazı mı alıntı yapıp cevaplamazsan memnum olurum.Kımseye bi soru sormuyorum fikrini de danışmıyorum.Daha fazla uzamasın.Tekrar yeniliyorum ki benımle birlikte o dönem giden herkes şikayetçi ,bu gerçeği değiştirmez bir arkadaşımızın dediği gibi ekonomik zayıflık itiyor başka hiç bi sey değil.Beğenmiyorsun burnunu ve en minik olumlu yorum seni o doktora yönlendirmek için yetiyor.

alıntı yaptığımız için neden rahatsızlık duyuyorsun? ben hiç bir zaman bu sayfa benim gibi bir sahiplenmeye girmedim. sadece iyi niyetli bir şekilde insanlara yardım etmek için çabaladım. senin de olumsuz yorumuna müdahale etmedim ancak çok acımazsız yazdığını belirmek istemiştim. başka bir amacım yoktu. aynen bana karşı da çok acımasız yorumlar yapıyorsun. ben kimsenin pazarlamacısı falan da kesinlikle değilim! yazdıklarını okuyunca kendime o kadar çok kızdım ki iyi niyetimden dolayı aptalın teki olduğumu düşünmeye başladım. çünkü sizin gibi art niyetli insanlar her zaman iyi niyeti kötüye algılarlar. ben de uzatmak istemiyorum ve inanın o kadar soğudum ve iğrendim ki şuan itibariyle bu forumda olan üyeliğimi iptal ediyorum. bir daha da asla girip bakmayacağım. çok üzgünüm...

Son düzenleme:
kızlar kırmayalım birbirimizi lütfen..matmazelcim forumdan cıkmana da üzüldüm...herkes kişiselleştirmeden kendi yasadiklarını paylaşsın..niye birbirimizi üzüyor yada kırıyoruz yada kısılıyoruz...kişiselleştirmeden kendi yaşadıklarımızı anlatalım..kimimiz iyi seyler tecrübe etti kimimiz malesef kötü...bu süreci zor yaşayanlardanım...cok ağır süreclerdi nefessiz kalmak bile tek basına yeterli bi sürec. hele ki sonrasında memnun kalmasaydık tabiki moral bozulurdu...ama kendimiz karar veriyoruz daha onceki iletimde de deiğim gibi...kimse kimseyi kırmasın lütfenn...inşallah herkes için herşey güzel olsun...

Merhabalar ben resimleri göremiyorum yeni üye oldum ve bilge beye ameliyat olmayı dusunuyorum yaptıgı burunları merak edıyorum bu konuda bana yardımcı olabılırmısınız acaba?

senin burnun da düzelir inşallah canım. burun ameliyatının net sonucunu görmek için en az 6 ay beklemelisin. kaldı ki bir yıl sonra bile değişebiliyor. çok sabır gerektiren bir süreç.

beni ekleyebeilir misn matmazel foto gormek istyrm bene bilge beye burnum icin gitcemde taa ankaralardan

Kızlar merhaba bende uzun zamandır yazdıklarınızı takip ediyorum ve sizlere güvenerek bilge beyden muayene için randevu alıcam taa istanbuldan gidicem ama.Benim sorunum sürekli gidip gelme şansım yok ve muayeneden sonra ne zamana ameliyat için randevu verir merak ediyorum.Yardımcı olursanız sevinirim:)

Arkadaslar ben siteye ywni uye oldum bi yil once bilge muayne oldum bikac tanıdık ameliyat olmustu burada yazılanları da okud7m icim3 sindi ama foto goremiyrm bi türlü yardimci olrmusunuz

En sonunda sitedn iki kisinin burnuna bakabildim ama hayal kirikligina ugradim cunku hic begenmedim özellikle burun sirtini oyle doldurmuş ki doktor okdar barizki dolgu oldugu ağustosta ameliyat olucktim ama istemiyrm artik bnm burnm koti bi burun deil sadece ucu dusuk ve uzun duruyo yandan ama korktum oyuzden bilge byden vazgectm

Canım burun ucu konusunda gerçekten çok başarılı bilge bey aşırı kalkik burunlar yapmıyor fakat burun sırtı konusunda bende biraz memnuniyetsizlik yaşıyorum diyebilirim çünkü bende yeni ameliyat oldum ve burun sırtı iki kas aram çok sis özellikle sabah kalkinca aynı avatar gibi duruyorum gün içinde iniyor bazen sisler ve seviyorum burnumu ama genel olarak şiş duruyor gerçi doktor geçer diyor zamanla ama bakalım

kızlar yüksel toplu hakkında bilgisi olan var mı peki kbb sanırım olan var mı

Kuzenimin eşi yüksel topluya ameliyat olmuş burnunun eski halini bilmiyorum ama şu anki hali pekte küçük değil uzun ama şekilli bir burun o 7-8 sene olmuş ameliyat olalı ben bilerek fazla oynatmadım burnumla diyor yani burnu güzel de değil ama kötüde değil o yüzden pek bir yorum yapamıyorum doktorun estetik konusunda ki başarısı konusunda ama ben şahsen o doktora olmam ameliyat yaptığı burnu gördükten sonra

Merhaba bende uzun zamandır burun estetiğini araştırıyorum ama bir türlü karar veremedim. Riske atmaktan korkuyorum. İstanbul'da ,İzmir'de ,Malatya'da ya da Gaziantep'te olablirim. Benim biraz nefes alma sorunum var ve burnum eğri. İlk burayı okumaya başladığımda bilge bey dedim ama sizlerinde dediği gibi bir insanın her yaptığı mükemmel olmayabilir ben rica etsem olanların fotolarını görebilir miyim . mail adresim ipeek.kizil@gmail.com . Bunlar dışında iyidir diyeceğiniz doktorlar olursa yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…