Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

kızlar benim aklımda hiç malatya yoktu ama bilge beyle ilgili bu kadar okuyunca düşünmeye başladım. bir kişinin albümünü görebildim sadece onun da burnunun ucu çok yuvarlaktı kendisine çok yakışmış ama ben daha sivri bir burun istiyorum. hem yüzüme hem karakterime uygun olan bu yani öyle zenci burnu gibi basık olmasın. böyle bir burun yaptıran var mı bilge beye? ve 1 ay sonraya tarih veriyor demişsiniz benim gittiğim gibi olmam lazım. haziran sonu olmayı düşünüyorumn ve 1 ay önce malatyaya gelmem mümkün değil. yardımcı olun lütfen kızlar.

Son düzenleme:

canım telefon açarak hazirana rahatlıkla randevu alabilirsin. benim burnum da keşke biraz daha yuvarlak olsaymış diye düşünüyorum. ucu biraz sivri geliyor bana. yani kişinin eski orijinal burnuna göre değişiyor sonrasında nasıl olacağı.

canım albümün var mı senin? arkadaşlık isteği yolladım şimdi sana. benim burnumun çok yapılacak bir şeyi yok aslında ucu düşük sadece onu düzelttirmek istiyorum o yüzden ne kadar kötü yapabilir ki diye de düşünüyorum. ben 15 sene malatyada yaşadım daha sonra istanbul'a taşındık ve turgut özal'da baya bi tanıdığımız var o yüzden malatyada ameliyat olmak bana büyük rahatlık olur. ben iyi doktor yoktur diye düşünüp hiç değerlendirmemiştim. yazları her çekilde 1 haftalığına malatyaya gidiyorum zaten bunu da arada yaptırırım yani çok güzel olur benim için :)))

kabul ettim tatlım

kabul ettim tatlım

:S:S canım sen malatya'da oturmuyosun dimi? geleli 5 sene oldu ama malatya'da bu kadar güzel bi kız olsa hatırlardım mutlaka. estetik yaptırsan hayatının hatasını yaparmışsın. bunu düşünmene bile inanamıyorum şu anda. çok güzel yüzün var göçmen falansın heralde. şimdi nazar değdiricem

slm cnm bende bu ayın uçunde oldum ameliyatı.antepten gittim.haziranda olmak istiyorsan şimdiden al randevuyu. yaz döneminin randevuları şimdiden dolmaya başlamış diye duydum.ameliyattan 1 ay önce malatyaya gitmene gerek yok. ben tlfdan aldım randevuyu ve ameliyata kadar görmedim doktoru.dun alçım alındı.suanda bandajlı bandajlar cıktıktan sonra bir kaç foto ekleyeceğim görmek istiyorsan ekleyebilirsin.bende tam tersi yzme yakışmayacağını dşundğm için biraz yuvarlak istedim.alcıdayken cok sivri duruyordu.henuz cok şiş ama beğendim ben guzel olmuş.cok sivride değil öle zenci burnu gibi basık yuvarlakta değil cok kalkıkta değil.ama sunu unutma burun şeklide cok önemli.bana doktor yuvarlak bir burnun cıkması zor ama yapmaya calısacağım demişti.inş istediğin gibi sonuçlanır cnm.

ay kızlar sağolun ya hemen gününde cevap verdiniz hepiniz
şimdiden al diyosun yani canım ama ben doktor konusunda o kadar net değilim :S ay ne yapıcam ya annem bu aralar 1 günlüğüne gidicekmiş ben de takılsam mı peşinne doktor beyle de yüz yüze görüşmüş olurum :/ anladığım kadarıyla bilge bey çok anlayışlı ve hastasını gözeten bir doktor aslında işe ticaret olarak değil de bu şekilde bakan birisine kendini bırakmak çok mantıklı görünüyor. sen fotoğraf koyacak mısın canım seninkilere de bakarım.

ha bir de senin ameliyat sürecin nasıl geçti ne zaman geldin? kaç saat sürdü ameliyat? hastanede kaldın mı? vs vs

melek çok geçmiş olsun canım inşallah sen de istediğin gibi güzel bir burnuşa kavuşursun....

Yok canım ben samsunluyum samsunda yaşıyorum oraya gidip geldim bir maceraydı benim içinde ...ayyy çok tesekkür ederim iltifatların için :))

Kızlar ben bilge beyle konusup alt dudağıma da çok az miktarda yağ enjekte ettiricem sizce bir ücret alır mı ? alırsa ne kadar alır ?

gzzmd ben sana takılmıştım ama yok böyle bir şey diyorum gerçekten sen dudaklarına da dolgu düşünmüşsün. bence haline şükret elindekilerin kıymetini bil bırak da olmayanlar ağlasın sen boşuna strese giriyorsun. psikolojini toparla bence... profiline girip resimlerine bakanlar eminim bana hak vereceklerdir...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…