Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

kızlar bilge bey hangi şehirde bulunuyor birde ilk ameliyat için ortalama fiyatlar ne kadar o aradım bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirm

kızlar bilge bey hangi şehirde bulunuyor birde ilk ameliyat için ortalama fiyatlar ne kadar o aradım bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirm

Malatyada üniversiteye bağlı araştırma hastanesinde bulunuyor şu an kendisi. 815 TL alıyor hastane nereden baksanız 1000 TLye maal oluyor.

15 Ağustosta Bilge Hocaya ameliyat oldum burundan. Bugün 11. Günüm. Ameliyatım gerçekten hiçbir zorluğu yok ağrı sızı sıfır. Ama o yüzünüzün ortasındaki alçı sabrınızı sınıyor sıcak da bir yandan sizi kaşındırıyor ama kaşıyamıyorsunuz tabi. Burnunuz değişiyor o kadar da olsun :) Ben hocama öyle illa bu burundan istiyorum diye gitmedim. Sadece burnumun üstündeki hafif kemik vardı o gitsin istedim gerisini kendisi söyledi zaten şunu da yaparım falan diye. Ne kadar küçülür dediğimde ona ameliyat sırasında ben karar veririm dedi zaten 6000 küsür ameliyat yapmış birine de kendinizi emanet edebiliyorsunuz. Ben aslında şu an düşünüyorum da kendimi hocama bıraktım kendi istediği kadar küçülttü. Alçım değişirken burnuma bakabildim gerçekten kötü bir görüntü çünkü burnunuz çok şiş ve ameliyattan yeni çıkmış oluyor :) Burnumu açar açmaz çok güzel olmuş yaa dedi. Tabi ben aynısını diyemedim ama bekliyorum şişlerimin inmesini burnum biraz buruna ancak o zaman benzeyecek doğal olarak. 16. Güne az kaldı sabırla bekliyorum :) Sorularınız olursa cevaplarım kızlar

Arkadaslar ameliyat hic de oyle anlatildigi kadar kolay degil...sonucta bir ameliyat...benim 1 yilim bitti ameliyat olali...sonuctan memnunmuyum ewt gayet de memnunum dogal bir burun oldu...hatta baska hastanedeki doktor bile estetik oldugunu anlamadi...ama zor bir surec....yuzum gozum mosmir oldu....5 gun wc ye bile annemin yarfoyla gittim...kisiye gore degisebilen durumlar bunlar...sonuctan cok memnunum ama cok sorununuz yoksa ufacik birseyse olmasam da boylede kendimi iyi hissediyorum diyorsaniz olmayin...oyle hasta lar gordumki orda ufacik seyleri sorun edip gelmisler. ..bilge hocaada konustum o da malesef boyle hasta larmz cok dedi...kendimizle barisik olalim...ama cidde psikolojinizi cok etkiliyorsa ve proporsiyon olarak da sorun ediyorsaniz elbette olmayi istemeniz en doğal durum...sonuctan cok memnunun ama bu acilari cekcemu bilsem olmazdim herhalde diye dusunuyorum....

merhaba kızlar bende yaklasık iki buçuk yıl önce oldum ameliyatı.bilge beyin yaptığı bütün burunlar bir birine benziyor.çirkin görünüyor demiyorum. her hastaya aynı burunu yapıyor ama kimi hastalara yakısıyor. malesef benim küçüçük yüzüme pek uymadı..söylemek istediğim asıl nokta su benim ameliyatı bilge beymi yaptı acaba.bilge beyin kendisi cok centilmen hastası ile cok ilgi. amaeliyat sonrası kontrolleri o yapıyor. ama bildiğim kadarıyla kendi adına yapılan bütün ameliyatlara o girmiyor bazı ameliyatları asistanları yapıyor kimseyede söylemiyorlar. ben asistan doktorların konusmasına tanık olmuştum ameliyat için gün almaya gittiğimde. bir bayanın kontrolünü yaptılar bayanı gönderdkten sonra asistan yanındaki arkadasına yanlız girdiğim ilk ameliyattı dedi.konusma tabii devam etti.sorun yasayan hasta yok denecek kadar az olunca pek umursamadım ameliyat hazırlıkları yaparken sureklli gittim geldim ( bu arada antepte yasıyordum )ilk ameliyata gittiğimde masadan kaldırdılar 1 ay sonraya gün verdiler bu süre içersinde tanıstığım bir bayanda aynı seyi söylemişti.özellikle ilk vaka ameliyatlarda doktorun kendisi olmuyo onun için ilk giren olmamaya özen gösterin.ben ilk vakaydımve muhtemelen o ameliyat sonrası basımdan ayrılmayan asistanı yaptı zaten davranışlarıyla kendini ele veriyordu hıyar. çok ilgiliydi benimle sürekli kontrole geliyordu baska kimse yokmuş gibi. hoca ameliyt sonrası kontrole geldiğinde hastaları şöyle göz ucuyla kontrol edip geçti bana sıra geldiğinde de aynı şeklilde baktı geçti ama o asistan hemen o ilk vakamız deyince bilge bey ha öylemi deyip tekrar bana doğrugeldi iyice kontrol etti ağrımı sızımı sordu sonra gayet basarılı dedi ve gitti.ya dedim ameliyatta bi komplikasyon gelişti ya da asistan yaptı ameliyatı ki doktor o yüzden ilgilendi.çıkmadan önce asistana sordum ikisinide kabul etmedi.... neyse canlarım cok konustum.... sonuç olarak ilk vaka olmamaya özen gösterin hatta özellikle belirtin.bana gelecek olursak herkes beğeniyor burnumu. bir kaç kişi dışında kimsede sormadı estetikmi diye. ben bir alışamadım oysa iki bucukyıldır birlikteyiz...sağlık acısından herhangi bir problem yasadım mı? evt burnumdan ck rahat nefes alamıyorum ve bunu arkadaslarımda söyluyor yine tıkandın diye. fotolarımı görmek isteyenlere face adresimi verebilirim oradan bakabilirsiniz...hoşçakalın... sevgiyle kalın....

Ben de ilk ameliyat olanim asistan bilge hocayla beraber girdik dedi zaten o kontrole geldi Bilge hocayi hic gormedim ta ki bi hafta sonra dikislerimi aldirmaya gidene kadar. Ve adam bana sana ne yaptik diye sordu. Hö dedim tamam cok fazla ameliyat yapiyorsun anliyorumda nasil yaptigin hastayi unutabilir insan? Ameliyat olali 20 gun oldu memnunum ama nasil boyle bi soru sorar anlamadim acikcasi.

Bilge Beye ameliyat olali tam 1 ay oldu. Dun kontrole gittim. Benim sadece burun ucum kemerliydi orda daralma yapilacak kucultulecekti. Fakat alcim ciktigi gunden beri burnum hala ayni buyuklukte hicbir degisiklik yok . Annem ve esim kuculdu daha da kuculecek dedikce ben hayir degisiklik yok diyor bir yandan da umarim ödem çoktur daralacaktir diye dua etmekteydim. Taki dun kontrole gidene kadar. Bilge Bey once resimlerime bakti sonra bana seni nefes icin mi ameliyat yaptik dedi ben de hayir goruntu icin diyince tekrar resme bakti ve cok bir fark olmamis dedi piskince gulerek. Odada kendi disinda 2 doktor daha vardi ve onlarda güldü. Acikcasi zaten bozuk olan moralim iyice bozuldu. Sonra durumu toparlamaya calisti iste kikirdagini dikisle daralttim 1.5 seneye sislerin tamamen iner gibi yuvarlak seyler soyledi. Zaten cogu arkadasima et aldirdim gibi seyler soyleyip yaninda keske estetikte olsamiydim diye sorup agiz ariyordum ameliyattan sonra ve coguda keske olsaymissin ikisi bi arada cikardi dedi yani hicbi fark yok. Ben bu kadar sikintiyi burnum ameliyatta acildi kapandi diye mi cektim acaba? Ustune bi de doktorlarin piskince gulmesini dinledim.

Asistanı yaptı yorumları bir hayli çok. Bilge Hoca burna şekli verip çıkıyor dikmeyi kapatmayı asistanları yapıyor ben böyle biliyorum. Kaldı ki zaten asistanın görevi de bu. Aksi halde ameliyatın tamamını asistanın yapması zaten yasadışı. Umarım böyle bir durum yoktur. Bana gelirsek 26. Günümdeyim makyajımı yapıp dışarı çıkabiliyorum ama burun ucum hala şiş onun da inmesini bekliyorum.

Bayanlar merhaba :) Bilge beyin son dönemde yaptığı ameliyatlar hastane şartları ve yaşanan süreç merak ediliyor anladığım kadarıyla. Bende Bilge neyi kadınlar klübü sayesinde buldum ve iyiki bulmuşum diyorum bu yüzdende sizlere yaşadığım herşeye en ince ayrıntısına kadar anlatıp fikir edinmenize yardımcı olmak istiyorum. Ben 18 yaşına geçtiğimiz Şubat ayında girdim ve burnumdan nefret ediyodum desem yeridir gibi bişey yani:) sürekli aileme gidelim olcam artık derken ha bu arada ben Elazığ'da yaşıyorum burda bi çok doktora gittim muayene oldum her neyse detayı geçiyorum burada Bilge beyi buldum ve ufak çaplı bi araştırmadan sonra Doğu Anadolu bölgesindeki en iyi doktorlardan biri oldugunu duydum. Ve artık muayeneye gittim çok ilgiliydi ben dinledi ve kendi görüşlerini de bildirerek ortak paydada buluştuk. Tahliller falan buraları geçiyorum vR nihayet ameliyat günü geldi ben çok heyecanlıydım hatta ağlıyodum giderken beni neşelendirmeye falan çalıştılar ameliyathane hiçde sandığım gibi bi yer değildi ve artık çıktım ameliyattan odaya geldiğimde yarı Baygın durumdaydım ağrı sızı kesinlikle hissetmedim ancak hastane çok kirliydi

Bi kaç hemşire dışında asistanlar ve hemşireler çok kaprisliydi crvap bile vermiyorlardı taki annem azarlayana kadar :) hastane berbat tekrar belirtiyorum ben 5 kişi ile aynı odada yattım tabi ki böyle olacağını bilmediğimiz için önceden bi önlem almadık özel oda için. Ilk günün gecesi iyiydim konuşuyodum ve yavaş yavaş morarıyodum :) tabi buz kompresi yapıldığı halde. Normal şartlarda ameliyatın ertesi günü taburcu olunur ancak benim bünyem zayıftı bayılmalar falan oldu iki gün kalmak zorunda kaldım çok zor bi geceydi nefes alamıyorum diğer hastalar var cam açamıyoruz çok kötüydü daraldım bunaldım neyse sabah oldu ve artık çıktım ertesi gün feri geldim burun ucundaki bez tambonlar için hiç bi acı olmadı.gün olarak tam hatırlamıyorum arkadaşlar silikon tamponun ne zaman çıktığını sonra alçı falan değişti ama 3. Günde değil şuan yanlış bişey söylemek istemiyorum günlerle ilgili. En çok merak konuşi silikon tampon çıkarken acı oldumu falan hatta ben yine ağlıyodum Bilge hoca sakinleştirdi :) zerre acıma yok hafif bi sızı var oda 2 saniye sürüyo bişey değil 2 Temmuz'da ameliyat oldum 3 aydır yani ve burnumu çok begeniyo herkes doğal bi burnum var. Bende çok beğeniyorum arkadaşlar birazda rast gitmesi gerektiğine inanıyorum. Doktorda çok önemli tabi ki ama bu faktörlerin hepsi birleşince çok daha iyi olur sanki :) yemek falan tabi ki yemek zor sadece sıvı gıdalar bakım çok önemli. En kötüsü duş alamamak ama biraz sabır. Ben size Bilge beyin çok rahatlıkla önerebilirim. Şuan aklıma gelenler bunlar unuttuğun bişey varsa sorabilirsiniz umarım faydalı olur yardımcı olmayı çok isterdim hoşçakalın :)

Arkadaşlar 2010 yılında bilge beye ameliyat olmuştum karakter olarak müthiş bir insan gerçekten, fakat maalesef burnumun bir tarafında kıkırdak çökmesi var, gerçi sağlık sorununa neden olmadığı sürece bir daha asla burun ameliyatı olmak istemiyorum, çok zor bir ameliyat, 4 sene önce sigorta karşılıyordu, ben bedavaya olmuştum, fakat şimdi 750 civarı alıyorlarmış

Y

Merhaba,
Bilge beye burnumun fotograflarini yollayip, randevu ayarlayacagim mail adresinu bulamadim. Yazarsaniz sevinirim. Ayrica herkese toplam maliyeti maks 1000 tldir degil mi?
Simdiden temmuz ayi icin randevu alinqbilir mi? Yoksa 1 ay oncesinden randevu alsam yeterli olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…