- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.221
kisiden kisiye degisiyo iyilesme suresi. Ama 1aya anca toplaniyosun.Kaç gün sonra ise gidebiliyorsunuz kizlar
Tesekkur ederim yanlis mi yapıyorum diye tereddut etmistim :)Merhem nohut buyuklugunde sikip burun icine hizlica icine cekiyorsun. Serumu da 2saate bir enjektorle burun icine sıkıyosun.
Malatya turgut ozal univ. Hastanesinde 815tlye yapiyor.kızlar bilge bey hangi şehirde bulunuyor birde ilk ameliyat için ortalama fiyatlar ne kadar o aradım bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirm
Yok canim doğruTesekkur ederim yanlis mi yapıyorum diye tereddut etmistim :)
kızlar bilge bey hangi şehirde bulunuyor birde ilk ameliyat için ortalama fiyatlar ne kadar o aradım bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirm
Yçok iyi olur inşallah canım2.ameliyatım benim kapalı teknikle oldu ilk ameliyatım açık teknikle oldu dikiş ve tampon yoktu açıkçası ben tampondan çok korkuyordum olmadığını duyunca asistan doktora iyi ki koymamışsınız demiştim dikişlerimde yoktu ama onda bir sıkıntı yok zaten onun dışında 2.alçıya gerek yoktu ama benim burnum çok şiştiği için Bilge bey ile ortak kararımızla tekrar alçı koyuldu...yalnız 2.ameliyatım daha sıkıntısız geçmesine rağmen şöyle düşünüyorum 1.ameliyat acemilik 2.ameliyat eziyet sanki daha fazla ağrım vardı ama Bilge beye böyle söylediğimde güldü ve sana öyle geliyor dedi:26:
geçmiş olsun Mlt44 nasıl gectı amelıyatın ?Bende cuma günü ameliyat oldum bugun pansuman için gittim sonucu merakla bekliyorum.
arkadaşımm bizlerede yardımcı olunn nutfennncanım benim asıl ben sana minnattarım çünkü bu ameliyata karar vermemde beni cesaretlendiren en önemli kişi sensin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?