Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

Biri ameliyat ucretini söyleyebilir mi lütfen :)[/QUOTE]
850 tl canım geçmiş olsun :)

Arkadaşlar ben 26 Mayıs'ta ameliyat oldum.Emekli sandığı olduğu için muayeneye para vermedim.Sadece ameliyat parası 815 tl ti ödedim.alçı ve tamponum çıktı.hala burnum çok şiş.bakalım nasıl olacak

ben de malatyada burun ameliyatı oldum, bilge hocanın yaptığı burunlar beğenmemek mümükün değil...
slm ben istnbla amelıyat oldum ikisefer bıçak altına yattım ama sonuç berbat ve saglık sorunları oldu lutfen bana yardımcı olurmusun bılge turk bılene yaptırmayı duşunuyorum

Peki diyelim ki ilk ameliyat sonrasi sorunlar oldu ve ikinci ameliyat gerekti tekrar mi ücret gerekiyor yoksa ikinci duzeltme ücretsiz mi kızlar biliyomusunz
25 mesaj olması gerekiyor resimleri göremiyorum beni takibe ALIN resim de kıyamıyorum kusura bakmayın​
25 mesaj olması gerekiyor resimleri göremiyorum beni takibe ALIN resim de kıyamıyorum kusura bakmayın​

Peki diyelim ki ilk ameliyat sonrasi sorunlar oldu ve ikinci ameliyat gerekti tekrar mi ücret gerekiyor yoksa ikinci duzeltme ücretsiz mi kızlar biliyomusunz
Bence eğer doktorun hatasıyla olan bişeyse ücretsizdir ama sizden kaynaklanan bişeyse atıyorum Burma dikkat etmeyip darbe aldıysanız bu tekrar Ücret ödmenizi gerektirebilir :/

Bilge bey bir arkadaşımın üniversiteden hocasıydı. İlk ondan duymuştum adını. Çok güzel burunlar yaptığını ve çok uygun fiyata yaptığını söylüyordu. Arkadaşım Bilge beye ameliyat olan birkaç kişinin fotoğrafını göstermişti ve gerçekten beğenmiştim ben de. Zamanım olsaydı hem fiyat hem de yaptığı burunlar açısından gidip ameliyat olmak isteyeceğim biriydi.

mrb arkadaşlar, bende sitede ve aranızda yeniyim.üye olmadan takip ediyodum yazıları ama artık bende bilge türk bilen hastası olarak aranızdayım. aslında tesadüf ama bi okadar da uzun bir araştırmadan sonra bende bilge beye ameliyat oldum.11.günüm alçı tampon duruyor.alçı yenilemede gördüm bi an burnumu ama kaş aram çok şişti. fazla bakamadım tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum izninizle. ameliyat olan arkadaşlar kaş arası şişliğim ne zaman normale döncektir acaba

Canm cok gecmis olsun. Ins istedigin sonucyu alırsın bende ameliyat olmak istiyorm ucret ne kadardi bana fiyat konusunda bilgi verir mısın

Canm cok gecmis olsun. Ins istedigin sonucyu alırsın bende ameliyat olmak istiyorm ucret ne kadardi bana fiyat konusunda bilgi verir mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…