Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

xxggpost: 44053097 .!.:
Dun sekreterine ulastim disarda ozel yeri var dedi. Ama bildigim kadariyla henuz acilmamis. Ulasamiyorum kendisine tam bir sanssizlik oldu benim icin iki ay icinde ameliyat olmayi dusunurken doktorun ayrildigini ogrendim
Aynen benim icin de çok büyük talihsizlik oldu. Ne kadar bi fiyatla başlar acaba

Aynen benim icin de çok büyük talihsizlik oldu. Ne kadar bi fiyatla başlar acaba

1500-2000 olur en az sanirim. Ozeller genelde o civarda yapiyor. Baska icime sinen bir doktor bulamazsam gozden cikaracagim mecburen ucreti. pazartesi yine arayacagim sekreterini Bilge beye ulasmaya calisicam bakalim, haber veririm sana :)

1500-2000 olur en az sanirim. Ozeller genelde o civarda yapiyor. Baska icime sinen bir doktor bulamazsam gozden cikaracagim mecburen ucreti. pazartesi yine arayacagim sekreterini Bilge beye ulasmaya calisicam bakalim, haber veririm sana :)
Çok teşekkür ederim. Daha fazla bi fiyatla karşılaşmayız inşallah:)

xxggxx bana yardmci olabilir misin lutfn malatyada da yasamiyorm ki arastirma imkann yok bilge bey özel yerini acmis ve hastaneden iki hafta once ayrilmis ama yeni yerini actigi yerin adini yada tel numarasini öğrenemedim bana verebilecegn bi isim yada telefn numarasi var mi ?

xxggxx bana yardmci olabilir misin lutfn malatyada da yasamiyorm ki arastirma imkann yok bilge bey özel yerini acmis ve hastaneden iki hafta once ayrilmis ama yeni yerini actigi yerin adini yada tel numarasini öğrenemedim bana verebilecegn bi isim yada telefn numarasi var mi
bilge beye ulaşmak isteyen herkese ben özelden yardımcı olabılırım

[QUOTx, post: 44079075, member: 722589"]Hastaneyi aradım bugün ama sekreterine bile ulaşamadım. Burada o kadar hastası var kaç kişiye özel mesaj attım biri de cevap vermedi ya hayrettt.[/QUOTE]
Canm ulasabildin mi bi haber aldin mi yeni actigi yerin ismiyle ilgili

[QUOTE="helen90, post: 20213095, member: 23168canım pazartesi ve cuma günü git diğer günler ameliyatta...Hıdır bey konusuna gelince Bilge bey bence daha başarılı daha doğal burunlar yapıyor ve hastalarıyla çok ilgileniyor ama karar senin...[/QUOTE]
Canm hidir beyin burun estetik fiyatini biliyo msun

Canm zafer bey nerde hangi hastanede ve onun belirledigi ucret ne bilgin vr mi ?

23 Kasım 2015 Ptesi Günü Malatya Müjde Hastanesi'nde Zafer Tezel'e ameliyat oldum. Malatya'da çok tanınmış bir doktor olduğu için O'nu tercih ettim. 5 hafta geçti. Burnumu görenler 'sen gerçekten ameliyat oldun mu, hiç bir farkı yok eskisinden' gibi söylemleriyle zaten hiç bir değişiklik olmayan burnuma üzüntümü, çektiğim o kadar çileyi, ameliyat korkusu ve sonrasında ki ağrılarımı hatırlattıkça lanet ediyorum. Keşke olmasaydım ya da daha çok araştırsaydım. Asla tavsiye etmiyorum. Malatya'da eczanemiz var, hep Zafer Hoca'yı tavsiye ederdik hastalara. Asla tavsiye etmiyorum. Malatya Devlet Hastanesi'nde KBB'ci bir hocaya göründüm. Pek bir şey alınmamış ki demesiyle bozulan moralin daha da altüst oldu. Allah'a havale ediyorum. Çok çok çok üzgünüm.

Oysaki olumlu yorumlar vardi cokca zafer bey hakkimda

küçük bir burnum vardı zaten, sadece hafif kemeri vardı. şimdide kemerin çoolsmı gitmiş, ucu hafif kaldırılsın dedeim. ucu aynen duruyor. boşuna o kadar eziyet, emek çektim.
Kucuk diye belki fazla ugrasmamistr ucunun kalkikligi ve kemer yerin belki zamnla duzelir cunki genellde bi sure sonra sekli olusuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…