- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.201
Evet bende kendısıne kötü niyetlisin şöylesin böylesin barındıran cümleler kurmadım.Sorun şu kı neden müdahale ediyor olumsuz bi iletiye ona ne ki ?
Yardım mı etmek istiyor ,ki ediyorda soru sorana yardım bekleyene elinden geleni yapsın ama sanki bi markanın pazarlamacısı gibi her postu alıntı yapıp kendı fikrini söylemesin bu sayfa kendısıne ait değil. Ve bu sayfada matmazelin yaşadığı süreç değil
Bilge Türk Bilen hasta yorumları başlığın adı konuyu saptırıp farklı yerlere de sürüklemeyin yazı mı alıntı yapıp cevaplamazsan memnum olurum.Kımseye bi soru sormuyorum fikrini de danışmıyorum.Daha fazla uzamasın.Tekrar yeniliyorum ki benımle birlikte o dönem giden herkes şikayetçi ,bu gerçeği değiştirmez bir arkadaşımızın dediği gibi ekonomik zayıflık itiyor başka hiç bi sey değil.Beğenmiyorsun burnunu ve en minik olumlu yorum seni o doktora yönlendirmek için yetiyor.
senin burnun da düzelir inşallah canım. burun ameliyatının net sonucunu görmek için en az 6 ay beklemelisin. kaldı ki bir yıl sonra bile değişebiliyor. çok sabır gerektiren bir süreç.
En sonunda sitedn iki kisinin burnuna bakabildim ama hayal kirikligina ugradim cunku hic begenmedim özellikle burun sirtini oyle doldurmuş ki doktor okdar barizki dolgu oldugu ağustosta ameliyat olucktim ama istemiyrm artik bnm burnm koti bi burun deil sadece ucu dusuk ve uzun duruyo yandan ama korktum oyuzden bilge byden vazgectm
kızlar yüksel toplu hakkında bilgisi olan var mı peki kbb sanırım olan var mı
Merhem nohut buyuklugunde sikip burun icine hizlica icine cekiyorsun. Serumu da 2saate bir enjektorle burun icine sıkıyosun.Tamponlar çıktıktan sonra melhemi ve serumu nasil kullandiniz? Serumu gunde kac defa sıkıyordunuz acaba?
Tahlillere aç karnina mi gidiliyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?