- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.421
Cidden mi ben de bilge bey düşünüyorum. ..Benimdw sola kaymis duruyo:)
Darısı bizrCanım benim bugun son bantlar çıktı gören herkes begendi yüzüm benim aşırı şiş aynı sekilde burnumda benimde kemerli diye oldum bilge hocaya sadece kemeri almasını istedim oda öyle yapmış biraz ucuda toparlamış güzel gibi dedigim gibi şişlik geçerse belli olacak. Rast gitmesi önemli bu herşeyde böyle ben çok ehvamlı biriyim elimin kesigine bile bakamazken bıçak altına yattım. Bende senin gibi düşünüyordum ya güzel olmasa yakın bi arkadasım dedi ki ne kadar kötü olursa olsun şuan ki halinden iyi olacak kesinlikle dogru söylemişti bunun üzerine kesin karar verdim. Sende gercekten istiyorsan ol derim. Şuan kaş miniklerim yok üst dudagim sert bunların sebebi şişlik sanırım inşallah en kısa zamanda geçer diye umut ediyorum.
Bi kaç hemşire dışında asistanlar ve hemşireler çok kaprisliydi crvap bile vermiyorlardı taki annem azarlayana kadar :) hastane berbat tekrar belirtiyorum ben 5 kişi ile aynı odada yattım tabi ki böyle olacağını bilmediğimiz için önceden bi önlem almadık özel oda için. Ilk günün gecesi iyiydim konuşuyodum ve yavaş yavaş morarıyodum :) tabi buz kompresi yapıldığı halde. Normal şartlarda ameliyatın ertesi günü taburcu olunur ancak benim bünyem zayıftı bayılmalar falan oldu iki gün kalmak zorunda kaldım çok zor bi geceydi nefes alamıyorum diğer hastalar var cam açamıyoruz çok kötüydü daraldım bunaldım neyse sabah oldu ve artık çıktım ertesi gün feri geldim burun ucundaki bez tambonlar için hiç bi acı olmadı.gün olarak tam hatırlamıyorum arkadaşlar silikon tamponun ne zaman çıktığını sonra alçı falan değişti ama 3. Günde değil şuan yanlış bişey söylemek istemiyorum günlerle ilgili. En çok merak konuşi silikon tampon çıkarken acı oldumu falan hatta ben yine ağlıyodum Bilge hoca sakinleştirdi :) zerre acıma yok hafif bi sızı var oda 2 saniye sürüyo bişey değil 2 Temmuz'da ameliyat oldum 3 aydır yani ve burnumu çok begeniyo herkes doğal bi burnum var. Bende çok beğeniyorum arkadaşlar birazda rast gitmesi gerektiğine inanıyorum. Doktorda çok önemli tabi ki ama bu faktörlerin hepsi birleşince çok daha iyi olur sanki :) yemek falan tabi ki yemek zor sadece sıvı gıdalar bakım çok önemli. En kötüsü duş alamamak ama biraz sabır. Ben size Bilge beyin çok rahatlıkla önerebilirim. Şuan aklıma gelenler bunlar unuttuğun bişey varsa sorabilirsiniz umarım faydalı olur yardımcı olmayı çok isterdim hoşçakalın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?