- Konu Sahibi EstetikEditor
-
masu senin ne kadar çok zamanın varmış ya bekle bekle zaman geçmez heyecandan! ben 1 ay sonrasına randevu almıştım ama sabırsızlıktan ölmüştüm resmen :) Allah sabır versin beklediğine umut ettiklerine değen bir ameliyat geçirirsin inşallah....
hiç sorma canım yaa hergün kafamda aynı şeyler yapacak bişey yok bekleyecez((
Çok şaşırcaksınız bana ama ordaki bir hatun sağolsun bilge hocayı beklerken bana sakın yaptırma ölüyorum 20 gün oldu hala şiş alçılıyım simdiki halim olsa yaptırmazdım falan dedi moralimi berbat etti neyseki kararımdan vazgeçmemiştim. Sonra başka biri vardı sizde mi bilge beye dedim evet dedi burnu sipsivri upuzuuuun bişeydi şok oldum. Sonra neyse bilge hocayla görüştüm ben senin yerinde olsam kesinlikle yaptırmazdım burnun sana çok yakışor dedi ben seni kızım gibi gördüm bana sorarsan yaptırma doğallığını bozarsın dedi biraz zor oldu ama beni kararımdan döndürdü .. ve sonuç olarak geri döndüm ve burnumu şuanda o kadar çok seviyorum kiiii ........ :)))) Beni kendimle barıştırdı resmen D: Resimlerimi albümde paylaşıcam kızlar bir süreliğinee :) ...
yaaa iyi olanları söyleyin bunları okudukca içim kararıyo...senin adına sevindim demekki vazgeçtiğine göre o kadarda kötü bi burnun yoktu
yaaa iyi olanları söyleyin bunları okudukca içim kararıyo...senin adına sevindim demekki vazgeçtiğine göre o kadarda kötü bi burnun yoktu
benim vazgeçme gibi bi şansım yok çünkü burnumun görüntüsü hiçte hoş değil..31 yaşındayım keşge diyorum bugüne kadar hiç beklemeseydim yıllar önce yaptırsaydım sonucu daha görmeden bunları söylüyorum ...bakalım
vaybee!gözlerime inanamıyorum! sen neler yazmışsın böyle? valla çok şaşırdım canım ya aynı zamanda da sevindim. bıçak altına yatmadan kendinle başırman harika bir olay :) seni çok kıskandım şimdi keşke ben de hiç ameliyat olmadan kendimi ve burnumu sevebilseydim. bilge bey bana bu ameliyatı yaptırmaman için hiç böyle konuşmamıştı. sadece düzgün çalışan bir organı açıp içinde oymama yaptırıyorsunuz. bu da pek tavsiye edilir değil demişti ama şekil açısından benim ameliyat olmam konusunda hemfikirdik. bir kaç resim koysana albüme merak ettim burnuşunu :) göğüs büyütme için yağ enjektesi olayına ne dedi sordun mu?
Canım benim hiç bir estetik ameliyata ihtiyacım olmadığını söyledi.... Albüm ekledim bakabilirsiniiizzzz :)))
benim vazgeçme gibi bi şansım yok çünkü burnumun görüntüsü hiçte hoş değil..31 yaşındayım keşge diyorum bugüne kadar hiç beklemeseydim yıllar önce yaptırsaydım sonucu daha görmeden bunları söylüyorum ...bakalım
Bende öyle düşünüyordum inan ....
Bana göre çok kötü bir burnum vardı ama bilge bey öyle düşünmedi ve gerçekten ordakileri falanda görünce vazgeçtim ama herkezinki farklı tabi albüme resim ekledim canım ordan bakıp kendinle karsılastırabilirsin aslında .. Çünkü gerçekten insan bir kere takınca takıyoor .
Bana göre çok kötü bir burnum vardı ama bilge bey öyle düşünmedi ve gerçekten ordakileri falanda görünce vazgeçtim ama herkezinki farklı tabi albüme resim ekledim canım ordan bakıp kendinle karsılastırabilirsin aslında .. Çünkü gerçekten insan bir kere takınca takıyoor .
gzzmd evet sen bayağı takmışsın kafayı! hatta dudakların da eğer kendininse kesin onları da yaptırmayı düşünürsün :) resimlere bakarken burnundan ziyade dudakların ben buradayım diye bas bas bağırıyordu...
kızlar benim aklımda hiç malatya yoktu ama bilge beyle ilgili bu kadar okuyunca düşünmeye başladım. bir kişinin albümünü görebildim sadece onun da burnunun ucu çok yuvarlaktı kendisine çok yakışmış ama ben daha sivri bir burun istiyorum. hem yüzüme hem karakterime uygun olan bu yani öyle zenci burnu gibi basık olmasın. böyle bir burun yaptıran var mı bilge beye? ve 1 ay sonraya tarih veriyor demişsiniz benim gittiğim gibi olmam lazım. haziran sonu olmayı düşünüyorumn ve 1 ay önce malatyaya gelmem mümkün değil. yardımcı olun lütfen kızlar.
gzzmd evet sen bayağı takmışsın kafayı! hatta dudakların da eğer kendininse kesin onları da yaptırmayı düşünürsün :) resimlere bakarken burnundan ziyade dudakların ben buradayım diye bas bas bağırıyordu...
Genelde herkes dudaklarımın ve gözlerimin dikkat çektiği için burnumu hiç farketmediklerini söylüyolardı ama ben takıyodum işte önden hiç bir sorunum yok bayılıyorum burnuma ama yandan cıkk ... Resimlerde daha düzgün çıkıyor sanırım .
canım albümün var mı senin? arkadaşlık isteği yolladım şimdi sana. benim burnumun çok yapılacak bir şeyi yok aslında ucu düşük sadece onu düzelttirmek istiyorum o yüzden ne kadar kötü yapabilir ki diye de düşünüyorum. ben 15 sene malatyada yaşadım daha sonra istanbul'a taşındık ve turgut özal'da baya bi tanıdığımız var o yüzden malatyada ameliyat olmak bana büyük rahatlık olur. ben iyi doktor yoktur diye düşünüp hiç değerlendirmemiştim. yazları her çekilde 1 haftalığına malatyaya gidiyorum zaten bunu da arada yaptırırım yani çok güzel olur benim için :)))
kabul ettim tatlım
Genelde herkes dudaklarımın ve gözlerimin dikkat çektiği için burnumu hiç farketmediklerini söylüyolardı ama ben takıyodum işte önden hiç bir sorunum yok bayılıyorum burnuma ama yandan cıkk ... Resimlerde daha düzgün çıkıyor sanırım .
canım ya senin için rahat olsun kesinlikle senin her halin gayet güzel maşallah nazar değmesin. hiç boşuna sağlam burnunu açtırıp da sonradan yok yamuldu yok çöktü aman nefesim daraldı gibi rahatsızlıklara sebep olma. ben eskisi gibi rahat nefes alamıyorum mesela...
kızlar benim aklımda hiç malatya yoktu ama bilge beyle ilgili bu kadar okuyunca düşünmeye başladım. bir kişinin albümünü görebildim sadece onun da burnunun ucu çok yuvarlaktı kendisine çok yakışmış ama ben daha sivri bir burun istiyorum. hem yüzüme hem karakterime uygun olan bu yani öyle zenci burnu gibi basık olmasın. böyle bir burun yaptıran var mı bilge beye? ve 1 ay sonraya tarih veriyor demişsiniz benim gittiğim gibi olmam lazım. haziran sonu olmayı düşünüyorumn ve 1 ay önce malatyaya gelmem mümkün değil. yardımcı olun lütfen kızlar.
slm cnm bende bu ayın uçunde oldum ameliyatı.antepten gittim.haziranda olmak istiyorsan şimdiden al randevuyu. yaz döneminin randevuları şimdiden dolmaya başlamış diye duydum.ameliyattan 1 ay önce malatyaya gitmene gerek yok. ben tlfdan aldım randevuyu ve ameliyata kadar görmedim doktoru.dun alçım alındı.suanda bandajlı bandajlar cıktıktan sonra bir kaç foto ekleyeceğim görmek istiyorsan ekleyebilirsin.bende tam tersi yzme yakışmayacağını dşundğm için biraz yuvarlak istedim.alcıdayken cok sivri duruyordu.henuz cok şiş ama beğendim ben guzel olmuş.cok sivride değil öle zenci burnu gibi basık yuvarlakta değil cok kalkıkta değil.ama sunu unutma burun şeklide cok önemli.bana doktor yuvarlak bir burnun cıkması zor ama yapmaya calısacağım demişti.inş istediğin gibi sonuçlanır cnm.
slm cnm bende bu ayın uçunde oldum ameliyatı.antepten gittim.haziranda olmak istiyorsan şimdiden al randevuyu. yaz döneminin randevuları şimdiden dolmaya başlamış diye duydum.ameliyattan 1 ay önce malatyaya gitmene gerek yok. ben tlfdan aldım randevuyu ve ameliyata kadar görmedim doktoru.dun alçım alındı.suanda bandajlı bandajlar cıktıktan sonra bir kaç foto ekleyeceğim görmek istiyorsan ekleyebilirsin.bende tam tersi yzme yakışmayacağını dşundğm için biraz yuvarlak istedim.alcıdayken cok sivri duruyordu.henuz cok şiş ama beğendim ben guzel olmuş.cok sivride değil öle zenci burnu gibi basık yuvarlakta değil cok kalkıkta değil.ama sunu unutma burun şeklide cok önemli.bana doktor yuvarlak bir burnun cıkması zor ama yapmaya calısacağım demişti.inş istediğin gibi sonuçlanır cnm.
:S:S canım sen malatya'da oturmuyosun dimi? geleli 5 sene oldu ama malatya'da bu kadar güzel bi kız olsa hatırlardım mutlaka. estetik yaptırsan hayatının hatasını yaparmışsın. bunu düşünmene bile inanamıyorum şu anda. çok güzel yüzün var göçmen falansın heralde. şimdi nazar değdiricem
canım ya senin için rahat olsun kesinlikle senin her halin gayet güzel maşallah nazar değmesin. hiç boşuna sağlam burnunu açtırıp da sonradan yok yamuldu yok çöktü aman nefesim daraldı gibi rahatsızlıklara sebep olma. ben eskisi gibi rahat nefes alamıyorum mesela...
Haklısınız ya insan işte bazen takıyor istemedende olsa :/ Geçmiş olsun canım sanada umarım geçici birseydir ..
Kızlar ben bilge beyle konusup alt dudağıma da çok az miktarda yağ enjekte ettiricem sizce bir ücret alır mı ? alırsa ne kadar alır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?