- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.461
Sizde kendisine ulasabilecegimiz bir telefon numarasi var mi?Arkadaşlar Bilge Bey üniversiteden ayrılmış. Malatya da kendi özel merkezini açmış.
Aynen benim icin de çok büyük talihsizlik oldu. Ne kadar bi fiyatla başlar acabaxxggpost: 44053097 .!.:Dun sekreterine ulastim disarda ozel yeri var dedi. Ama bildigim kadariyla henuz acilmamis. Ulasamiyorum kendisine tam bir sanssizlik oldu benim icin iki ay icinde ameliyat olmayi dusunurken doktorun ayrildigini ogrendim
Aynen benim icin de çok büyük talihsizlik oldu. Ne kadar bi fiyatla başlar acaba
Çok teşekkür ederim. Daha fazla bi fiyatla karşılaşmayız inşallah:)1500-2000 olur en az sanirim. Ozeller genelde o civarda yapiyor. Baska icime sinen bir doktor bulamazsam gozden cikaracagim mecburen ucreti. pazartesi yine arayacagim sekreterini Bilge beye ulasmaya calisicam bakalim, haber veririm sana :)
Hastaneyi aradım bugün ama sekreterine bile ulaşamadım. Burada o kadar hastası var kaç kişiye özel mesaj attım biri de cevap vermedi ya hayrettt.Çok teşekkür ederim. Daha fazla bi fiyatla karşılaşmayız inşallah:)
bilge beye ulaşmak isteyen herkese ben özelden yardımcı olabılırımHastaneyi aradım bugün ama sekreterine bile ulaşamadım. Burada o kadar hastası var kaç kişiye özel mesaj attım biri de cevap vermedi ya hayrettt.
bilge beye ulaşmak isteyen herkese ben özelden yardımcı olabılırım
xxggxx bana yardmci olabilir misin lutfn malatyada da yasamiyorm ki arastirma imkann yok bilge bey özel yerini acmis ve hastaneden iki hafta once ayrilmis ama yeni yerini actigi yerin adini yada tel numarasini öğrenemedim bana verebilecegn bi isim yada telefn numarasi var mi ?
Canm zafer bey nerde hangi hastanede ve onun belirledigi ucret ne bilgin vr mi ?malatyalı arladaşlar........dr zafer tezel e burun ameliyatı olan var mı...yada nasıl bir doktor bilginiz var mıı....lütfen yazarsanız çok sevinirim....
herkes bilge beyden bahsediyor...ama ben plastik cerrahi eğitimi almış bir kbb cı tercih ediyorum....
o yüzden zafer tezeli araştırmaktayımm
lütfen bilginiz varsa yazarmısınız...ya da tanıdıklarınıza sorarsanız...çok minnettar kalırım.....noluuurr......benm bir ark. ve onun 2 akrabası ona ameliyat oldu..memnunlar...estetikte yapıyor...ama ben yine de bu sitede görmek isttiyorum...eğer varsa
arkadaşlar hıdır beyin hıdır kılınçın burun estetigi fiyatini bilen yazabilir miCanm zafer bey nerde hangi hastanede ve onun belirledigi ucret ne bilgin vr mi ?
Oysaki olumlu yorumlar vardi cokca zafer bey hakkimda23 Kasım 2015 Ptesi Günü Malatya Müjde Hastanesi'nde Zafer Tezel'e ameliyat oldum. Malatya'da çok tanınmış bir doktor olduğu için O'nu tercih ettim. 5 hafta geçti. Burnumu görenler 'sen gerçekten ameliyat oldun mu, hiç bir farkı yok eskisinden' gibi söylemleriyle zaten hiç bir değişiklik olmayan burnuma üzüntümü, çektiğim o kadar çileyi, ameliyat korkusu ve sonrasında ki ağrılarımı hatırlattıkça lanet ediyorum. Keşke olmasaydım ya da daha çok araştırsaydım. Asla tavsiye etmiyorum. Malatya'da eczanemiz var, hep Zafer Hoca'yı tavsiye ederdik hastalara. Asla tavsiye etmiyorum. Malatya Devlet Hastanesi'nde KBB'ci bir hocaya göründüm. Pek bir şey alınmamış ki demesiyle bozulan moralin daha da altüst oldu. Allah'a havale ediyorum. Çok çok çok üzgünüm.
Ben de o yorumlarla gittimOysaki olumlu yorumlar vardi cokca zafer bey hakkimda
Eski hali nasildi burnunun ve simdiBen de o yorumlarla gittimAllaha havale ediyorum
Peki eski hali nasildi burnunun simdi nasil oldu anlatr misinBen de o yorumlarla gittimAllaha havale ediyorum
küçük bir burnum vardı zaten, sadece hafif kemeri vardı. şimdide kemerin çok az kısmı gitmiş, ucu hafif kaldırılsın dedeim. ucu aynen duruyor. boşuna o kadar eziyet, emek çektim.Eski hali nasildi burnunun ve simdi
Peki eski hali nasildi burnunun simdi nasil oldu anlatr misin
Kucuk diye belki fazla ugrasmamistr ucunun kalkikligi ve kemer yerin belki zamnla duzelir cunki genellde bi sure sonra sekli olusuyoküçük bir burnum vardı zaten, sadece hafif kemeri vardı. şimdide kemerin çoolsmı gitmiş, ucu hafif kaldırılsın dedeim. ucu aynen duruyor. boşuna o kadar eziyet, emek çektim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?