Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

Bilge Türk Bilen e kasımda ameliyat oluyorum ..cook heyecanlıyım. .acaba yüzüme yakisor mı ..nasıl bir burun olur ..hayal bile edemiyorum...

Arkadaşlar ben 3 ay önce burun ameliyatı oldum başka bir doktora, sadece kemerim alınsın istedim hatta düşük olan burun ucuma dokunmayın bile dedim yani cok oynansin istemiyordum, ameliyat oldum alçım çıkınca şok oldum burnum baya kücültülmüştü doktor ödemden dolayi öyle ödemler indikçe düzelir dedi. Zaman geçtikçe düzelme olmadı hal küçücük bunu üstüne kemer de belirdi doktor ona da ödem dedi tabi ben israrla kemer deyince kabul etti evet birazcik kemer kalmiş bir şey olmaz dedi gülerek. Kafayı yiyecegim aynaya bakamiyorum. Okullarda açılıyor bu yüzle okula da gitmek istemiyorum. Yüzuk gözlerim büyük doktor nerden kücük burun yakışır karari vermis anlamis degilim.
Revizyon düşünüyorum doktor arastirmasindayim baktim fiyatlar almis basini gidiyor 15 bin ödeyemem. Bilge bey i gördum bu forum da ona revizyon olan var mi burnumu büyütmek istiyorum bu mumkun mu bi de kac ayimin dolmasi lazim
bi kac doktorla görüştüm kim 6 ay kim 1 yil dedi kafam karıştı
lütfen biri bana yardim etsin kafayi yemek üzereyim

Canım bence git muayene ol bilge beye kendisi iyi ilgili bir doktor fakat ameliyat gününü 1 ay sonraya veriyor geçmiş olsun

Ben haftaya ameliyat olucam ama muayenede hastalarını gordum memnun olduklarını söylemişlerdi 2. Defa ameliyat olan da vardı aralarında
Çok tereddütteyim, s

Revizyon olduğu için çokk tereddütteyim canım ya acaba sen ona mı ameliyat oldun

Ben haftaya ameliyat olucam ama muayenede hastalarını gordum memnun olduklarını söylemişlerdi 2. Defa ameliyat olan da vardı aralarında
Ameliyat olduktan sonra süreci anlatabilir misin?
İnşallah ii ve sorunsuz geçer ameliyatın tabi ümit ederim sonucta gönlunce olur

850 diye biliyorum. ...hala çok heyecanlıyim..heran vazgececekmisim gibi geliyor. ...cok mu zor..sonuc kötü olur diye..

kızlar ben bilge beye ameliyat oldum 2 yıl oldu neredeyse fotolarımı görmek isteyen olursa sayfamda var tamemen doğal oluyor annemde yaptırdı biz çok memnunuz içiniz rahat olsun
slm bodrum90 :) bende yaklaşık 9 ay önce ameliyat oldum fakat burnumun bir tarafı hala şiş bir tarafı şiş biri değil bu beni rahatsız edıyo asımetrık bır gorunum olusuyo.şişler tam olarak ne zaman geçer ?sen de nasıl bir seyir izlemişti şişlerin gidişi..?

Sonunda bilge beye ameliyat oldum...Ağrı sızı olmadı hiç...Sonuç güzel...değiştim baya... Ameliyat ın tek zor yanı sonrasında burnu korumak....keşke daha önce olsaydım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…