- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.401
Biri ameliyat ucretini söyleyebilir mi lütfen :)[/QUOTE]: 19835471, member: 228250"]KoLoo ben de yaklaşık 15 gün önce bilge bey e ameliyat oldum.ilk görüşmede tahlil yapmıyor.yaklaşık 1 ay sonrasına ya da dha fazlasna gün veriyor.verdiği günden 1 gün önce bütün tahlilleri yaptırıyorsun
slm ben istnbla amelıyat oldum ikisefer bıçak altına yattım ama sonuç berbat ve saglık sorunları oldu lutfen bana yardımcı olurmusun bılge turk bılene yaptırmayı duşunuyorumben de malatyada burun ameliyatı oldum, bilge hocanın yaptığı burunlar beğenmemek mümükün değil...
25 mesaj olması gerekiyor resimleri göremiyorum beni takibe ALIN resim de kıyamıyorum kusura bakmayın
25 mesaj olması gerekiyor resimleri göremiyorum beni takibe ALIN resim de kıyamıyorum kusura bakmayın
Bence eğer doktorun hatasıyla olan bişeyse ücretsizdir ama sizden kaynaklanan bişeyse atıyorum Burma dikkat etmeyip darbe aldıysanız bu tekrar Ücret ödmenizi gerektirebilir :/Peki diyelim ki ilk ameliyat sonrasi sorunlar oldu ve ikinci ameliyat gerekti tekrar mi ücret gerekiyor yoksa ikinci duzeltme ücretsiz mi kızlar biliyomusunz
mrb arkadaşlar, bende sitede ve aranızda yeniyim.üye olmadan takip ediyodum yazıları ama artık bende bilge türk bilen hastası olarak aranızdayım. aslında tesadüf ama bi okadar da uzun bir araştırmadan sonra bende bilge beye ameliyat oldum.11.günüm alçı tampon duruyor.alçı yenilemede gördüm bi an burnumu ama kaş aram çok şişti. fazla bakamadımtecrübelerinizden yararlanmak istiyorum izninizle. ameliyat olan arkadaşlar kaş arası şişliğim ne zaman normale döncektir acaba
815 tlCanm cok gecmis olsun. Ins istedigin sonucyu alırsın bende ameliyat olmak istiyorm ucret ne kadardi bana fiyat konusunda bilgi verir mısın
Peki muane ucretleri toplam ne kadar biliyo musun canm rica etsem bilgin varsa soyler misin815 tl
Msj yazkızlar ben niye albümleri göremiyorum
HIDIR KILINÇ ILE ILGILI BILGI SAHIBI OLAN VAR MI. .Canm cok gecmis olsun. Ins istedigin sonucyu alırsın bende ameliyat olmak istiyorm ucret ne kadardi bana fiyat konusunda bilgi verir mısın
Cok korkuyorum size hayırlı olsun..Ole kolay bi ameliyat dgl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?