- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.441
Canım bence git muayene ol bilge beye kendisi iyi ilgili bir doktor fakat ameliyat gününü 1 ay sonraya veriyor geçmiş olsunArkadaşlar ben 3 ay önce burun ameliyatı oldum başka bir doktora, sadece kemerim alınsın istedim hatta düşük olan burun ucuma dokunmayın bile dedim yani cok oynansin istemiyordum, ameliyat oldum alçım çıkınca şok oldum burnum baya kücültülmüştü doktor ödemden dolayi öyle ödemler indikçe düzelir dedi. Zaman geçtikçe düzelme olmadı hal küçücük bunu üstüne kemer de belirdi doktor ona da ödem dedi tabi ben israrla kemer deyince kabul etti evet birazcik kemer kalmiş bir şey olmaz dedi gülerek. Kafayı yiyecegim aynaya bakamiyorum. Okullarda açılıyor bu yüzle okula da gitmek istemiyorum. Yüzuk gözlerim büyük doktor nerden kücük burun yakışır karari vermis anlamis degilim.
Revizyon düşünüyorum doktor arastirmasindayim baktim fiyatlar almis basini gidiyor 15 bin ödeyemem. Bilge bey i gördum bu forum da ona revizyon olan var mi burnumu büyütmek istiyorum bu mumkun mu bi de kac ayimin dolmasi lazim
bi kac doktorla görüştüm kim 6 ay kim 1 yil dedi kafam karıştı
lütfen biri bana yardim etsin kafayi yemek üzereyim
Revizyon olduğu için çokk tereddütteyim canım ya acaba sen ona mı ameliyat oldunCanım bence git muayene ol bilge beye kendisi iyi ilgili bir doktor fakat ameliyat gününü 1 ay sonraya veriyor geçmiş olsun
Çok tereddütteyim, s
Revizyon olduğu için çokk tereddütteyim canım ya acaba sen ona mı ameliyat oldun
Ameliyat olduktan sonra süreci anlatabilir misin?Ben haftaya ameliyat olucam ama muayenede hastalarını gordum memnun olduklarını söylemişlerdi 2. Defa ameliyat olan da vardı aralarında
Tabiki anlatirim 7 ekimde benim ama yine de dusun derim araştırmaya devam et sen tesekkur ederimAmeliyat olduktan sonra süreci anlatabilir misin?
İnşallah ii ve sorunsuz geçer ameliyatın tabi ümit ederim sonucta gönlunce olur
Canim muane ucreti ve ameliyat ucreti ne kadar doktor soylemistir bilgi verir misin banaBilgilen e kasımda ameliyat oluyorum ..cook heyecanlıyım. .acaba yüzüme yakisor mı ..nasıl bir burun olur ..hayal bile edemiyorum...
850 diye biliyorum. ...hala çok heyecanlıyim..heran vazgececekmisim gibi geliyor. ...cok mu zor..sonuc kötü olur diye..
Hadi bakalım hayırlısı. ..hergün vazgeciyorum..ama cesaret etmeliyim eski burnumu ve yenisini koyucam..herkese fikir olsun..Canım bence hiç korkma ben de bu hafta olucam giriceksin biticek az biraz agri hissedicez o kadar o da geçer zaten
slm bodrum90 :) bende yaklaşık 9 ay önce ameliyat oldum fakat burnumun bir tarafı hala şişkızlar ben bilge beye ameliyat oldum 2 yıl oldu neredeyse fotolarımı görmek isteyen olursa sayfamda var tamemen doğal oluyor annemde yaptırdı biz çok memnunuz içiniz rahat olsun
Dr hıdırKılınç nasıl peki 10 aralık ameliyat günüm. Yardımcı olursanız sevinirim850 diye biliyorum. ...hala çok heyecanlıyim..heran vazgececekmisim gibi geliyor. ...cok mu zor..sonuc kötü olur diye..
Hangi hastanede şu an bilge beySonunda bilge beye ameliyat oldum...Ağrı sızı olmadı hiç...Sonuç güzel...değiştim baya... Ameliyat ın tek zor yanı sonrasında burnu korumak....keşke daha önce olsaydım.....
Dun sekreterine ulastim disarda ozel yeri var dedi. Ama bildigim kadariyla henuz acilmamis. Ulasamiyorum kendisine tam bir sanssizlik oldu benim icin iki ay icinde ameliyat olmayi dusunurken doktorun ayrildigini ogrendimHangi hastanede şu an bilge bey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?