- 15 Aralık 2015
- 19
- 1
- 6
- 32
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.481
Fiyati neydi peki toplam hastane masrafi ameliyt ucreti falan nekardi toplamiküçük bir burnum vardı zaten, sadece hafif kemeri vardı. şimdide kemerin çok az kısmı gitmiş, ucu hafif kaldırılsın dedeim. ucu aynen duruyor. boşuna o kadar eziyet, emek çektim.
Kucuk diye belki fazla ugrasmamistr ucunun kalkikligi ve kemer yerin belki zamnla duzelir cunki genellde bi sure sonra sekli olusuyo[/QU
inşallahhh dediğin gibi olur, çok çok üzülüyorum
Olur insallh canm merak etme cunku yorumlarda genelde sonradan sekillendigi yaziliyor. Peki hastane masrafiyla dahil toplam estetik ucretin neydi yazmamissin :) ?
Sgk li olmayana ne kadar ki peki bilgin var mı[/QUOTE][QUO="burcak-86, post: 44311751, member: 725650"]500 tl sgk lı olduğum için. yarı yarıya yani
Bilgim yok ama 2 katidir muhtemelen[/QUOTE]Sgk li olmayana ne kadar ki peki bilgin var mı
Burnun nasl cnm sekli hala ayni mi yoksa duzeliyor mu ?[/QUOTE]Bilgim yok ama 2 katidir muhtemelen
Her gun ucu daha da sisiyor, ameliyattan once ucu daha kucuktuBurn sekli hala ayni mi yoksa duzeliyor mu ?
Belki sistigi icin kalkikligi belli olmuyodur ama genelde ameliyat sonrasi siser daha sonra inmeye baslar senin ki neden ghergun biraz daha sisiyor ki. Ve kac gün oldu amliyat olali[/QUOTE]Her gun ucu daha da sisiyor, ameliyattan once ucu daha kucuktu
Belki sistigi icin kalkikligi belli olmuyodur ama genelde ameliyat sonrasi siser daha sonra inmeye baslar senin ki neden ghergun biraz daha sisiyor ki. Ve kac gün oldu amliyat olali
blacdown ne zaman amelıyat oldunuz resım koyabılır mısınız ben bu formda bılge turk bılenle ılgılı böyle bır yoruma rastlamadımBilge türk bilen yaptığı burunların doğallığını bozuyo herkese aynı burnu yapıyo siz istediğiniz kadar söyle yada böyle istiyorum diyin sonuç hep aynı bütğn burunları yandan daraltıp ucunu kaldırıp kemer kısmını oyuyo ucunu incecik yapıyo özellikle küçük bi burnunuz varsa bülent ersoy burnu gibi nokta kadar bırakıyo ben ameliyat oldum hiç memnun kalmadım yapay bi burun istemiyosanız kesinlikle ameliyat olmayın
Nerden görmez resimlerinizikızlar ben bilge beye ameliyat oldum 2 yıl oldu neredeyse fotolarımı görmek isteyen olursa sayfamda var tamemen doğal oluyor annemde yaptırdı biz çok memnunuz içiniz rahat olsun
ÖĞRENDİM 4000 TL OLMUŞ FİYATI, ÖZELE GEÇTİĞİ İÇİNArkadaşlar suan ki fiyati nedir bilge beyin. Ve ne kadar öncesinden randevu almak gerekir ben malatya disindayim 25 gün için oraya gidecem. Son durumu haber verirmisiniz ?
Aynen benim icin de çok büyük talihsizlik oldu. Ne kadar bi fiyatla başlar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?